ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2013

ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2013
επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879 &
6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

 

ΚΡΙΟΣ =

Με πολλές υποχρεώσεις ξεκινά η μέρα αυτή,θέματα οικονομικά,κληρονομικής φύσης διευθετήσεις και απρόοπτα γεγονότα που αποσυντονίζουν τη ζωή των Κριών του β΄και γ΄δεκαήμέρου.Ωστόσο η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σε θέματα ερωτικά κι αυτό σας αποζημιώνει.

ΤΑΥΡΟΣ +

Οι καλές διαπραγματεύσεις που κάνει η κυβερνήτης σας αυτή την ιδιαίτερη μέρα,είναι ότι καλύτερο για σας τα Ταυράκια μου. Η συνάντηση Αφροδίτης -Δία ευεργετεί οικονομικά,φέρνει τύχη και ευκαιρίες με απρόβλεπτους τρόπους.
ΔΙΔΥΜΟΙ +

Μη διστάσετε να κυνηγήσετε δυναμικά τους στόχους και τα όνειρά σας σήμερα..είναι μια απ΄τις ευνοϊκότερες μέρες του μήνα αυτού,όχι μόνο για τα φιλόδοξα σχέδιά σας αλλά και για κάποια θέματα αισθηματικά που σας απασχολούν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ +

Η τύχη σήμερα είναι με το μέρος σας,αν θέλετε όμως να έχει διάρκεια στο χρόνο κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας.Μια μυστική σχέση δεν αποκλείεται να αναβιώσει και πάλι,αρκεί να είστε σε θέση να τα βγάλετε πέρα.
ΛΕΩΝ =

Επωφεληθείτε Λιονταράκια μου απο το καλό κλίμα της ημέρας και δώστε υποσχέσεις σε φίλους και συνεργάτες τώρα που μπορείτε να ανταποκριθείτε.Μια πρόταση απο κάποιον παλιό σας συνεργάτη θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Έντονη κοινονικότητα περικλείει η μέρα αυτή και συναισθηματικές υπερβολές που αν δεν κοντρολάρετε,μπορεί να σας μπλέξουν αισθηματικά και επαγγελματικά.Η Αφροδίτη συναντά τον Δία χαρίζοντάς σας αναγνώριση και θαυμασμό.

ΖΥΓΟΣ =

Ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα η σημερινή,η σύνοδος Αφροδίτης Δία ενισχύει την αισιοδοξία και την γοητεία σας.Πολλά μπορείτε να δώσετε αρκεί να είστε προσεκτικοί στις υποχρεώσεις που μπορεί και να σκοντάψουν σε μικρο-αντιρρήσεις απ το σπίτι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Το χιούμορ κι η αισιοδοξία θα σας βοηθήσουν σήμερα,μια μέρα που πρέπει μέσα στην εύνοια την φαινομενική της, να είστε οι συλλέκτες πληροφοριών.Η συναισθηματική ζωή υπόσχεται πολλά είναι καιρός να επωφεληθείτε.
ΤΟΞΟΤΗΣ +

Ο ερωτας και τύχη στο προσκήνιο σήμερα κι η σύνοδος Αφροδίτης -Δία φέρνει στη ζωή σας μια καινούργια αγάπη..μια καλύτερη δουλειά,σίγουρα πάντως κάποιες λύσεις στους προβληματισμούς σας.Υπέροχα νέα,δεν βρίσκετε;
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ +

Σήμερα ο έρωτας σας κλείνει πονηρά το μάτι..Αφροδίτη και Δίας είναι σε στενή προσέγγιση φέρνοντας τύχη και ερωτική διάθεση.Παράλληλα οι εργασιακές υποθέσεις διεκπεραιώνονται με ευκολία κι οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας βελτιώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ +

Οι ευκαιρίες που προκύπτουν στα επαγγελματικά και συναισθηματικά,οφείλονται στη σύνοδο Αφροδίτης- Δία που σήμερα σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς και συναισθηματικούς,τα δημιουργικά σχέδιά σας προωθουνται,βάζοντάς σας στη λίστα των προκλητικά ευνοημένων.
ΙΧΘΥΣ +

Το κλίμα της ημέρας γίνεται χαλαρό κι ευχάριστο ,η συνάντηση του παραδοσιακού κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη σήμερα σας ενθουσιάζει σε βαθμό υπέρμετρο.Αν ψάχνετε για δουλειά δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να τους πείσετε για τα προσόντα σας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s