h1

Προβλέψεις για το 2015

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015

KΡΙΟΣ 21/3-20/4

Ζώδιο της φωτιάς παρορμητικό με κυβερνήτη τον ΑΡΗ

ΓΕΝΙΚΑ

Οι δυσκολίες κι οι προκλήσεις που περάσατε φίλοι μου,με τον ερχομό της νέας χρονιάς φαίνεται να περιορίζονται σταδιακά.Το πλανητικό σΚηνικό θα είναι ευνοϊκό μέχρι και τον Αύγουστο,περίοδο όπου ο Δίας θα παραμένει στο Λέοντα.Μέχρι τις 9 Απριλίου θα κινείται ανάδρομα,βάζοντας στιγμές σε αναμονή τα σχέδιά σας,ωστόσο το θεαματικό τρίγωνο με τον Ουρανό στις 3 Μαρτίου και ξανα στις 22 Ιουνίου θα αναπτερώσει τις ελπίδες σας.Λίγο πριν εγκαταλείψει το Λέοντα στις 3 Αυγούστου ενεργοποιεί δυσαρμονικά τον Κρόνο αναστατώνοντάς σας.

Στο Λέοντα θα περάσει και η Αφροδίτη για ένα μεγάλο διάστημα,δίνοντας προτεραιότητα στα ερωτικά σας ζητήματα.Κι ενώ θα κινείται ανάδρομα όλο τον Αύγουστο,συναντώντας τον Δία την 1η Ιουλίου,καθιστα την περίοδο αυτή την πιο ευνοϊκή.Στις 11 Αυγούστου ο Δίας περνά στην Παρθένο επηρεάζοντας σας θετικά σε εργασιακό επίπεδο.Όσοι είστε σε αναζήτηση δουλειάς θα έχετε την ευκαιρία κάτω απο το τρίγωνό του με τον Πλούτωνα τον Οκτώβρη,να βρείτε κάτι καλό.

H θέση του Κρόνου στον Τοξότη θα επηρεάζει ως τα μέσα Ιουνίου και απο τα μέσα Σεπτεμβρίου ως το τέλος της χρονιάς.Στο ενδιάμεσο διάστημα θα επιστρέψει στο Σκορπιό ανοίγοντας πληγές στους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου.Η συμπόρευση Αρης-Αφροδίτης στο ζώδιό σας απο 21 φεβρουαρίου ως 31 Μαρτίου θα σας κάνει ερωτικά εκρηκτικούς.

Δυο απο τις 4 εκλείψεις γίνονται στον άξονά σας και είναι αρκετά δυνατές μπρός στα δικά σας status, θέλουν ιδιαίτερη προσοχή γιατί αποκαλύπτουν και προβληματίζουν με την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η αλήθεια είναι ότι έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ τα δυο τελευταία χρόνια αφού ο τομέας αυτός με τις αλλαγές που του επιβάλλονται έφτασε να μοιάζει με πεδίο βολής.Το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα που συνεχίζει να ενεργοποιείται για πολλοστή φορά θα συνεχίσει να επιδρά και το πρώτο εξάμηνο του 2015,άλλοτε θετικά κι άλλοτε αρνητικά,ανάλογα το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός.Όσοι ανήκετε στους Κριούς που επιθυμούν να ξεχωρίσουν και να αποκτήσουν περισσότερα ηγετικά καθήκοντα θα πρέπει να επιστρατεύσετε τις δυο αρετές προς όφελός σας..την επιμονή και την υπομονή.Κάποιοι απο σας μπορεί εύκολα γύρω στις 11 Μαρτίου να παρασυρθείτε σε παράτολμες συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας.Εσείς καλοί μου κάντε τις απαραίτητες βελτιώσεις,πειραματιστείτε σε νεα πράγματα και θυμηθείτε πως ο νέος χρόνος ερχεται να καθιερώσει τις αλλαγές για ένα μέλλον με πρόοδο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Με συντονισμένες κινήσεις κι αποφάσεις κάτω απο σκέψη πολύ,θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω
τις δυσκολίες ώστε αυτή η χρονιά να είναι η καλύτερη για τα συμφέροντά σας.Με εξαίρεση ίσως την περίοδο του καλοκαιριού όπου θα επιστρέψουν ανοιχτοί λογαριασμοί,οι υπόλοιποι μήνες παίρνουν το βάρος απ΄τους ώμους σας πρίν καλά-καλά το καταλάβετε.Αυτή η χρονιά μπορεί να δώσει χρήματα απο κληρονομιές,αποζημιώσεις,ασφάλειες και αγοραπωλησίες.Ιανουάριος,Απρίλιος, Ιούνιος,Αύγουστος και Σεπτέμβριος είναι οι πιο αβανταδόρικοι μήνες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον Δία στο Λέοντα ως αρχές Αυγούστου όλα σας τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα
Ενας νέος έρωτας την περίοδο αυτή μπορεί να μπεί στη ζωή των αδεσμεύτων,ενώ οι δεσμευμένοι θα ζήσετε εμπειρίες και πολλές συγκινήσεις.Απο τις 21 Φεβρουαρίου ώς μέσα Μαρτίου με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα πάρουν φωτιά τα..παπλωματοσέντονα!!!!!Η ανάδρομή της πορεία απο 1η ως αρχές Σεπτεμβρίου μπορεί να ανατρέψει μια ερωτική σχέση.

ΥΓΕΙΑ

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν ανησυχητικές ενδείξεις για την υγεία σας,αν όμως κόψετε όλα εκείνα που τρώτε (χωρίς να ξέρετε γιατί)είμαι σίγουρη πως θα περάσουν οι γαστρεντερικές ενοχλήσεις και θα ξαναβρείτε τον εαυτό σας.Η θέση του Δία στην Παρθένο απ΄τον Αύγουστο προμηνύει θετικές εξελίξεις για τον τρόπο ζωής.Αποφύγετε την υπερκόπωση το τελευταίο δίμηνο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου και καλού-κακού,τσεκάρετε που και που.. την αρτηριακή σας πίεση!

ΤΑΥΡΟΣ 21/4- 21/5

Ζώδιο της γης σταθερό με κυβερνήτη την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΓΕΝΙΚΑ

Η ψυχική κούραση και τα εμπόδια που χρειάστηκε να αντιμετωπίσετε απο την παρουσία του Κρόνου απέναντί σας είναι αλήθεια πως εχει αποτυπωθεί πάνω σας σαν μελάνι.Παρ΄όλα αυτά η νέα χρονιά σας βρίσκει ώριμους και κατασταλαγμένους,απελευθερωμένους απο την παρουσία του, αφού φιλοξενείται απο τις 23 Δεκεμβρίου στον Τοξότη.Ωστόσο όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 18 Μαϊου θα αντιμετωπίσετε για άλλη μια φορά προβλήματα του παρελθόντος σε σχέσεις και συνεργασίες με την επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό, απο τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Το πέρασμα του Δία στην Παρθένο στις 11 Αυγούστου θα αποδειχθεί για σας καταλυτικό στον έρωτα,την δημιουργική σας δράση και τα παιδιά.Η αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα τον Σεπτέμβρη και το τετράγωνό του με τον Κρόνο τέλη Νοεμβρίου,θα δημιουργήσουν ενα κλίμα σύγχυσης τις συγκεκριμένες περιόδους.

Το θεαματικό τρίγωνο Δία -Πλούτωνα τον Οκτώβρη ανήκει στα θετικά του ζωδίου σας αφού θα σας φέρει κοντά σε στοχους,δημιουργικά σχέδια ίσως κι απογόνους.Αντιθέτως η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης τους καλοκαιρινούς μήνες σας βάζει στη διαδικασία της αγανάκτησης..

Οι φετινές εκλείψεις ευτυχώς για σας δεν ακουμπούν τον άξονά σας,ωστόσο οι δυο πρώτες στις 20 Μαρτίου και 4 Απριλιου επηρεάζουν τις φιλικές σχέσεις και την υγεία σας αντίστοιχα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μπορεί ο Κρονος να μην είναι απέναντί σας κι ο Πλούτωνας να ξεγυμνώνει την παγωμένη του φύση,ωστόσο τα σκαμπανεβάσματα σ΄αυτό τον τομέα είναι δεδομένα.Ακόμα κι αν στοχεύετε ψηλά πρέπει τα βήματά σας να είναι αργά και σταθερά.Το τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά λίγο μετά τις 12 Μαρτίου και πάντα με την δική σας μεγάλη προσπάθεια.Οσοι έχετε μια εργασία που δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να αλλάξετε κάτι ή να ψάξετε για κάτι άλλο μπορείτε ως τον Αύγουστο να προσπαθήσετε.Απο τις 18 Σεπτεμβρίου και μετά οι προοπτικές είναι καλύτερες κι οι συγκυρίες μπορεί να λειτουργήσουν υπέρ σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Παρότι το πλανητικό σκηνικό του 2015 διαμορφώνεται με την μετακίνηση δυο βασικών πλανητών, δεν μπορεί να υποσχεθει μεγάλη πρόοδο ή αν θέλετε..βελτίωση αισθητή στα οικονομικά σας.Τί είχες Γιάννη..τι είχα πάντα! Έτσι θα κυλήσει κι αυτή χρονιά φίλοι μου κι αυτό γιατί η επίδραση του Κρόνου απο τον Τοξότη,θα είναι μεγάλη κι εμφανής για την τσέπη σας.Στα μέσα Γενάρη,αρχές Αυγούστου και τέλη Σεπτεμβρίου,τα πολλά έξοδα θα σας πονοκεφαλιάσουν και πάλι. Αναμφίβολα όμως,έως και τις 14 Ιουνίου θα έχετε την ευκαιρία κατά τρόπο μαγικό να καλύπτετε οφειλές και να εισπράτετε χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το πιο πιθανό είναι να είστε ακόμα κάτω απο την επήρεια ζάλης για όσα ο Κρόνος έφερε στις σχέσεις σας το 2014,ωστόσο στη πορεία της νέας χρονιάς θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να κάνετε.Το πλανητικό σκηνικό έχει πολλά να δώσει..αν βρίσκεστε στο κατώφλι μιας σημαντικής απόφασης καλύτερα να αποφασίσετε μετά τον Αυγουστο,αφού επεξεργαστείτε ως τότε τα δεδομένα.Μέσα στο φθινόπωρο κατι καλό μπορεί να προκύψει,ο Οκτώβριος άλλωστε σας βρίσκει κολλημένους στα μέλια του έρωτα κι ο Νοέμβριος κάτω απο τα δεσμά του γάμου.

ΥΓΕΙΑ

Ο οργανισμός σας ψυχικά και πιθανόν σωματικά έχει κουραστεί αρκετά και έχει ανάγκη απο φροντίδα..αν δεν του την προσφέρετε απο τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο,πολύ φοβάμαι πως θα χτυπήσουν δυνατα καμπανάκια.Απο 4 Ιανουαρίου ως 12 Μαρτίου προσέξτε το αναπνευστικό σας σύστημα,την πίεση και το κυκλοφορικό..χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είστε επηρεπείς την ίδια περίοδο στα μικροατυχήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 22/5-21/6

Ζώδιο του αέρα μεταβλητό με κυβερνήτη τον ΕΡΜΗ

ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονιά αυτή θεωρείται πολύ σημαντική για σας Δίδυμοί μου,προβλέπεται να αλλάξει αισθητά η ζωή σας αφού οι περισσότεροι απο σας καλείστε να γυρίσετε σελίδα ζωής.Η εγκατάσταση του Κρόνου απέναντί σας ανοίγει νέους ορίζοντες και παράλληλα σας δίνει ευθύνες καινούργιες. Μέσα στο καλοκαίρι βέβαια δεν θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αφού θα επιστρέψει για λίγο και πάλι στο Σκορπιό.Το μυστικό της επιτυχίας για να κυλήσει ομαλά το 2015 είναι η σωστή αξιολόγιση κι ο συχρονισμός συγκυριών και ευκαιριών ώστε να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος.

Βασικός σύμμαχος ο Δίας,ο οποίος θα σας δώσει την δυνατότητα να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, να αποκτήσετε έναν απόγονο.. και στην αντίθεσή του στις 17 Σεπτεμβρίου με τον Ποσειδώνα,την δεδομένη στιγμή να σας δείξει και το άλλο του πρόσωπο,εκείνο που παρασύρει.

Αρκετό άγχος,καθυστερήσεις και ένα παρασκήνιο άνευ προηγουμένου θα φέρει η πορεία του κυβερνήτη σας όπου θα γίνει ανάδρομη τρείς φορές μέσα στη χρονιά αυτή.Αντιμετωπίστε το θαρραλέα και ευέλικτα,άλλωστε γνωρίζετε οι ίδιοι καλύτερα απ΄τον καθένα,πως μπορείτε να δράσετε και τι σας κάνει πραγματικά καλό.

Οι δυο απο τις τέσσερεις εκλείψεις της χρονιάς είναι οι πιο πιεστικές η μια στις 20 Μαρτίου κι η άλλη 13 Σεπτεμβρίου.Αυτές τις περιόδους τα διλλήματα κι ο εκνευρισμός απο τις πολλές αποκαλύψεις θα σας αγγίξουν βαριά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Όσο ο Ποσειδώνας παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα υπάρχει μια ασάφεια γύρω απο τα επαγγελματικά σας ζητήματα.Αυτό θα ενισχυθεί τις περιόδους που ο Κρόνος θα επιστρέψει ανάδρομος στον Σκορπιό(μέσα Ιουνίου-μέσα Σεπτεμβρίου).Η εργασιακή δραστηριότητα πάντως δεν θα λείψει.Την άνοιξη-με μικρή εξαίρεση την περίοδο των εκλείψεων-θα καταλάβετε μια αισθητή αναζωογόνηση της δουλειάς.Αν υπερασπίζεστε το αντικείμενό σας,βελτιώσετε τον τρόπο λειτουργίας του και προσέξετε λίγο την τακτική σας όλα θα κυλήσουν ομαλά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Δεν θα αλλάξει κάτι σημαντικό σ΄αυτό τον τομέα αυτή τη χρονιά,ωστόσο φαίνεται να υπάρχει καλή διάθεση όχι μόνο απο μέρους σας,αλλά και απο κάποιους πλανήτες που έχουν καταλυτικό ρόλο στα οικονομικά σας.Ακόμα κι αυτό όμως, είναι κάτι για σας.Μεγαλώνοντας παράλληλα κι η ανοχή τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα θα έρθουν αρκετές ευκαιρίες για βελτίωση..παρεμβαίνοντας
κι ο Δίας,θα εξυπηρετηθείτε μέσω τρίτων.Αν ανήκετε σε εκείνους που έχουν δημιουργήσει μεγάλες οικονομικές δεσμέσεις,πρέπει να ειστε πολύ προσεκτικοί όλο τον Μάϊο ως κι αρχές Ιουνίου και στα μέσα Ιουλίου.Τον Δεκέμβριο δεν αποκλείεται να επιστρέψει ένα οικονομικό θέμα που το θεωρούσατε λυμένο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το σκηνικό μέσα στο 2015 Δίδυμοί μου θα αλλάξει πολλές φορές,δεν θα λείψουν οι δυσκολίες -αυτό εξυπακούεται-θα σας δοθεί όμως χρόνος για να συνειδητοποιήσετε που βρίσκονται τα λάθη κι η δική σας ανοχή.Πολλοί θα αποφασίσετε να βάλετε τέλος σε μια μακρόχρονη σχέση ή ένα γάμο και κάποιοι να επισημοποιήσετε μια δέσμευση μετα απο πολλά χρόνια.Η παρουσία του Κρόνου απέναντί σας θα φέρει προβληματισμούς στις σχέσεις,το ίδιο κι έκλειψη του Απριλίου κι η πολύμηνη συμπόρευση Αρη κι Αφροδίτης.Έντονα ερωτικό και πιο ανέμελο θα είναι το κλίμα απο το Νοέμβριο και μετά.

ΥΓΕΙΑ

Οι ταλαιπωρίες που περάσατε σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο φαίνεται να απομακρύνονται παρέα με τον Κρόνο.Ετσι ανοίγει ο δρόμος για βελτίωση,αρκεί και σείς να βρείτε τρόπο να προστατεύσετε το νευρικό σας σύστημα.Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας,ίσως μέσα στο καλοκαίρι με την επιστροφή του Κρόνου στο Σκορπιό,να σας απασχολήσει και πάλι ενα θέμα υγείας και να χρειαστεί να επαναλάβετε κάποιες εξετάσεις.Ότι σχετίζεται με τα γεννητικά όργανα,το ουροποιητικό και θέματα ορμονικά,επιστρέφουν και χρήζουν της προσοχής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Ζώδιο παρορμητικό του νερού με κυβερνήτη τη ΣΕΛΗΝΗ.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο καινούργιος χρόνος υπόσχεται βελτίωση σε κάποιους τομείς της ζωής σας Καρκίνοι μου,κι απ΄ οτι φαίνεται μπορείτε να επενδύσετε πολλά στις σχέσεις και τις δημιουργικές σας δυνάμεις, εάν κι εφόσον βρείτε την κατάλληλη για σας στιγμή.Μετά το δεύτερο εξάμηνο θα είστε κάτω απο την προστατευτική ομπρέλα του Δία,μια σημαντική υποστήριξη και προστασία,που θα γίνει πιο φανερή στο τέλος του 2015.Το κακό με όλα αυτά είναι οτι σας δίνεται η εντύπωση πως όλα βαίνουν καλά και προχωρούν εύκολα,ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι.

Το γεγονός οτι ο Ουρανός ο πλανήτης των απρόσμενων κι αναπάντεχων αλλαγών παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας δημιουργεί αναπόφευκτα τάσεις επαναστατικές και την ανάγκη σας για αλλαγές.Παράλληλα η νέα θέση του Κρόνου στον Τοξότη,στον τομέα υγείας-εργασίας,σας αναγκάζει να κινηθείτε περιοριστικά στον γνώριμο τρόπο ζωής για σας ως τώρα,φρενάροντας φορές τις δημιουργικές σας διαθέσεις.

Οι εκλείψεις έχουν δυφορούμενο χαρακτήρα..οι Σεληνιακές του άξονα Κριού-Ζυγού στις 4 Απριλιου και 28 Σεπτεμβρίου είναι ανατρεπτικές και πιεστικές για την οικογένεια και την καριέρα.Οι Ηλιακές στο άξονα Παρθένου -Ιχθύων στις 20 Μαρτίου και 13 Σεπτεμβρίου είναι θετικές φέρνοντάς σας κοντά σε πρόσωπα σημαντικά και σχέδια δημιουργικά.

Οι ριζικές αλλαγές δεν είναι μακριά..αν νομίζετε πως μπορείτε να βάλετε εσείς το μαχαίρι στο κόκκαλο,κάντε το.Γιατί πιστέψτε με,θα είναι δυσκολότερο να το κάνει κάποιος άλλος για σας!!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Δεν θα είναι λίγες οι φορές αυτή τη χρονιά που θα νιώσετε εγκλωβισμένοι μέσα στα δικά σας σχέδια,δίχως να μπορείτε να ξεκαθαρίσετε το θολό τοπίο στον εργασιακό χώρο.Η νέα θέση του Δία στην Παρθένο απο τις 11 Αυγούστου και μετά επηρεάζει,πρέπει να εργαστείτε σε ρυθμούς που δεν γνωρίζετε και κάτω απο κανόνες που δεν σας αρέσουν.Ωστόσο το 2015 και παρά τις όποιες διακυμάνσεις,έχει και καλές στιγμές.Όσοι ψάχνετε για δουλειά μπορείτε να ελπίζετε για κάτι καλό τους δυο πρώτους μήνες της χρονιάς,τον Απρίλιο το Μάϊο και ως τις 22 Ιουνίου. Προσοχή με τον νόμο απο την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου ως και τον Νοέμβριο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Με την παρουσία του Δία στα οικονομικά σας ως αρχές Αυγούστου δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά σας.Σε ένα τέτοιο ζώδιο όμως λαμπερό και χλιδάτο όπου εδρεύουν,θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε τα οικονομικά και την τάση σας να ξοδεύετε περισσότερα απο όσα μπαίνουν στη τσέπη σας.Στα μέσα Απριλίου θα διαπιστώσετε πως είναι δύσκολη περίοδος για τα οικονομικά σας κι η εμπλοκή τρίτων στις οικονομικές σας υποθέσεις μπορεί αντι για βοηθητική,να ΄ναι καταστρεπτική.Στις αρχές Μαρτίου κι όλο τον Ιούνιο θα έχετε οικονομική τόνωση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Aναμφίβολα,οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν αυτή τη χρονιά πολύ περισσότερο απο την προηγούμενη άλλωστε οι δυο τελευταίοι μήνες,σας έδειξαν ξεκάθαρα πως και που μπορείτε να στραφείτε.Πιο έμπειροι πιο προϊδεασμένοι πλέον,δεν θα επιτρέψετε να χαθεί η μπάλα απο τα χέρια σας.Όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας μπορεί να περάσετε ενα μινι καλοκαιρινό τυφώνα, που θα αποσταθεροποιήσει τη σχέση σας.Μετά τον Αύγουστο και παρα τις όποιες δυσκολίες πολλοί θα προχωρήσετε στο γάμο ή την απόκτηση ενός απογόνου.Ωστόσο υπάρχουν και καλές ερωτικές περίοδοι αυτή τη χρονιά..απο τις 27 Ιανουαρίου ως 20 Φεβρουαρίου,απο 8 Μαϊου ως 5 Ιουνίου και όλο τον Δεκέμβριο.

ΥΓΕΙΑ

Η θέση του Κρόνου στον Τοξότη και τομέα της υγείας σας,υποχρεώνει να βάλετε κανόνες στην καθημερινότητά σας και να μπείτε σε αυστηρό πρόγραμμα,αν θέλετε να είστε καλά.Μην αμελήσετε ενδείξεις που θα ΄πρεπε να στρέψουν την προσοχή σας με σοβαρότητα στον ειδικό.Εχετε το νού σας σε ότι σχετίζεται με το συκώτι,τα νεφρά,το στομάχι και το ισχύο.Διαφορετικά προς το τέλος Νοεμβρίου κι αγνοώντας τις υποδείξεις,δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Ζώδιο σταθερό της φωτιάς με κυβερνήτη τον Ήλιο

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2015 σας βρίσκει λιγάκι ταλαιπωρημένους και κουρασμένους,στοιχεία που κουβαλάτε απο την προηγούμενη χρονιά και παρότι ο Δίας είναι στο ζώδιό σας,υπάρχουν σύνθετες καταστάσεις, ανοιχτά μέτωπα κι εκκρεμότητες που σας προβληματίζουν.Η θέση του Κρόνου μέχρι πρόσφατα στο Σκορπιό προκάλεσε δυσάρεστες καταστάσεις.Τώρα πλέον,μεγαλύτερη σημασία έχει οτι στους όποιους προβληματισμούς χρειαστεί να αντιμετωπίσετε,θα έχετε βοήθεια.Χαρείτε την παρουσία του Δία που υπόσχεται τύχη κι επιτυχία για σας,άλλωστε το δεύτερο εξάμηνο θα ρυθμίσει τα οικονομικά σας.

Ευνοϊκά θα επιδράσει ο Ουρανός απο τον Κριό ο οποίος θα φέρει απρόσμενες ευκαιρίες κι εδώ έρχεται να προστεθεί κι ο γνωστός περιοριστικός Κρόνος που μόνο περιορισμούς δεν θα βάλει απο το ζώδιο πλέον του Τοξότη.Το καλοκαίρι που γυρίσει ανάδρομος θα σας θυμίσει και πάλι τις οικογενειακές εκκρεμότητες,όμως κατω απο το πλανητικό σκηνικό του 2015 μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε διαφορετικά.

Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας,συγκεκριμένα απο 5 Ιουνίου ως 8 Οκτωβρίου, με μικρά διαστήματα αναδρομής μεταξύ της Παρθένου και του ζωδίου σας,θα μπλοκάρει τις συναισθηματικές σας επιλογές.

Ασφαλώς κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί πως όλα θα εξελιχθούν τέλεια και σύμφωνα με τα θέλω σας,όμως θα μπορέσετε με μεγαλύτερη άνεση αυτή τη χρονιά να χαράξετε την πορεία σας με λιγότερες στροφές και χωρίς λακκούβες.

Οι δυο απο τις τέσσερεις εκλείψεις της χρονιάς είναι επιβαρυντικές για τα οικονομικά σας..η πρώτη 20 Μαρτίου κι η δεύτερη στις 13 Σεπτεμβρίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Εξαρτάται απο το τι ζητάτε φίλοι Λέοντες..αν η επιθυμία σας είναι η τόνωση της υπάρχουσας δουλειάς,αν ψάνετε πυρετωδώς για κάποια απασχόληση ή αν είναι η ανάγκη σας να γυρίσετε σελίδα και να βρείτε τη τύχη σας σ΄άλλα μέρη.Τώρα εδώ που τα λέμε η τύχη είναι στο σπίτι σας και δεν χρειάζεται να την ψάξετε,αλλά αν εσείς θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις είναι δικό σας θέμα.Όπως και να΄χει καλοί μου την εύνοια την έχετε δίπλα σας..και μπορεί να μην είναι τόσο θεαματικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά θέματα λόγω του Πλούτωνα,ωστόσο θα είναι ουσιαστικές.Φροντίστε το διάστημα 15 Ιουνίου ως 17 Σεπτεμβρίου να δράσετε προσεκτικά και θυμηθείτε πως απο κεί και πέρα μπορείτε να κάνετε πιο επιτυχημένους συνδυασμούς.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Έχετε δημιουργήσει τόσα ανοίγματα κι υποχρεώσεις που κι αυτός ο μαυρο..Δίας δεν μπορεί να σας κάνει πολλά!Είναι αναγκαίο λοιπόν,για να μην τα παίρνετε λοιπόν απο τη μια κι απο την άλλη να τα δίνετε,να βάλετε ένα πρόγραμμα.Κανείς δεν λέει να μην αισιοδοξείτε,αφού προβλέπεται άλλωστε να προκύψουν μέσα στο φθινόπωρο νέες πηγές εσόδων.Όσοι ανήκετε στους Λέοντες του Ιουλίου πιθανόν να πέσετε σε οικονομικές παγίδες μέσα στον Σεπτέμβρη και να σας δώσουν υποσχέσεις που δεν εχουν αντίκρυσμα.Σε υπογραφές,συμφωνίες,συμβόλαια,έχετε τα ματια σας ανοιχτα και κρατήστε την ψυχραιμία σας απο τις 5 Ιανουαρίου ως τις 12 Μαρτίου που ο Ερμής θα είναι κόντρα σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Παρότι οικονομικά δεν είστε στα χάϊ σας,στα ερωτικά φαίνεται να έχετε το πάνω χέρι αφού ζείτε τα συναισθήματά σας με έναν άκρατο ενθουσιασμό,τουλάχιστον μέχρι αρχές Αυγούστου. Πολλοί θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση και κάποιοι άλλοι θα κάνετε μια καλή γνωριμία,ίσως κι έναν έρωτα δυνατό.Το γεγονός ότι η Αφροδιτη κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας απο 1η Αυγούστου ως 4 Σεπτεμβρίου θα δημιουργήσει ανασφάλεια.Μετά τις 17 Σεπτεμβρίου μπορείτε άφοβα να οριστικοποιήσετε κάτι.

ΥΓΕΙΑ

Αν τα 2 τελευταία χρόνια δεν αντιμετωπίσατε κάποιο σοβαρό πρόβλημα στην υγεία σας,τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Για σας που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα μικρό ή μεγάλο,μέσα στο 2015 θα υπάρξει βελτίωση.Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα,μα πάνω απ΄όλα η αγωγή που θα ακολουθήσετε.Δεν αποκλείεται κάτι καινούργιο,καινοτόμο στην ιατρική, πιθανόν ένα νέο φάρμακο που θα βοηθήσει.Η προστατευτική ομπρέλα του Δία θα λειτουργήσει.. εσείς ομως γύρω στις 20 του Μάρτη και κάτω απο την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης,φανείτε προσεκτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-23/9

Ζώδιο της γής μεταβλητό με κυβερνήτη τον Ερμή

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2015 είναι μια χρονιά μεταβατική,μπαίνει με νέες προσδοκίες κι έχοντας ένα πλανητικό ατού..τον Δία.Ο πλανήτης της τύχης περνά στο ζώδιό σας τον Αύγουστο,πριν όμως εγκατασταθεί θα ολοκληρώσει τη διαδρομή του απο τον Λέοντα,βάζοντάς σας έτσι στη διαδικασία να κάνετε μια χρήσιμη ενδοσκόπιση και προετοιμασία.Οι αντιδράσεις υποδοχής πιθανόν και να είναι απρόβλεπτες,μην σας αποθαρρύνει όμως η διαπίστωση ότι στην ουσία παλεύετε μόνοι.
Αξιοποιήστε τις αντοχές σας και εκμεταλευτείτε την οργανωτική σας φύση ώστε οι όποιες ξαφνικές καταστάσεις να αντιμετωπιστούν ήπια..άλλωστε είσαστε δυνατοί.

Η θέση του Κρόνου στον Τοξότη προμηνύει προκλήσεις και τρηγμούς μέσα στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον.Η επιστροφή του το καλοκαίρι στον Σκορπιό θα φέρει και πάλι πιέσεις αλλά θα κάνει και ξεκαθαρίσματα,που όμως σε βάθος χρόνου θα είναι για σας ότι καλύτερο.

Αρης κι Αφροδίτη σε μια αλυσιδωτή και συνεχή συμπόρευση θα συμβάλλουν στις προσωπικές σας αναθεωρήσεις που φαίνεται να είναι καταλυτικές.Σημαντικό στήριγμά σας ο Πλούτωνας,που θα σας τροφοδοτεί συνεχώς με βαθιά συναισθήματα απέναντι στους άλλους,όταν οι απογοητεύσεις θα στερεύουν τις αποθήκες σας.

Απο τις τέσσερεις εκλείψεις της χρονιάς οι δύο γίνονται στον άξονά σας..η πρώτη γίνεται απέναντί σας στις 20 Μαρτίου αποκαλύπτοντας όσα αφορούν μια σχέση ή ένα γάμο κι είναι επιβαρυντική.Η άλλη γίνεται στο ζώδιό σας στις 13 Σεπτεμβρίου βγάζοντας στην επιφάνεια όλα όσα θέλετε να αλλάξετε στα προσωπικά σας και την εμφάνισή σας κι είναι ανάλογη των προσδοκιών σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε αυτή τη χρονιά είναι προθυμία να αναλάβετε ευθύνες,μια και σ΄αυτόν τον τομέα δεν προβλέπονται ιδιαίτερες εξελίξεις.Μια μικρή ανάκαμψη είναι δεδομένο πως θα έχετε,όμως δεν σας κρύβω πως οι δυσκολίες θα περνοδιαβαίνουν το κατώφλι σας.Η καλή επίδραση του Πλούτωνα απο τον Αιγόκερω και του Δία απο το ζώδιό σας θα ενισχύσουν τις αντοχές σας και θα αποδώσετε καλύτερα στις επαγγελματικές συναλλαγές.Ισως μάλιστα με το πέρασμα του Δία στο ζώδιό σας να ενισχύσετε και τη φήμη σας,κι αυτό να αποτελέσει την εφετηρία νέων εξελίξεων.Μετά απο τόσες δυσκολίες που περάσατε πάντως θα νιώσετε οτι το 2015 είναι πιο εύκολο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά παραμένουν ένας απρόβλεπτος τομέας για σας,ένας βραχνάς θα ΄λεγα.Αν έχετε εκκρεμότητες οικονομικές ή εξαρτάστε απο τρίτους θα χρειαστεί να προγραμματίσετε τις κινήσεις σας γιατί συχνά θα βρίσκεστε αντιμέτωποι με απρόβλεπτες καταστάσεις.Η γήινη και πρακτική σας φύση θα βοηθήσει να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες απλοποιώντας τα πράγματα. Μια θετική περίοδο γι αυτόν τον τομέα είναι απο τα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ωστόσο απο 17 Σεπτεμβρίου ως 8 Οκτωβρίου κάθε είδους συζήτηση γύρω απο τα οικονομικά θα εναι ανώφελη αφου το μόνο που θα κάνει είναι να φέρει παρεξηγήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μπορεί στο ξεκίνημα της χρονιάς η ατμόσφαιρα να μην είναι τόσο ερωτική για σας,όμως στα μέσα άνοιξης και φθινοπώρου το κλίμα γίνεται πιο θερμό,για να μην πω και ξεθαρέψετε,πως μπορείτε να περιμένετε θεαματικές εξελίξεις.Η θεά του έρωτα ωστόσο περνώντας στο ζώδιό σας το καλοκαίρι ξεκινά την ανάδρομη πορεία της..εσείς που είστε γεννημένοι τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου σας πιθανόν να κάνετε απρόσεκτες επιλογές.Οι δεσμευμένοι δείτε καθαρά τι ακριβώς θέλετε απο τη σχέση σας γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός κι οποια σας χαμογελάει δεν είναι η Τζοκόντα!

ΥΓΕΙΑ

Είναι ένας τομέας που θα χρειαστεί περισσότερη φροντίδα αυτή τη χρονιά γιαυτό λοιπόν μην αμελήσετε τυχόν ενοχλήσεις σε κυκλοφορικό και πεπτικό που μπορεί να είναι και χρόνιες.Για να αποφύγετε το άγχος στραφείτε σε ασχολίες και χόμπυ που σας κρατούν μακριά απ΄το ψυγείο. Για την αισθητική σας εικόνα θα χρειαστεί κόπος και κόστος..όσοι είστε υπέρβαροι θα κάνετε προσπάθεια να χάσετε κιλά και θα το κατορθώσετε..κι αυτό θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Ζώδιο παρορμητικό του αέρα με κυβερνήτη την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΓΕΝΙΚΑ

Η νέα χρονιά μπαίνει με το δεξί στο ζώδιό σας..εφοδιασμένοι με μεγαλύτερη εύνοια ως αρχές
Αυγούστου-δίχως να σημαίνει πως αργότερα δεν θα΄χετε-είναι σαφές οτι πέραν της εύνοιας θα πρέπει απο την πλευρά σας και σείς να κυνηγήσετε οργανωμένα τους στόχους σας.Μέσα απο νέα ενδιαφέροντα,γνωριμίες,δραστηριότητες,θα αναθεωρήσετε πολλά και θα στραφείτε προς τη σωστή κατεύθυνση.Ο Δίας φέρνει σημαντική στήριξη απο το φιλικό περιβάλλον ως το καλοκαίρι και σείς όσο πιο δεκτικοί είστε,τόσο πιο ωφελημένοι θα βγείτε.Η θέση του Ουρανού βέβαια είναι πολεμικό μπλόκο όσο τετραγωνίζεται με τον Πλούτωνα.Το θεαματικό τρίγωνο του Δία όμως με τον Ουρανό στα τέλη Ιουνίου σας ανανεώνει και με απρόσμενο τρόπο δίνονται λύσεις σε ένα θέμα σημαντικό.

Εσείς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου που αντιμετωπίζετε και την αρνητική επίδραση του Πλούτωνα και του Ουρανού,θα απολαύσετε την ευνοϊκή επίδραση του Δία και θα ισορροπίσετε.
Τα μεγάλα δε διαστήματα θετικής επιρροής του Ερμή θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε,να συγκρίνετε και να κάνετε επιλογές σωστές.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η θέση της Αφροδίτης αυτή τη χρονιά κι η πολύμηνη συμπόρευση με τον Αρη,πλανήτες που θα έχετε την τύχη να φιλοξενείτε στο ζώδιό σας διαφορετικές όμως περιόδους

Απο τις εκλείψεις της χρονιάς εκείνες που`σας επηρεάζουν πιο έντονα είναι οι Σεληνιακές και που γίνονται στον άξονά σας.Η πρώτη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 4 Απριλίου ξυπνά τη φλόγα της επανάστασης.Στις 28 Απριλίου γίνεται ακριβώς απέναντί σας προβληματίζοντάς σας με το σύντροφο ή κάποι συνεργάτη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η νέα χρονιά έρχεται να σας ανανεώσει σ΄αυτό τον τομέα είτε με την μορφή της μαθητείας πάνω στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει,είτε αλλάζοντας το.Οσοι δεν έχετε δουλειά απο δω και πέρα δεν θα ελπίζετε μόνο,αλλα θα εργάζεστε..μάλιστα οι πιο προκομμένοι και τυχεροί του ζωδίου θα κάνετε και μια και δυο δουλειές!Το δεύτερο μισό της χρονιάς η στήριξη απο φίλους που σας αγαπούν θα είναι μεγαλύτερη.Η παρουσία του Δία στην Παρθένο το καλοκαίρι θα σας βοηθήσει πολύ περισσότερο,με διαφορετικό όμως τρόπο..ίσως και κάπως πιο μυστικά.Όπως και να ΄χει αυτή χρονιά είναι αβανταδόρικη για σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι δύσκολες εποχές είναι πια για σας αναμνήσεις..μόνο όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας μπορεί για λίγο στα μέσα του καλοκαιριού που θα επιστρέψει ο Κρόνος ανάδρομος στο Λέοντα,να στριμωχτείτε λιγάκι.Το καλό με σας είναι πως ακόμα και τότε η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σας,θα είναι στήριγμά σας.Οι προδιαγραφές λοιπόν για τα οικονομικά σας είναι οι καλύτερες,έτσι θα ρυθμίσετε ευκολότερα τις εκκρεμότητές σας.Το 2015 είναι η κατάλληλη χρονιά για να μη χάσετε πολλά,δεδομένων των συγκυριών για να έχετε και κέρδη.Απο 6 Ιουνίου -8 Οκτωβρίου η εύνοια θα είναι μεγαλύτερη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2015 έρχεται με νέες προδιαγραφές για την αισθηματική σας ζωή και σείς πρέπει να προετοιμάσετε τους δυο κινούμενους εαυτούς σας να παραμείνουν σταθεροί κι ακούνητοι αν θέλετε βέβαια να γευτείτε τα καλά που σας προσφέρονται.Ο Μάρτιος κι ο Ιούνιος είναι μήνες ερωτικοί,οι δε υπόλοιποι και μέχρι τον Οκτώβριο απο πλευράς πειρασμών είναι.. πυρινη κόλαση!Οι δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όχι μόνο αυτή την περίοδο,αλλά και στις δυο Σεληνιακές εκλείψεις 4 Απριλίου και 28 Σεπτεμβρίου που κάτω απο την επίδρασή τους,μπορεί να βγούν όλα στη φόρα.

ΥΓΕΙΑ

Το 2015 μπορεί να προσφωνηθεί κι ως έτος μεταμόρφωσης κι ανανέωσης,αφού θα σας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξετε κυριολεκτικά μέσα κι έξω.Αν κόψετε εκείνα τα κρασοπότηρα που συχνά κατεβάζετε εσείς οι Ζυγοί του Σεπτέμβρη,τότε δεν θα΄χετε λόγους να ανησυχείτε.Επιστρατεύστε
όλη σας την εξυπνάδα και βρείτε τρόπους να ξεφύγετε απο τη λαιμαργία..κάντε κράτει στο φαγητό.Οι εκλείψεις Μαρτη και Σεπτέμβρη χτυπούν καμπανάκια στο γαστρεντερικό σύστημα και το αγγειακό σας..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Ζώδιο σταθερό του νερού με συγκυβερνήτες Αρη κ Πλούτωνα

ΓΕΝΙΚΑ

Η νέα χρονιά υπόσχεται πολλά σε σας τους ταλαιπωρημένους Σκορπιούς και σας καλωσορίζει στην αγκαλιά της..ησυχίας.Ο Κρόνος έχει πλέον αποχωρίσει απο το ζώδιό σας έτσι ευκολότερα θα μπορέσετε να γευτείτε τα αγαθά που ο Δίας θα σας δώσει απλόχερα απο την Παρθένο.Κι αφού μάθατε να ζείτε πιο λιτά και ρεαλιστικά θα χρειαστεί να εστιάσετε τώρα στην αξιολόγιση των πεπραγμένων σας,ώστε να προχωρήσετε δημιουργικά,νιώθοντας την ανακούφιση απο την απαλλαγή των βαρών που για δυο ολόκληρα χρόνια σηκώνατε.

Τα καλύτερα βέβαια θα΄ρθουν μέσα στο φθινόπωρο γιατί την περίοδο των ανοιξιάτικων εκλείψεων και τα μέσα καλοκαιριού με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο ζώδιό σας για λίγο,θα νιώσετε γνώριμες πιεστικές καταστάσεις και πάλι.Αφροδίτη και Δίας ωστόσο την ίδια περίοδο που ο Κρόνος μπερδεύει,ευνοούν τα επαγγελματικά σας και κατα συνέπεια τα οφέλη σας,έτσι θα γίνει πιο ομαλή η προσαρμογή σας στα νέα δεδομένα.

Ευεργετική είναι η επίδραση του Ποσειδώνα,του Δία και του Πλούτωνα κυβερνήτη σας,που προμηνύει αλλαγές κι ευχάριστες εξελίξεις στο τρίγωνό του με το Δία στις 11 Οκτωβρίου. Ωστόσο υπάρχουν και τέσσερεις εκλείψεις αυτή τη χρονιά που κατα κάποιο τρόπο επηρεάζουν.Οι δυο είναι πιο επιβαρυντικές για τα οικονομικά σας,η πρώτη στις 4 Απριλιου κι η αλλη στις 28 Σεπτεμβρίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Φαίνεται πως το σύμπαν θα σας ανταμείψει για τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων χρόνων αρκεί και σείς απο δω και πέρα να κάνετε σωστές επιλογές σ΄αυτό τον τομέα.Οι ευκαιρίες το 2015 θα είναι πολλές,ακόμα κι όταν αυτό που κάνετε δεν σας αρέσει,θα έχετε ενναλλακτικές και παράλληλα την σύμπνοια του πλανητικού σκηνικού.Η επιρροή του Δία δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο,πόσο μάλλον εσας που δίνετε τη ψυχή σας οταν πρόκειται για την επαγγελματική σας ανέλιξη.Παρ΄όλα αυτά δεν θα λείψουν οι φορές που μια υπερεκτίμιση θα φέρει στασιμότητα. Εσεις των τελευταίων ημερών θα στερηθείτε των δώρων του Δία τον Αυγουστο.Την ίδια περίοδο και με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας μπλοκάρονται τα επαγγελματικά σχέδια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο τομέας αυτός είναι σημαντικός για σας τους Σκορπιούς αφού το χρήμα έχει άμεση σύνδεση με το ζώδιό σας.Φέτος έχετε ένα λόγο παραπάνω να έχετε μεγαλύτερη αγωνία αφού ο Κρόνος είναι στον εν λόγω τομέα..οπότε όσο πιο οργανωμένοι είστε τόσο λιγότερες δυσκολίες ή απώλειες θα έχετε.Σκοπός του σ΄αυτή του τη θέση είναι όχι μόνο να σας μάθει να χειρίζεστε το μέτρο αλλα και να σας διδάξει το τρόπο να διαπραγματεύεστε και βγάζετε περισσότερα χρήματα.Δεν θα λείπουν οι δυσκολίες στα μέσα Ιανουαρίου,Μαϊου και τέλη Σεπτεμβρίου,όπως και την περίοδο των δυο Σεληνιακών εκλείψεων 4 Απριλίου και 28 Σεπτεμβρίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ευτυχώς φέτος οι εκλείψεις αλλάζουν άξονα και θα ηρεμήσετε..γενικότερα το 2015 θα αρχίσετε να απολαμβάνετε την ερωτική σας ζωή.Όσοι μάλιστα έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις κάτω απο την επιρροή του Κρόνου.Ο Δίας ο πλανήτης της τύχης απο τις 12 Αυγούστου και μετά θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, όπως κι ο Ποσειδώνας ο ιδιαίτερα γλυκός και ρομαντικός πλανήτης,θα κάνει τους Σκορπιούς του Οκτωβρίου να πετάτε στα σύννεφα.Μια τάση που εύκολα μπορεί να σας απογειώσει συναισθηματικά αλλά κι εύκολα μπορεί να σας προσγειώσει ιδιαίτερα στα τέλη Μαϊου κι αρχές Οκτωβρίου.Ωστοσο υπάρχουν πολλές καλές περίοδοι που ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη,όπως απο 8 Μαϊου ως 5 Ιουνίου και τέλος χρονιάς.

ΥΓΕΙΑ

Αρκετά σκαμπανεβάσματα προβλέπονται στην υγεία σας αυτή τη χρονιά,θα υπάρχουν περίοδοι που θα νιώθετε καλά και θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση κι άλλες που οι ενοχλήσεις θα σας βγάζουν απρόσμενα απο το ρυθμό σας.Ο άστατος τρόπος ζωής κι οι κακές διατροφικές συνήθειες μπορεί να αυξήσουν το βάρος σας γιαυτό καλό είναι κόψετε τα χάρμπουγκερ και τα φαγητά του ποδαριού οι νεότεροι και οι μεγαλύτεροι να κόψετε τα μεζεδάκια και τα κρασάκια γιατί θα σας ανέβει η πίεση και θα τρέχετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Ζώδιο μεταβλητό της φωτιάς με κυβερνήτη τον Δία.

ΓΕΝΙΚΑ

Αυτη τη χρονιά Τοξότες μου με τον Κρόνο στο ζώδιό σας,βάζετε τα θεμέλεια που θα στηρίξουν στη διάρκειά της,όλα όσα θα αποκτήσετε.Είναι μια περίοδος αλλαγής,τάξης και ωριμότητας,στην οποία γυρίζετε τη δική σας σελίδα.Το 2015 μπορεί να είναι μια αρκετά παραγωγική χρονιά που θα σας εκπλήξει με τις ευκαιρίες που θα φέρει..ενώ παράλληλα θα σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε τον απολογισμό σας απ΄το ξεκίνημά της,ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος για καινούργια αποκτήματα.

Βέβαια θα υπάρξουν στιγμές που θα αισθανθείτε την πίεση θαθιά στο πετσί σας,όμως το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καλό πρόγραμμα και καλή διάθεση για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.Συχνά-πυκνά οι καλές περίοδοι στον εργασιακό και τον οικογενειακό χώρο θα εναλλάσσονται με τις δύσκολες,ωστόσο θα είναι αναπόφευκτες.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς δεν είναι επιβαρυντικές για το ζώδιό σας ωστόσο χρειάζεται να δώσετε την προσοχή σας γιατί βγαίνουν λάθη και ψευδαισθήσεις στην επιφάνεια.Γίνεστε πολύ συναισθηματικοί με τις φιλίες σας,το ίδιο ευάλωτοι και στο χώρο εργασίας.

Τα ευνοϊκά μηνύματα τα στέλνει ο κυβερνήτης σας ο Δίας,ο οποίος ως τις 11 Αυγούστου θα σας έχει κάτω απο την προστατευτική του ομπρέλα.Ακόμα κι όταν περάσει στην Παρθένο και έρθει σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και σας κάνει στα μέσα του Σεπτέμβρη να νιώσετε αδικημένοι,πάλι θα ανακάμψετε γρήγορα.Οι Τοξότες του Δεκεμβρίου μπορείτε να ελπίζετε στο άνοιγμα των οριζόντων σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Θα σας δοθούν κίνητρα αυτή τη χρονιά να κάνετε επαγγελματικά ανοίγματα,όμως με τον Κρόνο στο ζώδιό σας θα χρειαστεί να δώσετε κάτι παραπάνω απο την θέλησή σας.Η παρατεταμένη δυσαρμονία Κρόνου-Ποσειδώνα φέρνει παγίδες στο εργασιακό περιβάλλον.Προσέξτε την τακτική σας στο επικοινωνιακό κομμάτι και διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας με μαεστρία.Το δεύτερο εξάμηνο είναι πιο ευκολοδιάβατο και η νέα θέση του κυβερνήτη σας στην Παρθένο θα ορίσει ενα νέο ξεκίνημα που θα οδηγήσει μελλοντικά σε σημαντική άνοδο.Έχοντας δίπλα σας ανθρώπους κύρους να σας στηρίζουν,πιθανόν τον Οκτώβριο που είναι μήνας αποδοτικός και προσοδοφόρος, να αποκτήσετε μια ηγετική θέση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Κρόνος απο το ζώδιό σας,σας υποχρεώνει σε περιορισμούς κι απο ότι φαίνεται δεν υπάρχει μέσα στη χρονιά κάτι που να διαφέρει απο την περσινή.Ωστόσοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες μέσα στο καλοκαίρι μια σχετική αυξηση του τζίρου θα την έχετε..όπως επίσης μπορεί να πάρετε χρήματα αναδρομικά.Αν έχετε εκκρεμότητες βέβαια καλό είναι να τις κλείσετε μέχρι τον
Απρίλιο. Η δυσαρμονία Ουρανού-Πλούτωνα επηρεάζει τα οικονομικά σας οπότε τους μηνες Μάρτιο, Ιούλιο και Δεκέμβριο πρεπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.Το τελευταίο τετράμηνο η τύχη θα σας χαμογελάσει λιγάκι παραπάνω,έτσι θα μπορέσετε και σεις να είστε συνεπείς στιςυποχρεώσεις σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας θα λειτουργήσει δυφορούμενα για σας..απο τη μια θα σας γεμίσει ανασφάλειες με την ιδέα και μόνο της θέσης του και όλων όσων έχετε ακούσει οτι προκαλεί κι απο την άλλη θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις αιτίες των φόβων σας.Αυτό
θα γίνει σταδιακά και μέχρι να νιώσετε σιγουροι πως το ΄χετε ξεπεράσει θα εμπλακείτε σε αισθηματικούς περιορισμούς.Η δυαρμονία Κρόνου-Ποσειδώνα σας κάνει ευάλωτους και επιρρεπείς στην εκμετάλευση γι αυτό θα χρειαστεί να βάλετε νερό στο κρασί σας πολλές φορές.Παρ΄ολα αυτά,η μεγάλης διάρκεια προσέγγιση Αρη-Αφροδίτης όλη τη χρονιά θα βοηθήσει την αισθηματική σας ζωή,ιδιαίτερα προς το τέλος Φεβρουαρίου και ως τον Αύγουστο με εξαίρεση τον Απρίλιο.

ΥΓΕΙΑ

Όλο το πρώτο εξάμηνο ο Κρόνος θα σας ταλαιπωρεί δημιουργώντας σας έντονη νευρικότητα,που φαίνεται να συνεχίζεται και να εκδηλώνεται περισσότερο το καλοκαίρι με την επιστροφή του στο Σκορπιό.Εκεί ενδέχεται να βγούν παλιά προβλήματα υγείας,όπως δερματικές παθήσεις, κρίσεις ισχυαλγίας ή το κυκλοφορικό σύστημα.Την περίοδο των εκλείψεων Μαρτιο και Σεπτέμβριο προσέξτε την οδήγηση και γενικώς τις μετακινήσεις σας ακόμα και μέσα στο σπίτι και.. ελέγξτε την χολή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20-1

Ζώδιο της γης παρορμητικό με κυβερνήτη τον ΚΡΟΝΟ

ΓΕΝΙΚΑ

Οι αλλαγές που θα προκύψουν μέσα στο 2015 δεν είναι ανάλογες των επιθυμιών σας κι αυτό γιατί ανήκετε σε ένα ζώδιο που τις απεχθάνεται.Θα σας υποχρεώσουν όμως όσο κι αν δεν το θέλετε,σε αναθεωρήσεις κι αναπροσαρμογές και σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο.Ολα θα ήταν ευκολότερα αν ο Ουρανός απο τον Κριό που επηρεάζει περισσότερο εσας του β΄δεκαημέρου, είχε άλλου είδους και μεγέθους σχέση με τον φιλοξενούμενό σας τον Πλούτωνα. Όμως,μέσα στο πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς εξακολουθείτε να βρίσκεστε κάτω απο την επιρροή του δύσκολου τετραγώνου τους,μια όψη που σας υποχρεώνει να δεχτείτε τα νέα δεδομένα με απρόσμενο τρόπο.

Απο τις 11 Αυγούστου και μετά,σταδιακά,διαφοροποιούνται οι συνθήκες επιτρέποντάς σας να νιώσετε πως πατάτε σε γερή βάση,η επίδραση του Δία είναι εμφανής ως 8 Σεπτεμβρίου.Υπάρχει βέβαια κι ο Πλούτωνας που φθίρει,όμως το θεαματικό του τρίγωνο με τον Δία είναι όλα τα λεφτα για σας.

Ο Ποσειδώνας θα αποτελέσει για σας μια πλανητική πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας τις φορές που το χρειάζεστε.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως διαψεύσεις κι απογοητεύσεις δεν θα υπάχουν..όμως σε γενικές γραμμές θα έχετε και το αντίδοτό σας.

Απο τις τέσσερεις εκλείψεις της χρονιάς θεωρώ πως δυο απ΄αυτές είναι οι πιο σημαντικές.Η Ηλιακή έκλειψη στις 13 Σεπτεμβρίου είναι πολύ αισιόδοξη και θα βοηθήσει να καταστρώσετε τα σχέδιά σας.Η Σεληνιακή έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου είναι κάπως επιβαρυντική αφού βγάζει στην επιφάνεια όλα όσα χρειάζεται να προσέξετε σε οικογενειακό επίπεδο χωρίς να προκληθούν επιπτώσεις στο επαγγελματικό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με νέες προοπτικές στον επαγγελματικό χώρο ξεκινά αυτή η χρονιά,με διαφορετική σύνθεση πραγμάτων κι αλλαγή ρόλων και ρυθμών.Ο Κρόνος ως τα μέσα Ιουλίου απαιτεί προσήλωση στο στόχο και επιμονή τέτοια,ώστε το δεύτερο εξάμηνο να΄ρθουν θετικά αποτελέσματα.Ο Απρίλιος,ο Μάϊος κι ο Ιούνιος είναι που κάνουν τη διαφορά,αφού ενισχύουν σε καιρούς δύσκολους την αδύναμη βάση σας.Όσοι είστε σ΄αναζήτηση δουλειάς κάτι θετικό προβλέπεται μεταξύ 10 Απριλίου και 7 Μαϊου.Ο Δίας στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στηρίζει δυναμικά.Ωστόσο κακό δεν είναι να έχετε το νού σας σε υπογραφές,συμφωνίες και κάθε είδους γραφειοκρατικό έγγραφο Μάρτιο-Απρίλιο,Ιούλιο και μεταξύ 28 Αυγούστου και 11 Νοεμβρίου.Μην διστάσετε καλοί μου να προχωρήσετε μπροστά,χρησιμοποιείστε τη βοήθεια και τις ευκαιρίες απο ομοεθνείς και μη.Το εξωτερικό και οι ξένοι αυτή τη χρονιά είναι το κλειδί για την ανάπτυξή σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2015 έρχεται για να νοικοκυρέψει κατα τρόπον τινά τα χρέη,τα λάθη στα οικονομικά θέματα κι όλο εκείνο το μπέρδεμα να λυθεί μια και καλή,όσο κι αν αυτό σας ενοχλεί.Η παρουσία του Δία στα περιουσιακά σας στοιχεία απο το προηγούμενο καλοκαίρι,έφερε ελαφρύνσεις κι αυτό φάνηκε.Ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό αν θέλετε να τα λέμε σταράτα! Στο δεύτερο εξάμηνο θα είναι πιο βατά τα πράγματα κι ο φόβος του ότι μπορεί να χάσετε το κεραμίδι σας δεν θα υπάρχει.Εξάλλου θα υπάρξουν πολλές οικονομικές ευκαιρίες κι ελαφρύνσεις απο δικούς σας ανθρώπους των οποίων έχετε επωμιστεί το βάρος..είτε αυτά είναι παιδιά,ο/η σύζυγος ή τα αδέλφια.Μια αγοραπωλησία μπορεί να πάρει ένα μεγάλο βάρος απο τις πλάτες σας.Όπως και να έχει,μπορεί το χρήμα να μην ρέει αφθονο στα πόδια σας..στις τσέπες σας όμως σίγουρα θα υπάρχει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για σταθερότητα στα αισθηματικά σας τη στιγμή που οι ίδιοι
αδυνατείτε να υποστηρίξετε τις επιλογές σας.Θα κληθείτε όμως γι αυτό μέχρι τον Αύγουστο του 2015 και ως τότε πρέπει να έχετε επιχειρήματα για το αν θέλετε να συνεχίσετε κάποια σχέση ή όχι.Ο Μάρτιος κι ο Ιούλιος παρουσιάζουν επικινδυνότητα και θα χρειαστεί ψυχραιμία όταν ανάψουν περισσότερο τα λαμπάκια σας τους δυο τελευταίους μήνες της χρονιάς.Ερωτες,σχέσεις, απόγονοι και γάμος είναι όσα μπορεί να κάνουν πιο ουσιαστική τη ζωή σας την περίοδο του Αυγούστου,όπου ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο και θα φέρει τα δώρα σας.

ΥΓΕΙΑ

Χρονιά βελτίωσης και γενικής αναδόμισης το 2015 ακόμα και για σας που αντιμετωπίζετε χρόνια προβλήματα υγείας.Με εξαίρεση την περίοδο του καλοκαιριού,θα χρειαστεί να ακολουθήσετε έναν συντηρητικό τρόπο ζωής και καθημερινής άσκησης για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα πάνω απ΄όλα.Οσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα με το αναπνευστικό και αγγειακό σύστημα καλό είναι να είστε προσεχτικοί προς το τέλος Σεπτεμβρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 21/1-19/2

Ζώδιο του αέρα σταθερό με κυβερνήτη τον Ουρανό

ΓΕΝΙΚΑ

Η νέα χρονιά μπαίνει δυναμικά ..κι έπειτα απο τον βαρύ κλονισμό που ο Κρόνος σας έφερε, δικαιωματικά μπορείτε να ορίσετε ημερομηνία να γιορτάσετε την ανακούφισή σας! Οι πιέσεις των δυο τελευταίων χρόνων στον επαγγελματικό τομέα θα γίνουν πλέον αναμνήσεις.Αν βέβαια εξαιρέσουμε την επιστροφή του Κρόνου στον ίδιο τομέα απο τις 15/6-17/9 όπου οι εξελίξεις μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο,τους υπόλοιπους μήνες θα μπορέσετε πια να βρείτε την ησυχία σας. Ο Κρόνος ωστόσο είναι Κρόνος..κι όπως και να΄χει θα οδηγηθείτε
θέλετε δεν θέλετε σε ξεκαθαρίσματα.Κοντά σας να είστε σίγουροι πως θα ρθούν και πάλι και θα μείνουν μόνο οι πραγματικοί φίλοι.

Σημαντική είναι η παρουσία του Δία απέναντί σας μέχρι 11/8 στο ίδιο ζώδιο που θα βρεθεί κι η θεά του έρωτα και του χρήματος για ένα ολόκληρο τετράμηνο.Δεν αποκλείεται κάποιοι απο σας να βρείτε τον έρωτα της χωής σας ή να βάλετε τέλος σε μια σχέση και να πάτε πιο κάτω.

Στις 11/8 ο Δίας θα περάσει στα οικονομικά σας και έτσι με ευκολότερο τρόπο θα απαλλαγείτε
απο τα χρέη σας,θα επωφεληθείτε απο καποια πώληση ή απο αναδρομικά χρήματα.Ο Ουρανός, κυβερνήτης σας παρότι κρατά το πρωτοποριακό σας πνεύμα ακμαίο,δεν θα λείψουν οι φορές που θα νιώσετε ανασφαλείς.

Με τον Αρη στο ζώδιό σας τους δυο πρώτους μήνες και τον Ερμή ανάδρομο,προσέξτε μετακινήσεις και λόγια που μπορεί να διαστρεβλώσουν το ρόλο σας στην καθημερινή ζωή.Αλλωστε ακολουθούν και εκλείψεις,που ευτυχώς για σας μόνο η πρώτη φαίνεται να σας προβληματίζει.Εκλειψη Ηλίου που γίνεται στις 20 Μαρτίου και θίγει τα οικονομικά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα σενάρια είναι διαφορετικά και ποικίλα για τα επαγγελματικά σας,μία ωστόσο είναι η ουσία ότι η επαγγελματική καταξίωση είναι σημαντική και κύριο μέλημά σας.Οι αλλαγές είναι γεγονός και προσφατο μάλιστα,αφού ο Κρόνος απομακρύνθηκε απο τον Σκορπιό.Θα επιστρέψει για λίγο το καλοκαίρι και μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.Κάποιοι θα θα κάνετε ριζικές αλλαγές,κάποιοι άλλοι θα ξεκινήσετε πάλι απο την αρχή την καριέρα σας.Το καλό είναι ότι αυτά είναι τα τελευταία και πιο επιφανειακά ζόρια,γιατί τα μεγάλα ζόρια σταματούν εδώ,οριστικά.Όσο πιο χαλαροί είστε αλλά και πρόθυμοι να συνεργαστείτε με όσους προτίθενται να σας συμβουλέψουν και να σας καθοδηγήσουν,τόσο περισσότερα θα είναι τα οφέλη.Οσοι θέλετε να εργαστείτε στο εξωτερικό,μπορείτε να μέχρι και τον Οκτώβριο να μεταναστεύσετε.

OIKONOMIKA

Το 2015 υπόσχεται να είναι απο πολλές απόψεις καλύτερο και σίγουρα η θέση του Δία στην Παρθένο μετα τις 11/8 θα είναι καταλυτική.Όσοι ανήκετε στους Υδροχόους του Ιανουαρίου θα είναι δυσκολότερο να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας.Αυτή τη χρονιά και ιδιαίτερα τους τελευταίους πέντε μήνες το πρακτικό σας πνεύμα θα λειτουργήσει με τέτοιο τρόπο ώστε τα χρήματα που βγάζετε να σας επιτρέψουν να περνάτε άνετα.Στα μέσα του φθινοπώρου και γύρω στις 20 Μαρτίου κάτω απο την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.Αν είστε γεννημένοι 25-30 Ιανουαρίου θα νιώσετε εντονότερα την επιρροή του Ποσειδώνα..οτι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με ανεβασμένη τη λίμπιντο υποδέχεστε την νέα χρονιά και συναισθήματα έντονα,τόσο έντονα που εύκολα μπορεί να ανεβάσουν τους τόνους,να πάρετε ανάποδες και να προκύψουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις.Δυνατοί έρωτες και πάθη μεγάλα έρχονται απο τα μέσα Μαϊου μέχρι τα τέλη Ιουνίου κι ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη.Την περίοδο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας -όλο τον Αύγουστο και μέρι αρχές Σεπτεμβρίου-οι αισθηματικές σας επιλογές χρειάζονται αρκετή προσοχή.Αν είστε δεσμευμένοι αυτή τη χρονική περίοδο θα περάσετε μια μικρή κρίση, κάποιοι άλλοι ίσως νοσταλγήσετε μια σχέση απ΄τα παλιά.

ΥΓΕΙΑ

Η νέα χρονιά σας βρίσκει κάτω απο συνθήκες σχετικά καλής ψυχικής και σωματικής κατάστασης, αποφασισμένους να μην αφήσετε να περάσει στο συνειδησιακό σας πεδίο όλα όσα την προηγούμενη χρονιά σας ταλαιπώρησαν.Παρ΄όλα αυτά αν κάποιοι αντιμετωπίζετε χρόνια προβλήματα με το στομάχι,τα κόκκαλα,τα γόνατά σας ή έχετε δερματικά νοσήματα, μπορεί να περάσετε κάποιες δύσκολες περιόδους κυρίως στα μέσα Μαρτίου,στα μέσα Ιουλίου και στις αρχές Δεκεμβρίου.

ΙΧΘΥΣ 20/2-20/3

Ζώδιο μεταβλητό του νερού με κυβερνήτες ΔΙΑ και ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΓΕΝΙΚΑ

Η νέα χρονιά φέρνει προκλήσεις στο διάβα της..τόσες,που κατα διαστήματα στην διάρκειά της θα δοκιμάζονται οι αντοχές σας.Επειδή όμως είστε ζώδιο που δύσκολα υπομένει τις πιέσεις θα πρέπει βάλετε σε λειτουργία την διορατικότητά σας και τη φαντασία σας να σας υποδείξουν πως θα τη βγάλετε καθαρή.Μέσα στη χρονιά αυτή θα καλλιεργείτε ζωηρές έγνοιες και αρκετούς προβληματισμούς με τα επαγγελματικά σας.Το κλίμα αυτό δημιουργείται απο την παρουσία του Κρόνου που θα επηρεάσει περισσότερο τους Ιχθύς του Φεβρουαρίου,αλλά και τις εκλείψεις που δεν σας αφήνουν ανεπηρέαστους.Η πρώτη της χρονιάς στις 20 Μαρτίου στο ζώδιό σας και στις 13 Σεπτεμβρίου απέναντί σας φέρνουν τα κακώς κείμενα των σχέσεών σας στην επιφάνεια.

Ο Ποσειδώνας αν και διατηρεί αμείωτη τη δημιουργικότητά σας μέσα απο το ζώδιό σας,θολώνει την κρίση σας και παρασύρει σε λάθη στα μέσα του φθινοπώρου..Η θέση του Δία απέναντί σας ζωηρεύει την προσωπική σας ζωή,η αντίθεση τους όμως,σας παρασύρει στα θαθιά.

Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας τους δυο πρώτους μήνες της χρονιάς απογειώνουν την ερωτική σας ζωή,ωστόσο περνώντας τον Ιούλιο απέναντί σας ανάδρομη,μπερδεύει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σαν το κουβάρι του πλεξήματος.Δεν αποκλείεται ωστόσο γυρνώντας ορθόδρομη να σας βάλει να πληρώσετε το τίμημα..κάνοντας έναν αρραβώνα..ένα γάμο..

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Κρόνος αυτή τη χρονιά θα ασκεί πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα,τα βάρη θα είναι πολλά και πολύ σύντομα θα αντιληφθείτε οτι ο ρόλος αυτός δεν σας πηγαίνει.Αν ανήκετε στους Ιχθύς του Φεβρουαρίου θα είναι δυσκολότερο για σας να αποδείξετε πως δεν είστε ελέφαντες!! Στα μέσα Ιανουαρίου και πρίν καλά-καλά ξεκινήσει η χρονιά θα αρχίσουν τα δύσκολα,το ίδιο και τον Μάϊο όπου προκύπτουν αρκετές αντιθέσεις με άτομα κύρους.Στιγμές θα νιώθετε οτι δεν αναγνωρίζονται οι κόποι κι οι θυσίες σας κι ότι άδικα παιδεύεστε καθημερινά.Μέσα στο καλοκαίρι θα μπορέσετε για λίγο να χαλαρώσετε και να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, δίχως τίμημα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η λέξη αστάθεια,εδώ κουμπώνει τέλεια ψαράκια μου..εδώ θέλω να δώ πόσο καλό κολύμπι ξέρετε!
Και για να μην παρεξηγηθώ,δεν έχει κάτι να κάνει με τις αντοχές σας,αλλα με την διπλωματική σας φύση.Είναι πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες που επηρεάζουν την οικονομική σας πορεία. Βασική η θέση του Ουρανού στον τομέα αυτόν,που σας βάζει στο παιχνίδι του αναπάντεχου.Οι γεννημένοι 2-12/3 θα επηρεαστείτε πιο άμεσα κι όχι απαραίτητα αρνητικά.Μάρτιο κι Ιούνιο θα περάσουν χρήματα απ΄τα χέρια σας,το ίδιο Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο.Οσοι είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο προσέξτε το εύκολο χρήμα γιατί μυρίζει..ψαρίλα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Φαίνεται πως έχετε ειδικότητα στον ρομαντισμό κι η αλήθεια είναι πως έτσι εντονος που θα είναι σχεδόν καθ΄όλη τη χρονιά,τα ρομαντικά ειδύλλια θα πηγαινοέρχονται.Βέβαια εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε ένα θέμα με τα διλλήματα που φαίνεται να είναι έντονα ανάμεσα σε καριέρα και προσωπική ζωή ίδιαίτερα μέσα στο φθινόπωρο.Οι υπόλοιποι μπορείτε να αφεθείτε στην εύνοια του Δία και μέσα στον Οκτώβριο να προχωρήσετε ακόμα και σε ένα γάμο.

ΥΓΕΙΑ

Η πειθαρχία και το πρόγραμμα για σας είναι λέξεις ανύπαρκτες στο λεξιλόγιό σας..ωστόσο η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη είναι υπαρκτή και χτυπά καμπανάκια για να είστε σε επιφυλακή.Συκώτι,πάγκρεας και ισχύα θα έχουν ένα θεματάκι..δίχως να αποκλείεται η αύξηση αρτηριακής πίεσης τις στιγμές που θα αντιμετωπίζετε τις δικές σας φουρτούνες..όπως αρχές Γενάρη,αρχές Απρίλη κι Αυγούστου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: