ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2013

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2013

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ- ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879 &
6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

 

ΚΡΙΟΣ =

Πολλοί θα είναι εκείνοι που θα στηρίξουν τις επιλογές σας,ανώτεροί σας, συνεργάτες και άτομα κύρους γενικώς θα σας βοηθήσουν σε κάθε προσπάθεια.Η σελήνη είναι στο χώρο της κοινωνικής προβολής κάνοντας πιθανά τα απίθανα.

ΤΑΥΡΟΣ =

Η σεληνη στον Υδροχόο δεν αφήνει σήμερα ανεπηρέαστα τα επαγγελματικά σας,ωστόσο η τύχη δεν σας αφήνει ακάλυπτους.Μπορείτε να δεχτείτε τα εύσημα αφού τ΄αξίζετε ένα πρός ένα.Φλερτάρετε αλλά μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ +

Η διαίσθησή σας Δίδυμοί μου είναι αυτή που σας οδηγεί στην επιτυχία γιαυτό μη διστάσετε να ακολουθήσετε τα αχνάρια της.Οι ερωτευμένοι σήμερα θα δείτε τις σχέσεις σας να προχωρούν και να εξελίσσονται.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ +

Τα οικονομικά είναι στο προσκήνιο σήμερα αφού η κυβερνήτης σας απο την θέση του Υδροχόου ρυθμίζει κάθε σας εκκρεμότητα.Βάλτε τάξη και πρόγραμμα για να παλέψετε τις ευθύνες που υπάρχουν στη ζωή σας.
ΛΕΩΝ =

Ο σύντροφός σας σήμερα χρειάζεται το χρόνο και τη φροντίδα σας,δώστε τα απλόχερα.Άλλωστε σας δίνει και του δίνετε έμπνευση,αρκεί μόνο να μην σας ζητήσει χρήματα κι ακριβά δώρα!Όπως και να΄χει μην κλείνετε γέφυρες επικοινωνίας μαζί του.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ +

Οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας σήμερα,όσο και να αμφιβάλετε για την καλή σας τύχη λοιπόν,εκείνη φαίνεται να είναι με το μέρος σας.. όχι μόνο στα οικονομικά,αλλά και στα ερωτικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ –

Μια αλλαγή στη διάθεση σήμερα είναι πολύ πιθανή,όσο κι αν θέλετε να πιστεύετε οτι έχετε αποφορτιστεί η φυσική σας κατάσταση είναι στα όριά της.Οι ανθυγιεινές συνήθειες προκαλούν.. η υγεία σας φίλοι μου,πάνω απ΄όλα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ +

Υπέροχη μέρα η σημερινή,υπέροχα και τα νεα που αφορούν τα οικονομικά σας..η σελήνη στον Υδροχόο χαρίζει ηρεμία στο σπίτι κι αυτό αφήνει τα περιθώρια σε σας να δείτε πιο καθαρά όσα το τελευταίο διάστημα σας κούρασαν.
ΤΟΞΟΤΗΣ=

Εξαιρετικά πολυάσχολοι σήμερα κι ακαταμάχητοι,αυτό που συμπληρωματικά χρειάζεστε για να ξεφύγετε απο την ένταση.Μην παραξενευτείτε αν απόψε βρεθείτε με ένα πρόσωπο απ΄τα παλιά, αποφασίστε όμως αν θέλετε να είστε μια ένεση αισιοδοξίας ή το μαξιλάρι του.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-

Συγκρατήστε τα χέρια σας σήμερα και μην σπαταλάτε περισσότερα χρήματα απ΄όσα μπορείτε γιατί σπίτι κι οικονομικά έχουν επιβαρύνει την διάθεσή σας και την τσέπη σας.Μια γνωριμία ερωτική αποδεικνύεται φούσκα κι η τάση σας για απομόνωση μεγαλώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ +

Η σελήνη περνά στο ζώδιό σας και σείς έρχεστε στο προσκήνιο σήμερα..κάποιοι απο σας -οι πιο ταλαιπωρημένοι- αναρωτιέστε τελικά αν αξίζουν στόχοι κι άνθρωποι στους οποίους δώσατε την ψυχή σας.Παρά την εσωστρέφεια θα ανακαλύψετε πόσο εύκολα μπορεί να φτιάξει το κέφι σας.
ΙΧΘΥΣ =

Σήμερα θα αποσυρθείτε λιγάκι απο τα τρέχοντα κι ανούσια που σας τρώνε τον χρόνο σας και θα ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες που πρέπει να μπούν στη θέση τους.Προτιμήστε καλύτερα την συνθηκολόγηση με το ταίρι σας και συγκρατήστε τα νεύρα σας.

Σχολιάστε