h1

Προβλέψεις για το 2016

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(Cosmote)
6976842543(Whatsup)ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!!!!!!!!

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4 ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΑΡΗ

ΓΕΝΙΚΑ

Μια νέα εποχή ξεκινά για σας κι ενώ παραμένετε ανατρεπτικοί κι ανατρεπτικοί,οι περισσότερες ταλαιπωρίες φαινεται να ανήκουν στο παρελθόν.Απαλλαγμένοι απο τα δεινά που περάσατε φίλοι Κριοί,θα μπορέσετε αυτή τη χρονιά να κινηθείτε σε πιο χαλαρους ρυθμούς,ομορφαίνοντας πρώτα απο μέσα σας.Ξεκινήστε απο την αρχή του χρόνου,δείτε τη ζωή σας σφαιρικά και τονώστε τα επαγγελματικά και τις σχέσεις σας ως και τις 8 Σεπτεμβρίου που σας δίνεται η δυνατότητα απο τον Δία.Κατόπιν προχωρήστε τη ζωή σας με τις αλλαγές που θα σχεδιάσετε οι ίδιοι.. άλλωστε οι λογαριασμοί με τον Κρόνο έκλεισαν,μόνο μια εκλειψη θα σας ταλαιπωρήσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σας βρίσκει άκρως ερωτικούς,φαίνεται πως τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα πάνω σας,δεν αποκλείεται αν ταξιδέψετε στο εξωτερικό να γνωρίσετε κι ενα πρόσωπο που θα σας συναρπάσει.Η προσωπική σας ζωή θα επηρεαστεί απο την νέα θέση του Δία   απέναντί σας απο τις 9 του Σεπτέμβρη ως τέλους του χρόνου.Η θέση αυτή μπορεί να φέρει ένα γάμο ή μια σχέση δυνατή,άλλωστε η ευτυχία αποκτά προτεραιότητα τους μήνες αυτούς.Όσοι είστε δεσμευμένοι θα έχετε τάσεις φυγής απο καταστάσεις που σας πιέζουν.Ο Ουρανός κύριος υπαίτιος όλων αυτών και δεν αποκλείεται να φέρει μια ανατροπή ή μια επαναστατική απόφαση για την πορεία μιας συνεργασίας ή ενός γάμου προς το τέλος της χρονιάς,εκεί κοντά στα Χριστούγεννα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η ευεργετική επίδραση του Δία είναι φανερή απο την προηγούμενη χρονιά στον επαγγελματικό σας τομέα.Οσοι είστε σε αναζήτηση δουλειάς ή προσπαθείτε να υλοποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας,θα ικανοποιηθείτε πάραυτα.Οι εργασιακές σας σχέσεις βελτιώνονται σημαντικά απο τέλος Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου και την περίοδο του Αυγούστου.Προσοχή δώστε στα τέλη Μαρτίου και Μαϊου όπου οι σχέσεις θα βαδίζουν σε ένα τεντωμένο σκοινί.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 

Αυτή την χρονιά,παρότι απο τον Ιούλιο ως τον Οκτώβριο τα οικονομικά σας βελτιώνονται,θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις συναλλαγές σας με τράπεζες,δάνεια,εφορία και δημόσιο ταμείο.Η ανάδρομη πορεία του Αρη κι επιστροφή του στο Σκορπιό Μάϊο-Ιούνιο καθιστούν αυτό το διάστημα ακατάλληλο για οικονομικές συναλλαγές.Εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν κάποια μικρο- προβλήματα ακόμα και με πρόσωπα πολύ αγαπημένα.Φροντίστε να αντιμετωπίσετε διπλωματικά τις δυσκολίες στηριζόμενοι μόνο στις δικές δυνάμεις.

ΥΓΕΙΑ

Με το Δία στον τομέα υγείας ακόμα κι οι πιο εξουθενωμένοι-απο τον Ουρανό-Κριοί,θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε μικρά ή μεγάλα προβλήματα,με επιτυχία.Ο βασικός κίνδυνος για σας είναι η κακή διατροφή,το ποτό και η απερίσκεπτη λήψη φαρμάκων.Οσοι ανήκετε στο α΄ και γ΄δεκαήμερο προσέξτε τις καταχρήσεις και γενικότερα την υγεία σας,άλλωστε οι εκλείψεις του Σεπτεμβρίου σας αφορούν άμεσα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-21/5  ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2016 και κυρίως οι πρώτοι 8 μήνες της χρονιάς φαίνεται να εστιάζουν στην προσωπική ζωή, είτε μέσα απο τον έρωτα είτε απο την ενασχόληση εκείνων που πραγματικά σας ενδιαφέρουν. Ακόμα κι αν κάποιοι δεν πιστευετε σε φανταστικά σενάρια,τώρα όχι μόνο θα πιστέψετε,αλλά θα τα ζήσετε!Θα έλεγε κανείς οτι φέτος θα ξυπνήσει ό,τι βρισκόταν μέσα σας σε χειμερία νάρκη.. επιθυμίες,φιλοδοξίες,μετακινήσεις και ταξίδια.Οποια κι αν είναι τα προβλήματα σας είναι βέβαιο πως αυτή η χρονιά έρχεται με τις καλύτερες προοπτικές να σας δώσει λύσεις.Η εικόνα σας αρχίζει να αλλάζει, συμβαδείστε μαζί της.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το πλανητικό σκηνικό αυτή τη χρονιά θα είναι πολύ γενναιόδωρο μαζί σας φίλοι Ταύροι..ο έρωτας κατέχει την πρώτη θεση για πολλούς απο σας,ακόμα και για τους μοναχικούς του Μαϊου όπου στα μέσα Μαρτίου και τέλη Ιουνίου θα ανακαλύψουν το άλλο τους μισό.Ωστόσο αν ανήκετε στους δεσμευμένους θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή αφού δεν θα λείψουν οι εντάσεις τους 2 πρώτους μήνες της χρονιάς και τους 2 πρώτους του καλοκαιριού.Ο Αύγουστος,ο Νοέμβρης κι ο   Δεκέμβρης θα στάζουν ερωτόμελο!!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα πράγματα θα αλλάξουν σημαντικά για σας απο τις αρχές Σεπτεμβρίου όπου η νέα θέση του Δία στο Ζυγό θα δώσει ευκαιρίες σε όλους εσάς που αναζητάτε κατι φρέσκο στον τομέα αυτό.Αν στην αναζήτησή σας βρείτε και κάποιον που αντιλαμβάνεται τις ιδέες σας και μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας,τα σχέδιά σας θα προωθηθούν ευκολότερα.Αν ανήκετε στους Ταύρους του β΄δεκαημέρου καλό είναι να δώσετε προσοχή τέλος Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου όπου απρόσμενα γεγονότα μπορεί νακαθυστερήσουν τα σχέδιά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αυτή τη χρονιά και για πολλούς απο σας,κυρίως για τους Ταύρους του Μαϊου,τα οικονομικά θα είναι ένας τομέας νευραλγικός.Περισσότερο επηρεάζονται δυσαρμονικά τα οικονομικά που έχουν σχέση με τους άλλους,είτε αφορούν τα χρήματα του συζύγου,δάνεια ή συναλλαγές με το δημόσιο ταμείο.Φανείτε προσεχτικοί στις δελεαστικές προτάσεις όπου εύκολα μπορείτε να εξαπατηθείτε τέλη Μαρτίου και Μαϊου,όπως και μέσα Μαϊου,Ιουνίου και Σεπτεμβρίου.

ΥΓΕΙΑ

Φίλοι Ταύροι δεν θα κινδυνέψετε απαραίτητα απο κάτι αυτη τη χρονιά,εκτός αν το προσωπικό σας ωροσκοπιο δείχνει το αντίθετο..η νέα θέση του Δία στο Ζυγό απο τις 9 Σεπτεμβρίου,ακόμα κι αν κάτι σας απασχολεί σ΄αυτό τον τομέα,θα βοηθήσει να βελτιωθεί η καθημερινότητά σας.Θα ανακαλύψετε νέες μεθόδους στις συνήθειές σας,στον τρόπο ζωής και διατροφής,ωστόσο φανείτε προσεκτικοίαυτές οι μέθοδοι να είναι ελεγμένες.Οι λάτρεις του φαγητού προσεξτε τα κιλά σας στο τέλος της χρονιάς να μην αυξηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6 ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΕΡΜΗ

ΓΕΝΙΚΑ

Το σύνθημα της νέας χρονιάς είναι φύλαγε τα ρούχα σου,για να΄χεις..και βέβαια αυτό Δίδυμοί μου προυποθέτει σκληρή δουλειά,αντοχές και πολλές παραχωρήσεις.Η τήρηση του μέτρου είναι αναγκαία αφού τα πλανητικά γεγονότα επηρεάζουν και φορές σας εκθέτουν ιδιαίτερα εσας του α΄και β΄δεκαημ.Απο τη μια έχετε να αντιμετωπίσετε τον Κρόνο κι απ΄την άλλη τις εκλείψεις. Οτι μπορεί να αντέξει στο χρόνο,θα θεμελιωθεί..χρειάζεται όμως απο μέρους σας συνέπεια δύναμη και τόλμη να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας.Τα πράγματα θα κυλήσουν προς όφελός σας κυρίως απο το φθινόπωρο και μετά αρκεί να ΄χετε υπομονή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Τόσο ο Κρόνος απέναντί σας όσο κι η πολύμηνη παρουσία του Αρη δίπλα του θα διαμορφώσουν ενα κλίμα έντασης στις σχέσεις κι οι δεσμευμένοι Δίδυμοι πρέπει να προετοιμαστείτε για μια χρονιά γεμάτη ανατροπές,δοκιμασίες ίσως και χωρισμούς.Αρχές Μαρτίου ως και τέλη Μαϊου θα νιώσετε μια πέτρα να σας πλακώνει το στήθος.Τα πράγματα θα καλυτερέψουν απο το φθινόπωρο όπου ένας έρωτας μπορεί να μπεί στη ζωή σας κάνοντάς σας να πιστέψετε και πάλι στη δύναμη των συναισθημάτων.Για τους δεσμευμένους βέβαια τίποτα δεν σταματά τελείως αφού η ένταση που θα επικρατεί Αύγουστο και Σεπτέμβρη θα σας βγάλει απ΄τα ρούχα σας πολλές φορές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η νέα χρονιά φίλοι Δίδυμοι στο ξεκίνημά της φέρνει πολλά σκαμπανεβάσματα σ΄αυτό τον τομέα, πολλές αναζητήσεις και προβληματισμούς,ιδίαίτερα τους δυο πρώτους μήνες.Το πισωγύρισμα του Αρη στο Σκορπιό θα μεγενθύνει τις ανασφάλειες αλλά και την δυσκολία προσαρμογής με πρόσωπα κι αντικείμενα.Το δίλλημά σας ανάμεσα στη καριέρα και την οικογένεια θα γιγαντωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου με την Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου,αυτό θα είναι όμως και το τελευταίο εμπόδιο πριν την ομαλή έκβαση των επαγγελματικών σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ευτυχώς για σας,τα οικονομικά σας αυτή τη χρονιά δεν φαίνεται να επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό..βέβαια αν έχετε ανοίξει μέτωπα συναλλαγών,καλό είναι να προσέχετε τους 2 τελευταίους μήνες της χρονιάς.Οι τρίτοι και γενικώς η εμπλοκή οικείων προσώπων στα οικονομικά μπορεί να φέρουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα,δίχως αυτό να σημαίνει πως σταματούν τα οφέλη σας εδώ.Τέλη Μαϊου και τέλη Ιουνίου πολλοί απο σας θα επωφεληθείτε απο μια ρύθμιση στο δημόσιο ή απο κάποια κληρονομιά.

ΥΓΕΙΑ

Το μέγα λάθος των περισσοτέρων απο σας είναι η επανάληψη των λαθών σας κι η τάση σας να αγνοείτε ένα πρόβλημα καθυστερώντας να πάτε στο γιατρό.Αν αυτά τα κάνετε και αυτή τη χρονιά ιδιαίτερα την περιοδο που ο Αρης θα κινείται ανάδρομα στο Σκορπιό(τέλη Μαϊου-τέλη Ιουνίου)
πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί με την υγεία σας.Η ένταση κι η υπερκόπωση θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών σας στα μέσα Ιουλίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7 ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ

Φίλοι Καρκίνοι πιστεύω πως έχετε πολλούς λογους να χαίρεστε για την άφιξη της νέας χρονιάς. Οι πρωτοι 8 μήνες είναι εξαιρετικοί για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας δημιουργώντας μια νεα φιλοσοφία ζωής.Παράλληλα θα πρέπει να θέσετε προτεραιότητες και να ιεραρχήσετε κάποια δεδομένα.Με την είσοδο του Δία στο Ζυγό τον Σεπτέμβρη,ανοίγει μια νέα εποχή για τη ζωή σας. Μην μείνετε δέσμιοι σε ενα περιοριστικό τρόπο σκέψης,αφήστε να προηγηθούν τα θελω κι όχι τα πρέπει.Θα νιώσετε δικαιωμένοι για προσπάθειες που σας στέρησαν την προσωπική σας ελευθερία, στο τέλος όμως θα διαπιστώσετε πως οι θυσίες άξιζαν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αυτή τη χρονιά ο έρωτας μπαίνει κυριαρχικά στο παιχνίδι κι αποκτά πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σας.Το πάθος,τα έντονα συναισθήματα που κυριαρχούν στις σχέσεις είναι απόρροια των κινήσεων του Αρη.Οσοι είστε μόνοι αξιοποιήστε τους δυο πρώτους μήνες της χρονιάς και αφήστε τη γοητεία σας να ξεχειλήσει.Απο τα τέλη Μαϊου ως τέλη Ιουνίου κάποιοι μπορεί να επιστρέψετε στο παρελθόν και να επιδιώξετε να συναντήσετε ένα πρόσωπο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.Όπως και να ΄χει το Μάρτιο,απο τα μέσα Ιουνίου ως τα μέσα Ιουλίου και απο τα μέσα Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Οκτωβρίου,θα ζήσετε τις πιο ερωτικές στιγμές της χρονιάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Παρότι η θέση του Κρόνου στον Τοξότη δυσκολεύει την εργασιακή σας δράση αυτή τη χρονιά,όσοι είστε σε αναζήτηση φαίνεται πως κάτι καλό θα προκύψει που σας ενδιαφέρει και θα μονοπωλήσει το χρόνο σας.Ωστόσο έχοντες και.. μη εργασία,το στοιχείο της εξαπάτησης στον τομέα αυτό είναι δυσδιάκριτο και χρειάζεται να έχετε ανοιχτές τις κεραίες σας.Μάρτιο,Μάϊο,Ιούνιο και Σεπτέμβριο καλό είναι να είστε σε επαγρύπνιση γιατί είναι μήνες δύσκολοι,δεν αποκλείεται κάποια σχέδιά σας να ματαιωθούν.Πάντως μέσα στον Αύγουστο η δράση σας ξεπερνά τα όρια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η αλήθεια είναι πως δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στον οικονομικό σας τομέα αυτή τη χρονιά.Με δική σας πρωτοβουλία θα μετριάσετε τα έξοδα κι επωφελούμενοι απο χρήματα τρίτων μέσα στο στενό οικογενειακό περιβάλλον θα καταφέρετε να αλλάξετε τους αριθμούς για το δικό σας καλό και μόνο.Οσοι θέλετε να κάνετε αγορές ή να επενδύσετε κάπου,η ιδανικότερη περίοδος είναι απο τα μέσα Φεβρουαρίου ως μέσα Μαρτίου και όλος ο Δεκέμβρης.Πολλοί απο απο σας στα μέσα του καλοκαιριού θα προβείτε σε έξοδα σχετικά με την εμφάνισή σας η την αισθητική του χώρου σας.

ΥΓΕΙΑ

Όσον αφορά την υγεία σας φίλοι μου πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί αφου στα λημέρια της,συχνάζει ο Κρόνος και οι ιώσεις φαίνεται να έχουν οικειότητα μαζί σας.Οσοι έχετε κάποιο θέμα με τα αγγεία που επιμένει καιρό,θα χρειαστεί να το ελέγξετε άμεσα ή τουλάχιστον να μην το αφήσετε και πάλι να χρονίσει.Και επειδή είναι η χρονιά που πολλοί θα θελήσετε ν΄αλλάξετε εμφάνιση ιδιαίτερα Ιούνιο και Σεπτέμβριο,αποφύγετε μεθόδους άγνωστες που μόνο προβλήματα μπορούν να σας δημιουργήσουν,πριν βεβαιωθείτε για την εγκυρότητά τους.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8 ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

ΓΕΝΙΚΑ

Δύσκολη η μετάβαση,αλλά αξίζει η προσπάθεια.Και να ήταν ένας μόνο τομέας,ποιος έσκαγε φίλοι Λέοντες!!Φέτος θα χρειαστεί να κάνετε την υπέρβαση,αφού απ΄αυτό θα κριθούν πολλά στις σχέσεις σας.Το σπίτι,τα κεκτημένα σας,όλα θα τεθούν υπο αμφισβήτηση.Οι συνθήκες σε σχέσεις, δουλειά και οικονομικά,ως τον Αύγουστο θα είναι κυμαινόμενες.Φροντίστε να χαμηλώσετε τους τόνους και τον υπέρμετρο εγωισμό σας,θυμούμενοι πως έχετε ανάγκη ακόμα και το μυρμηγκάκι.
Bγάλτε τις παρωπίδες και δίχως ψευδαισθήσεις θα τα καταφέρετε..

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Απο τις αρχές του Μάρτη Λιονταράκια μου θα νιώσετε τη φωτιά να φουντώνει μέσα σας..δυνατές ερωτικές συγκινήσεις χάρην του Αρη και της ασυνήθιστης πορείας του.Η ανάδρομη πορεία του    τα μέσα Απριλίου φέρνει αναθεωρήσεις και καθυστερήσεις γιαυτό μην επενδύετε πολλά σε μια σχέση,αφήστε το χρόνο να κυλήσει ήρεμα αποφεύγοντας τους διαπληκτισμούς.Οι δεσμευμένοι απο 19 Νοεμβρίου ως 13 Δεκεμβρίου κρατήστε σιγή ιχθύος στη σχέση σας όπως και γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου.Αυγουστος και Σεπτέμβρης είναι πολύ ερωτικοί μήνες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς φίλοι μου αρχίζει κι η ανάδρομη πορεία του Ερμή φέρνοντας ασυνεννοησία,καθυστερήσεις κι αρκετά εμπόδια σε κάποια δουλειά που ελπίζατε να ευδοκιμήσει. Θα είναι δύσκολο να υπάρξουν άνθρωποι που θα πιστέψουν στα οράματα σας.Πάντως απο τα τέλη Σεπτεμβρίου κι όλο τον Οκτώβριο σας περιμένει πολυ δουλειά που εύκολα με την φόρτισή της μπορει και να οδηγήσει σε ρήξεις με το περιβάλλον σας,φίλους,συγγενείς ακόμα και γείτονες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Χάρην της παρουσίας του Δία στον τομέα των οικονομικών σας ως τις 9 Σεπτεμβρίου μπορείτε να ελπίζετε στη βελτίωσή τους,αρκεί να αποφύγετε την υπερκατανάλωση και την αλλαζονεία.Ο Δίας όσο εύκολα μπορεί να χαρίσει,άλλο τόσο μπορεί να παρασύρει σε έξοδα εντυπωσιασμού γιαυτό προσέχετε τέλη Μαρτίου και Μαϊου τις επιλογές σας.Οι πιο επικίνδυνοι ωστόσο μήνες είναι Μαρτιος και Σεπτέμβριος που γίνονται εκλείψεις που αφορούν άμεσα τα οικονομικά σας.Τους μήνες αυτούς μπορείτε εύκολα να κάνετε λάθος χειρισμούς και να εξαπατηθείτε.

ΥΓΕΙΑ

Ο τομέας αυτός δεν θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά,παρα μόνο στα μέσα του Νοέμβρη.Αν κάποιοι,ίσως μεγαλύτερης ηλικίας αντιμετωπίζετε ένα χρόνιο προβλημα,θα δείτε βελτίωση Μάρτιο και Ιούνιο.Το μυστικό φίλοι μου βρίσκεται στην αλλαγή των διατροφικών συνθηκών,την αλλαγή της καθημερινότητας.Αν βάλετε το μέτρο και την άσκηση στη ζωή σας τότε η ζωή θα σας ανταμείψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-23/9 ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΕΡΜΗ

ΓΕΝΙΚΑ

Είναι μια κομβική χρονιά για σας Παρθένοι μου..το 2016 ήρθε για να σας αλλάξει,εσείς απλώς πρεπει να είστε έτοιμοι.Παρότι οι εκλείψεις σας αφορούν,και στις σχέσεις είναι δύσκολοι οι συνδυασμοί,στα οικονομικά φανερές οι διακυμάνσεις,η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας ως τον Σεπτέμβρη υπόσχεται ευνοϊκό διάστημα για να ανοίξετε τα φτερά σας.Αυτό που χρειάζεται είναι να πάψετε να πιέζεστε πλέον απο οικογενειακές καταστάσεις και βέβαια εκείνο που πρέπει να θεμελιώσετε είναι η ισορροπία ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα,ώστε να ανοίξετε έτσι νεα κεφάλαια στη ζωή σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο έρωτας αυτή τη χρονιά θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας παρότι οι εκλείψεις στον άξονά σας δεν είναι τόσο αθώες..η θέση του Δία στο ζώδιό σας κι η παραμονή του εκεί ως 8 Σεπτεμβρίου λειτουργεί καταλυτικά για την ερωτική σας ζωή.Τις περιόδους που ενεργοποιείται θετικά και κυρίως στα μέσα Μαρτίου και τέλη Ιουνίου θα δείτε τα σχέδιά σας να υλοποιούνται, ακόμα κι ένας έρωτας μπορεί να ΄ρθει στη ζωή σας για να μείνει.Απο 23 Ιανουαρίου ως 16 Φεβρουαρίου,απο 1-24 Μαϊου και απο 5 ως 30 Αυγούστου η λίμπιντο θα χτυπήσει κόκκινο.Το καλοκαίρι και όχι μόνο,αναμένεται καυτό.. έχοντας το πλανητικό σκηνικό την Αφροδίτη σε κατ΄ οίκον περιορισμό,προβλέπονται δυνατές συγκινήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι σημαντικά αυτή τη χρονιά..ήδη απο το ξεκίνημα της θα δείτε να μην ευδοκιμούν οι συνθήκες ωστε να επιχειρήσετε κάτι καινούργιο. Στην πορεία και μέσα στον Φλεβάρη ιδιαίτερα κάτω απ΄την επιρροή της Νέας Σελήνης κάποια πράγματα κυλουν πιο ομαλά,έρχονται ευκαιρίες για ξεκινήματα ώστε να δώσετε τόπο στο΄νέο΄ και το πρωτοπωριακό.Στην αρχή του καλοκαιριού θα επαναπροσδιορίσετε τις επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες και Νοέμβριο-Δεκέμβριο θα δοκιμαστούν,ενώ παράλληλα οι ευθύνες σας αυτούς τους δυο μήνες θα αυξηθούν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μπορεί να φιλοξενείτε τον πλανήτη της τύχης στο ζώδιό σας αυτό όμως δεν σας κάνει τυχερούς απαραίτητα σε όλους τους τομείς.Τα οικονομικά είναι ένας ασταθής τομέας γι αυτή τη χρονιά, απρόσμενος κι ανεξέλεγκτος τουλάχιστον τους πρώτους 8 μήνες.Το πέρασμα του Δία στο Ζυγό
στον οικονομικό σας τομέα,θα δώσει ευκαιρίες για να τονώσετε τα οικονομικά σας,να βρείτε και νέες πηγές εσόδων.Αυτό που πρέπει όμως να κάνετε είναι αποκλείσετε την ανάγκη σας για υπερκαταναλωτική μανία και γενναιοδωρία.

ΥΓΕΙΑ

Σημαντικά προβλήματα δεν φαίνεται να σας απασχολήσουν στην υγεία σας.Αν προκύψουν κάποια μικροπροβλήματα θα είναι την άνοιξη και τον Αύγουστο απο υπερκόπωση και την μανία σας να τα έχετε όλα στην εντέλεια.Προσέχετε τις καταχρήσεις και γενικά ότι αφορά αλκοόλ και φάρμακα. Οι ιώσεις είναι στο πρόγραμμα,άλλωστε εχουν μια μανία να σας κυνηγούν..Νοέμβριο και Δεκέμβριο μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.

ΖΥΓΟΣ 24/9-23/10  ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2016 είναι μια μεταβατική χρονιά για σας,μια χρονιά εντελώς αντιφατική που θα τολμήσετε πράγματα που δεν είχατε καν φανταστεί οτι μπορείτε να αναλάβετε γιαυτό βέβαια θα εισπράξετε και την ανάλογη αναγνώριση.Τα καταπιεσμένα συναισθήματα ζητούν διέξοδο κάτω απο απο την επιρροή Ουρανού-Πλούτωνα και μιας δυνατης έκλειψης στο ζώδιό σας και θα χρειαστεί να διαχειριστείτε πιο ψυχραιμα προσωπικά και συνεργασιακά θέματα.Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας τον Σεπτέμβρη αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να βρεθείτε στη κεντρική σκηνή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Mε το Δία στο ζώδιό σας απ΄τις 9 Σεπτεμβρίου ανοίγονται νέοι ορίζοντες στη ερωτική σας ζωή, εκφράζετε τα συναισθήματά σας διεκδικώντας ένα μεγάλο μερίδιο στην ερωτική ευτυχία.Αυτο δεν σημαίνει πως ως τότε απέχετε απο την ερωτική ζωή,απο τα`μέσα Φεβρουαρίου ως τα μέσα Μαρτίου και 24 Μαϊου ως 17 Ιουνίου θα νιώσετε έντονα το άγγιγμα της γοητείας.Η θεά του έρωτα απο 30 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβριου θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και τα συναισθήματα θα είναι έντονα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Δύο απο τις εκλείψεις της χρονιάς είναι καταλυτικές για την επαγγελματική σας ζωή,9 Μαρτίου και 16 Σεπτεμβρίου αφού την περίοδο εκείνη εξ αιτίας τους θα προκύψουν ανατροπές σε θέματα εργασιακά.Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση δουλειάς η καταλληλότερη περίοδος είναι απο τα μέσα Μαρτίου μέχρι τις αρχές Απριλίου και οι τελευταίες μέρες της χρονιάς που κινητοποιούν τις δημιουργικές σας δυνάμεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η νέα χρονιά είναι αντιφατική ως προς τα οικονομικά θέματα και σ΄αυτό,μερίδιο ευθύνης φέρει ο Αρης όπου με την ασυνήθιστή του δράση επηρεάζει την ομαλή τους πορεία.Τα έξοδα θα είναι πολλά του δυο πρώτους μήνες της χρονιάς,το ίδιο και τέλος Μαϊου ως τέλος Ιουνίου.Ιδιαίτερα ο Μαϊος είναι ακατάλληλος μηνας για αγορές και για να προωθήσετε οικονομικά θέματα.Μικρή ανάσα θα πάρετε τον Ιούνιο και πάλι όμως είναι εύκολο να παρασυρθείτε σ΄ανεξέλεγκτες επιλογές.Η στήριξη απο τους δικούς σας ανθρώπους είναι εμφανής.

ΥΓΕΙΑ

Σχεδόν όλη τη χρονιά θα δέχεστε την σταθεροποιητική επίδραση του Κρόνου ο οποίος θα σας βοηθά να ξαναβρείτε τις χαμένες σας ισορροπίες.Οι ενοχλήσεις που μπορεί να προκύψουν θα προέλθουν απο την απρόσεχτη ή επιπόλαιη διατροφή σας και τις επιβλαβείς συνήθειές σας.Οι εκλείψεις 9 Μαρτίου και 16 Σεπτεμβρίου εφιστούν την προσοχή σας στη μέση,τα ορμονολογικά θέματα και τα πέλματα των ποδιών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10-22/11 ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΡΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΑ.

ΓΕΝΙΚΑ

Ανήκετε σε κείνους τους τυχερούς του ζωδιακού αφού η νέα χρονιά είναι πολύ πιο χαλαρή σε σχέση με τα τρία προηγούμενα χρόνια.Η τύχη είναι με το μέρος σας ενεργά παρ΄όλα τα αρνητικά και θετικά του πλανητικού σκηνικού.Κατα κάποιο τρόπο θα ΄ρθει γενική εκκαθάριση σε παλιά λάθη προσωπικά κι οικονομικά και σείς πρέπει να ακολουθήσετε τη συνετή πολιτική.Η νέα χρονιά θα φέρει μια σημαντική ανάταση κυρίως στην κοινωνική ζωή και τις σχέσεις,πολλές ευκαιρίες και πολλούς περιορισμούς στη τσέπη.Ο Δίας ως το Σεπτέμβρη θα διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο,μετα θα χρειαστεί να πετάξετε ο,τι άχρηστο.

AIΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αυτή τη χρονιά,ήδη στα μισά του πρώτου μήνα θα νιώσετε πως μπορείτε να πραγματοποιήσετε ενα όνειρο ρομαντικό.Η ερωτική σας ζωή θα ευνοηθεί και μέσω μιας γνωριμίας τον Φεβρουάριο απο τον συγγενικό σας κύκλο.Το καλοκαίρι φαίνεται να είναι καυτό,μάλιστα ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σας φέρει κοντα σε ένα πρόσωπο που θα σας συναρπάσει.Περνώντας η θεά του έρωτα στις 23 Σεπτεμβρίου στο ζώδιό σας για 20 μέρες υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις.Αλλωστε η προετοιμασία όλων αυτών θα εχει γίνει απο την εκλειψη στις 16 Σεπτεμβρίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Κόντρα στους ανέμους και τις θύελλες θα προσπαθήσετε αυτή τη χρονιά να διατηρήσετε τα κεκτημένα και να αποφύγετε τις συγκρούσεις.Σημαντικό ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η πορεία του Αρη στο ζώδιό σας όπου θα είναι καταλυτική για την πορεία των επαγγελματικών σας.Όσοι είστε γεννημένοι πριν τις 13 Νοεμβρίου προετοιμαστείτε για αναπάντεχα γεγονότα.Κατα τα άλλα στα μέσα Σεπτεμβρίου κάτι καλό θα΄ρθεί που θα φέρει κι ένα οικονομικό όφελος.Προσοχή χρειάζεται στα τέλη Οκτωβρίου για να μην συγκρουστείτε με τους συνεργάτες σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Με τον Κρόνο στα οικονομικά σας αυτή τη χρονιά φαίνεται πως οι δοκιμασίες κι οι προκλήσεις θα είναι πολλές,αφού θα επιβάλλει τους περιορισμούς του και δεν θα αφήσει πολλα περιθώρια για την ανοδική τους προώθηση.Σπατάλες,περιττά έξοδα και αγορές απερίσκεπτες είναι όλα απαγοερευτικά,ωστόσο τέλη Μαρτίου και Μαϊου δεν θα τα αποφύγετε.Ιούνιο και Σεπτέμβριο καλό είναι να είστε πιο προσεχτικοί σε εκμυστηρεύσεις που αφορούν τα οικονομικά σας γιατί εύκολα μπορεί να εξαπατηθείτε.

ΥΓΕΙΑ

Απο τις αρχές του Απρίλη δέχεστε την επίδραση του Ουρανού και του Αρη όπου δημιουργούν ενα κλίμα αστάθειας και αβεβαιότητας στα θέματα υγείας ειδικά αν ανήκετε στους Σκορπιούς του Νοέμβρη.Η παλίνδρομη κίνηση του Αρη επηρεάζει εντονότερα εσας του β΄και γ΄δεκαημ ιδιαίτερα τον Οκτώβριο.Μέσα σ΄αυτη την περίοδο μπορεί να αντιμετωπίσετε ενα σημαντικό πρόβλημα υγείας απόρροια μεθόδων και πρακτικών που δεν εγγυούνται τα αναμενόμενα,αποσυντονίζοντας έτσι ή και βλάπτοντας τον οργανισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21-12 ΖΩΔΙΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΔΙΑ

ΓΕΝΙΚΑ

Φίλοι Τοξότες με τη φαρέτρα στη πλάτη θα είστε αυτή τη χρονιά της οποίας οι προυποθέσεις μπορούν να σας βάλουν τα ΄δυο πόδια σε ένα παπούτσι΄.Εξυπακούεται πως κάτω απο την επιρροή του Κρόνου θα δοκιμαστουν έντονα σχέσεις και συνεργασίες κι η αντίστασή σας πρέπει να ΄χει οργάνωση.Μέσα στη χρονιά  και μέχρι τέλη καλοκαιριου οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε θα είναι πολλές.Ο κυβερνήτη σας περνώντας τον Σεπτέμβριο στο Ζυγό βελτιώνει τη κατάσταση.Με πλάνο λοιπόν κι όχι μόνο με φαντασία,θα μπορέσετε να χτίσετε μια ζωή γερή κι ονειρεμένη!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Παρότι στο ζώδιό σας βρίσκεται ο Κρόνος και σας αναγκάζει κατά κάποιο τρόπο να πάρετε πιο σταθερές και περιοριστικές αποφάσεις για τα προσωπικά σας,φαίνεται πως εσείς δεν είστε σε έτοιμοι να σοβαρευτείτε και να αφήσετε την παιχνιδιάρικη φύση σας.Πολύ πιθανόν,όσοι είστε αδέσμευτοι να δυσκολευτείτε να βρείτε το ταίρι σας σ΄αντίθεση με κείνους που έχουν βρεί ήδη το ταίρι τους και ενδέχεται να δεσμευτούν γλυκά με τα δεσμά του γάμου.Οι πιο ερωτικές περίοδοι για σας είναι το πρώτο εικοσαήμερο Ιανουαρίου κι απο τα μέσα Οκτωβρίου ως και τα μέσα Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μπορεί η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Δία μέχρι αρχές Μαϊου να προκαλεί καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια,όμως αυτή χρονιά θα φέρει σημαντικές εξελίξεις και πολλοί απο σας θα πετύχετε τους στόχους σας.Στη πορεία και μέχρι τον Σεπτέμβρη θα επεκτείνετε τη δράση σας και μπορεί να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας με λιγότερες πλέον θυσίες. Κάποιοι μπορεί να αναλάβετε μια εξέχουσα θέση η οποία με τη σειρά της θα δοκιμάσει τις ικανότητές σας και θα δείξει κατα πόσο μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που επηρεάζουν τα επαγγελματικά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η χρονιά αυτή και στον αντίποδα της περιοριστικής επίδρασης του Κρόνου θα φέρει οικονομικές ανταμοιβές απο την επαγγελματική σας δράση όπου θα.. υπερμεγενθυνθούν οι τσέπες σας.Τον Μαρτιο και τον Ιούνιο τα επαγγελματικά σας σχέδια θα αποδώσουν οικονομικά τόσο καλά που θα ανοίξουν δρόμους για νέα πλάνα.Απο τα τέλη Σεπτεμβρίου ως αρχές Νοεμβρίου θα έχετε τασεις υπερκαταναλωτισμού,που πρεπει να διαχειριστείτε ανάλογα.Αλλωστε η σύνεση στην διαχείριση,  λειτουργεί πάντα υπερ.

ΥΓΕΙΑ

Η διάθεση για σας είναι το πάν και αυτήν πρέπει να κρατήσετε σε υψηλά επίπεδα φίλοι μου για να εξασφαλίσετε την αίσθηση της σταθερότητας.Καλό είναι να είστε πολύ σχολαστικοί με την καθαριότητα στο σπίτι για να αποφύγετε λοιμώξεις του ουροποιητικού ή του αναπνευστικού.. να μείνετε μακριά απο φάρμακα,χημικά και αλκοόλ,τουλάχιστον τις δύσκολες περιόδους του Ιουνίου και του Σεπτεμβρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/1 ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2016 φαίνεται να είναι μια χρονιά που σας αναγκάζει να αλλάξετε τα δεδομένα εδώ και τώρα Αιγόκεροί μου,να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο ως προς την εξέλιξή σας.Ο άνεμος ανανέωσης και βελτίωσης φαίνεται να φυσά απο την αρχή της χρονιάς κι έχει να κάνει με δυο πλανήτες γίγαντες(Ουρανό-Πλούτωνα)που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ιδιαίτερα στους Αιγόκερους α΄και β΄δεκαημέρου.Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας όπου ακολουθώντας τους θα ταξιδέψετε,θα εμπλουτίσετε γνώσεις και εμπειρίες.Μπορεί η προσαρμογή στις αλλαγές να είναι μια δύσκολη για σας διαδικασία,όμως φέτος επιβάλλεται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αυτή τη χρονιά θα δώσετε προτεραιότητα στα προσωπικά σας ζητήματα..με τον Δία στη Παρθένο μάλιστα δεν αποκλείεται ο έρωτας να΄ρθει απο μακριά.Θα αναζητήσετε το πάθος και θα θελήσετε να ηγηθείτε των σχέσεων.Ο φιλοξενούμενός σας ο Πλούτωνας δεν θα σας αφήσει να συμβιβαστείτε με μέτριες καταστάσεις ιδιαίτερα εσας του β΄δεκαημέρου.Τα συναισθήματα ωστόσο θα ανθίσουν κατά περιόδους ξεκινώντας απο τον Ιανουαριο και στη πορεία στα μέσα της άνοιξης,καλοκαιριού και των δυο τελευταίων μηνών της χρονιάς όπου η Αφροδίτη θα ΄ναι στο ζώδιό σας.Τον Οκτώβριο θα υπάρξουν εντάσεις και πολύ πιθανόν να προκύψει ένας χωρισμός αν η σχέση δεν έχει γερές βάσεις..ή να ΄ρθεί ένα πολυπόθητο διαζύγιο που να κλείσει το κύκλο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ενδιαφέρον παρουσιάζει αυτή τη χρονιά η επαγγελματική σας πορεία όπου εξελίσσεται και επεκτεινεται κυρίως απο το φθινόπωρο και μετά,λόγω της νέας θέσης του Δία.Χάρην αυτού θα δείτε τα σχεδιά σας να προωθούνται με επιτυχία κι οι ιδέες σας να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Κάποιοι μπορεί ξεκινήσετε κάτι καινούργιο,κάποιοι άλλοι μπορεί να διαμορφώσετε την ήδη υπάρχουσα ενασχόλησή σας.Στα τέλη του φθινοπώρου και λειτουργώντας με τον γνωστό αυταρχικό και στενόμυαλο τρόπο σας,μπορεί να δείτε τις προσπάθειες επέκτασης να ματαιώνονται.Δεν αποκλείεται οι απρόσμενες εξελίξεις στην οικογένεια τον Δεκέμβρη να έχουν αντίκτυπο στα επαγγελματικά σας κι όσα σχέδια καταστρώνατε να καταρρεύσουν απότομα.Γιαυτό ανοίξτε ορίζοντες και τα μυαλά σας!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μολονότι αυτή την χρονιά θα έχετε την πρόθεση να ενεργοποιήσετε την αποταμιευτική σας τάση θα είναι πολύ δύσκολο να παραμείνετε μακριά απο την σπάταλη φύση σας.Δεν είναι κακό να είστε γενναιόδωροι,όμως η υπερβολή θα είναι ο χειρότερος σύμβουλος για τον προυπολογισμό σας.Η περίοδος κατα την οποία θα έχετε την ανάγκη να χαλάσετε περισσότερα απ΄όσο αντέχει η τσέπη σας θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο και θα συνεχιστεί μέχρι να τελειώσει αυτή η χρονιά.

ΥΓΕΙΑ

Ιδιαίτερα προβλήματα υγείας δεν θα υπάρξουν αυτή τη χρονιά φίλοι μου,καλό όμως θα είναι όσο παλινδρομεί ο Αρης στον Τοξότη να μην προκαλείτε και σείς τη τύχη σας.Φροντίστε να μείνετε μακριά απο την εσωτερική ένταση,την υπερκόπωση και..τα ύψη.Απ΄τα μέσα Απριλίου ως τα τέλη Μαϊου είναι μια περίοδος δύσκολη όπου θα δυσκολευτείτε εκτιμήσετε τις ενδείξεις που εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία σας..δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο μια απλή ίωση να σας ταλαιπωρήσει πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 21/1-19/2 ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

ΓΕΝΙΚΑ

Αυτή τη χρονιά μπορείτε άνετα να εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες ευκαιρίες και να δρέψετε απο την αρχή της,τους καρπούς που μέστωσαν.Το ευρηματικό μυαλό σας Υδροχόοι μου θα βοηθήσει να προετοιμάσετε την επιτυχία.Τους πρώτους 8 μήνες θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε στις σχέσεις γεγονός που θα αλλαξει τις προτεραιότητες σας οι οποίες και θα δοκιμαστούν την Ανοιξη.Οι 4 τελευταίοι μήνες με τον Δία στο Ζυγό,μπορούν να σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας,να αλλάξετε παραστάσεις στη ζωή σας,πράγματα που τα έχετε μεγάλη ανάγκη.Ονειρα, σκέψεις,φιλοδοξίες και επιθυμίες πολλών μηνών ή ακόμα και χρόνων,θα μπουν στη διαδικασία υλοποίησης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αρκετό ενδιαφέρον θα έχει αυτή τη χρονιά η ερωτική σας ζωή ιδιαίτερα απο τις περιόδους που η θεά του έρωτα Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας.Απο τις 17 Φεβρουαρίου ως τις 11 Μαρτίου και απο 7 Δεκεμβρίου ως τέλους χρονιάς θα είστε κάτω απο την επιρροή της..κάνοντάς σας ιδιαίτερα γοητευτικούς και δημοφιλείς.Όμως οι ευνοϊκές περίοδοι όπου η ατμόσφαιρα θα είναι άκρως ερωτική και εύκολα μπορεί να αναπτυχθεί ένα δυνατό ειδύλλιο,δεν είναι μόνο αυτές.Απο τα μέσα Μαϊου ως και το πρώτο εικοσαήμερο του Σεπτέμβρη δεν αποκλείεται να έρθετε κοντά και νιώσετε ερωτικά συναισθήματα για ένα φιλικό πρόσωπο.Οι Υδροχόοι του Φεβρουαρίου θα είστε πιο ασταθείς.

EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Το γεγονός ότι ο Αρης παλινδομεί στο Σκορπιό δείχνει αστάθεια στα επαγγελματικά σας σχέδια και ένταση αρκετή.Ξεκινώντας η χρονιά ανεβαίνουν οι τόνοι κι οι αντιπαραθέσεις με άτομα κύρους γίνονται συχνές.Αν καταφέρετε να εμποδίσετε τις εξάρσεις κι ελέγξετε τον εκνευρισμό σας αυτή η χρονική περίοδος θα αποδειχτει εκτός απο δύσκολη κι ιδιαίτερα παραγωγική.Απο τα τέλη Μαϊου ως τέλη Ιουνίου κι όλο τον Ιούλιο οι ευθύνες θα αυξηθούν και θα νιώσετε πως έρχονται τα πάνω κάτω..η καταπίεση θα είναι το λιγότερο που μπορεί να νιώσετε.Οσοι είστε σε αναζήτηση δουλειάς θα έρθει μια ευκαιρία το καλοκαίρι.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αυτός ο τομέας ειναι άμεσα συνδεδεμένος με τις εκλείψεις της χρονιάς αυτή και το ο,τι όλες οι εκλείψεις είναι 4 και εσας οι 3 απ΄αυτές σας επηρεάζουν άμεσα,μαρτυρά και την δυσκολία ομαλής έκβασης των οικονομικών σας.Προσέχετε το πορτοφόλι σας και τις συναλλαγές σας ειδικά στα μέσα καλοκαιριού.Αν και τον πρώτο μήνα της χρονιάς αυτής μπορεί να έχετε φίλοι μου μια πολύ σημαντική οικονομική απολαβη,είναι πολύ πιθανόν στα τέλη Αυγούστου να πέσετε θύματα εξαπάτησης είτε απο μια λαθεμένη οικονομική επιλογή σας να έχετε σημαντικές απώλειες.

ΥΓΕΙΑ

Η υγεία σας αυτή τη χρονιά θα δείξει δείγματα υποτονικά ως προς την διάθεσή σας,αφού φαίνεται κυριολεκτικά να απειλείται ο οργανισμός σας απο υπερκοπωση κι υπερβολικές ευθύνες.
Μάϊος,Ιούνιος κι Ιούλιος,είναι μήνες κουραστικοί και δύσβατοι.Παρότι απο τις 9 Νοεμβρίου ως 18 Δεκεμβρίου θα είστε σε ενα συνεχόμενο αλαλούμ που θα επηρεάζει τον ψυχισμό σας,ο Αρης φαίνεται πως μπορεί να κάνει τα θαύματά του κι οι επαφές με το εξωτερικό,οι γνωριμίες και τα ταξίδια να σας γεμίσουν τις μπαταρίες και να αλλάξουν τη διάθεσή σας 180 μοίρες!!

ΙΧΘΥΣ 20/2-20/3 ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΓΕΝΙΚΑ

Κανείς δεν σας λέει να σταματήσετε να κάνετε όνειρα ψαράκια μου,απλά να ακολουθήσετε μια πιο ρεαλιστική οδό..καλού κακού αφήστε χώρο για το απρόσμενο γιατί έχετε και δυο εκλείψεις στο ζώδιό σας.Αλλωστε τα παιχνίδια του πεπρωμένου εχουν στόχο τις καρμικές αποστολές που κι αυτές φαίνεται να είναι απρόβλεπτες.Η παρουσία του Δία απέναντί σας ως τις 8 Σεπτεμβρίου υπόσχεται ένα ευνοϊκό διάστημα όπου θα έχετε την ευκαιρία να  αναπτύξετε την προσωπική σας ζωή,να βρείτε το βήμα σας και να δείτε τα επαγγελματικά σας να ανθίζουν.Σκέψεις,επιθυμίες και φιλόδοξα όνειρα θα μπορέσουν να μπουν σε μια τροχιά..

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αυτή τη χρονιά ο έρωτας θα σας θυμίζει πως η ζωή είναι όμορφη και δεν είναι μόνο δουλειά κι υποχρεώσεις.Θα έρθει με τη μορφή του φτερωτού θεού έτσι όπως μόνο εσείς τον έχετε φτιάξει στο μυαλό σας θα σας γεμίσει ρομαντισμό και τρυφερότητα.Την άνοιξη απο τις 12 Μαρτίου ως  τις 4 Απριλίου περίοδο κατα την οποία η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας θα νιώσετε τα πιο δυνατά συναισθήματα.Όπως και απο 17 Ιουνίου ως 11 Ιουλίου και απο 23 Σεπτεμβρίου ως 17 Οκτωβρίου όπου τότε μπορεί να προκύψει και ένα δυνατό ειδύλλιο.Οι γεννημένοι 23 Φεβρουαρίου ως 5 Μαρτίου προσέξτε τις ερωτικές σας επιλογές γιατί ο Ποσειδώνας ωραιοποιεί καταστάσεις και πρόσωπα που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μπορεί η περασμένη χρονιά να ήταν πλούσια σε επαγγελματικές ευκαιρίες όμως τώρα με τον Κρόνο στον Τοξότη και το πέρασμα του Δία στη Παρθένο,φαίνεται πως το τοπίο στον τομέα αυτόν αλλάζει.Αν αυτή τη χρονιά στόχος σας είναι η επαγγελματική καταξίωξη,θα συναντήσετε αρκετά εμπόδια.Μολονότι θα είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί το πρώτο δίμηνο,θα επιστρέψουν οι ανησυχίες
κι οι εγνοιες και πολύ πιθανόν να βγούν λάθη του παρελθόντος που ζητούν διορθώσεις ξανά σε θέματα που πιστεύατε πως είχατε οριστικά ρυθμίσει.Μέχρι τέλος καλοκαιριού η προσοχή σας θα είναι στραμένη στη καριέρα και μόνο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Κάτω απο μια δύσκολη σχετικά περίοδο στα επαγγελματικά,είναι λογικό να διαγράφεται μια ασταθή πορεία στα οικονομικά αυτή τη χρονιά.Κυρίως αν είστε γεννημένοι 6-17 Μαρτίου μπορεί να έχετε απρόσμενες εξελίξεις.Φορές θα έρχονται χρήματα στα χέρια σας με απρόσμενο τρόπο και κάποιες άλλες θα προκύπτουν πολλά κι αναπάντεχα έξοδα.Οι γεννημένοι Ιχθείς του Φλεβάρη μπορείτε να ελπίζετε σε λιγότερες απωλειες κι ανησυχίες.Η έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου στόχο έχει το πορτοφόλι σας,είτε με τη μορφή ενός δανείου,μιας ξεχασμένης υποχρέωσης,ακόμα και μιας κλοπής ή εξαπάτησης.Προσέχετε για να ΄χετε!

ΥΓΕΙΑ

Σε θέματα υγείας καλό είναι να προσέχετε ιδιαίτερα εσείς του α΄δεκαημέρου που επηρεάζεστε απο την παρουσία του Ποσειδώνα εκεί,αφού έχετε μια επιρρέπεια στις ουσίες και τις πρακτικές που σας κάνουν να ξεφεύγετε απο την πραγματικότητα.Ιούνιο και Σεπτέμβριο μάλιστα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση αλκοόλ,φαρμάκων και χημικών.Μια ενόχληση αυτούς τους μήνες μπορεί να μην έχει δάρκεια ή να μην είναι τόσο σοβαρή,θα έχει όμως μια γενικότερη επίπτωση στην καθημερινότητά σας.

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: