ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2013

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2013

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ=ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879 &
6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ
ΚΡΙΟΣ =

Προετοιμαστείτε Κριαράκια μου για απρόσμενες εξελίξεις που μπορούν να αλλάξουν τα σχέδιά σας και την ψυχοσύνθεσή σας.Η έκλειψη σελήνης στον Τοξότη μπορεί να παρασύρει ακόμα και τον πιο δυνατό πολεμιστή σε ουτοπίες.Αξιοποιήστε το ένστικτό σας γιατί δυανύετε μια περίοδο σύγχυσης.

ΤΑΥΡΟΣ-

Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη συναντά τον Ερμή κι εσείς σίγουρα κάποιον με τον οποίο αξίζει να ασχοληθείτε περισσότερο.Φαίνεται όμως δεν είναι και τόσο κατάλληλη εποχή για έρωτες και πάθη,αφού είναι φανερό πως αυτή η έκλειψη του Σαββάτου κατευθύνει σε μονοπάτια οικονομικών συμφερόντων.Μην σκεφτείτε να μπλέξετε με τα οικονομικά άλλων.
ΔΙΔΥΜΟΙ =

Αλλάζει το σκηνικό για λίγο, λόγω της έκλειψης και Πανσελήνου μαζί που πραγματοποιείται
μέσα στο τριήμερο αυτό κι οι μικρές δυσκολίες που εμφανίζονται δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο.Η εμπλοκή του Ποσειδώνα παρασύρει σε μια απαγορευμένη γοητεία γιαυτό να είστε προσεχτικοί.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ –

Αυτές τις μέρες οι εσωτερικές σας ανησυχίες κι ανασφάλειες γίνονται έντονες ιδιαίτερα μέσα στο Σαββατοκύριακο που η επίδραση της έκλειψης φορτίζει περισσότερο.Δώστε την προσοχή σας στη υγεία σας,πολύ περισσότερο στην ψυχική γιατί ο κυβερνήτης σας είναι σε έναν αγώνα δρόμου συνεχόμενο θα ΄λεγα.
ΛΕΩΝ =

Μια αλλαγή στην συμπεριφορά σας θα την παρατηρήσετε αυτές τις ημέρες,ωστόσο ο κυβερνήτης σας διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον σας για τους φίλους σας και την κοινωνική ζωή.Η έκλειψη στον Τοξότη ενισχύει τη γοητεία σας κι όλο το Σαββατοκύριακο,τα σωθικά σας θα πάρουν φωτιά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Επιστρατεύστε όλη σας την διακριτικότητα σε συζητήσεις με συγγενείς και γείτονες γιατί ο Ερμής προκαλεί μπερδέματα.Κάτω απο την επιρροή της έκλειψης πολλά μπορεί συμβούν και σείς το μόνο που χρειάζεστε είναι ηρεμία.Ωστόσο δεν είναι και τόσο επιβαρυντική μην ανησυχήσετε, με την πραγματοποίησή της ζωηρευουν όνειρα και προσδοκίες.
ΖΥΓΟΣ –

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην οδηγήσετε προσωπικές καταστάσεις στα άκρα.. επικεντρωθείτε σε εκκρεμότητες που δεν σηκώνουν αναβολή πρίν η επιρροή της έκλειψης και Πανσελήνου μαζί προκαλέσει σύγχυση.Η συμμετοχή του Ποσειδώνα τροφοδοτεί τις φαντασιώσεις και είναι πολύ εύκολο να πέσετε θυματα υποσχέσεων δίχως αντίκρυσμα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Σκορπιουδάκια μου η σελήνη ξεκινά τη διαδρομή της απο το ζώδιό σας και κατευθύνεται στον Τοξότη που μέσα στο Σαββατοκύριακο αγγίζει όχι με τόσο διακριτικό τρόπο τα οικονομικά σας.Η διαδικασία ολοκλήρωσης της έκλειψης και Πανσελήνου μαζί επιδρά στις σχέσεις,τις αγορές και τις επενδύσεις σας.Η επιστροφή σε μια παλιά σχέση δεν είναι κι ότι καλύτερο.
ΤΟΞΟΤΗΣ –

Κινηθείτε στο παρασκήνιο για να μην μπερδευτείτε σε καταστάσεις που θα σας δυσκολέψουν φανερά.Με την έκλειψη σελήνης στο ζώδιό σας αποφύγετε εντάσεις και βιαστικά συμπεράσματα.Οι γεννημένοι 26-28 Νοεμβρίου είστε σε δυσκολότερη θέση απ΄αυτή την επιρροή αφού οι τριγμοί στις σχέσεις σας μοιάζουν με τον τυφώνα ΄κατρίν΄.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –

Η ευαισθησία σας στην κορυφή αυτές τις ημέρες..η έκλειψη στον Τοξότη σας βυθίζει στις σκέψεις και τον πιο σκληρό Αιγόκερω κι όσο κι αν θέλετε να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις,θεωρώ πως είναι σχεδόν ακατόρθωτο.Χειριστείτε με πρακτικό νου κάθε δυσκολία. Προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία σας,κυρίως την ψυχική.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Ψυχραιμία φίλοι μου..δεν είστε οι μόνοι που περνάτε δύσκολα.Είστε όμως προνομοιούχοι που έχετε φίλους κι αγαπημένα πρόσωπα κοντά σας να σας κρατούν το χέρι σε μια χρονική περίοδο τόσο δύσκολη.Με την έκλειψη στον Τοξότη μια φίλη σας γυναίκα γίνεται η ΄γέφυρα΄ στις σχέσεις σας και ΄πίστα αγωνιστική΄ στις δύσκολες και νευρικές εξάρσεις σας.
ΙΧΘΥΣ =

Ψαράκια μου,μεγάλη η ένταση αυτό το τριήμερο..η επιρροή της έκλειψης και Πανσελήνου μαζί σας υποβάλλει να συμμετέχετε σε έναν συναισθηματικό κυκλώνα.Ότι γίνεται στη δουλειά έχει το ανάλογο αντίκτυπο στην οικογένεια.Η συμμετοχή του Ποσειδώνα που είναι και κυβερνήτη σας υπερευαισθητοποιεί τον ψυχισμό σας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s