ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ 2014

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ 2014
ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
TΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879 &
6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

 
Φίλοι μου,μια νέα χρονιά καλωσορίζουμε με πολλές ελπίδες και όνειρα που εύχομαι απο καρδιάς να πραγματοποιηθούν.Μέσα σ΄όλα αυτά θα υπάρξουν και αλλαγές,γεγονότα αναπάντεχα..τέσσερεις εκλείψεις που θα επιβαρύνουν Κριούς-Ζυγούς,Ταύρους-Σκορπιούς περισσότερο.Ακολουθούν με λιγότερες επιβαρύνσεις Δίδυμοι,Καρκίνοι,Παρθένοι,Τοξότες,Αιγόκεροι,Υδροχόοι και οι πιο ευνοημένοι του 2014 Λέοντες και Ιχθύς.Εσείς ανεξαρτήτου ζωδίου κάντε την υπέρβαση,μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι της ίδιας της ζωής και μην αγχώνεστε! Το σύμπαν φροντίζει για όλους..

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

 

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 20/4

Ζώδιο παρορμητικό της φωτιάς,με κυβερνήτη τον Αρη.

ΓΕΝΙΚΑ
Κριοί μου είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να αποδείξετε οτι είστε ικανοί να οδηγήσετε σε δρόμους απάτητους αλλά βατούς εκείνους που σας ακολουθούν.Είναι βέβαιο πως αν μετριάσετε τον παρορμητισμό και χρησιμοποιήσετε την ευελιξία σας το δεύτερο εξάμηνο της νέας χρονιάς θα ευεργετηθείτε.Εσείς του α΄δεκ αρχίζετε την αναδόμηση τον Ιούλιο,ενω για σας του β΄δεκ κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο.Πολλές ευκαιρίες και ελάχιστες πιέσεις για σας του γ΄δεκ.

-Ο Ουρανός όλη την χρονιά παραμένει στο ζώδιό σας και απο 21 Ιουλίου ως 21 Δεκεμβρίου θα κινείται ανάδρομα.Το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα που έχει ταλαιπωρήσει πολλούς απο σας τους Κριούς του Μαρτίου,παραμένει ενεργό κυρίως τους μήνες Απρίλιο και Δεκέμβριο.Αυτή η δυσαρμονική όψη μεταξύ των δυο γιγάντων προμηνύει ένταση,ανατροπές,επαναστατική διάθεση κι αντιπαλότητα ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει σας.

Το σφυξιμο της θηλειάς το κάνει ο Άρης κυβερνήτης σας,που θα βρίσκεται απέναντί σας απ΄την αρχή της χρονιάς μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Αυτή η ασυνήθιστα μεγάλη παραμονή του οφείλεται στην ανάδρομη πορεία του που θα κρατήσει απο απο 1η Μαρτίου ως 19 Μαϊου δυναμιτίζοντας το κλίμα με την ενεργοποίηση Ουρανού και Πλούτωνα.

Ο Απρίλιος φαίνεται πως θα είναι εκρηκτικός κι απρόβλεπτος..σ΄αυτό το πλανητικό αλαλούμ που δημιουργεί ο Άρης,θα εμπλακεί και ο Δίας,ο οποίος απ΄όπου περνάει φέρνει αφθονία και υπερβολή.Μέχρι τον Ιούλιο θα βρίσκεται στον Καρκίνο προτρέποντας επεκτατικά σε σπίτι κι οικογένεια.Όταν θα περάσει στον Λέοντα και σχηματίσει το ευεργετικό τρίγωνο με τον Ουρανό στα τέλη Σεπτεμβρίου,για να διορθώσει όσα προκάλεσε,τα πράγματα αλλάζουν.

Ο Κρόνος μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου παραμένει στον Σκορπιό κι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς επηρεάζοντας τους Κριούς του Μαρτίου.Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω κι απο τις 14 Απριλίου ως 22 Σεπτεμβρίου θα κινείται ανάδρομα,οι δυσκολές του όψεις με Άρη,Ουρανό και Δία τον καθιστούν πλανήτη- κλειδι στις εξελίξεις,ιδιαίτερα την περίοδο 20-23 Απριλίου που σχηματίζεται ενα μεγάλο τετραγωνο στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού,δημιουργώντας έτσι ανατροπές,εμμονές και βιασύνη στους γεννημένους τέλη Μαρτίου και αρχές Απριλιου.
ΚΡΙΟΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας φέρνει μια στασιμότητα και τα πράγματα δεν κυλούν με τον ρυθμό που θα θέλατε.Ο Απρίλιος θα είναι μήνας επικινδυνότητας για τα επαγγελματικά σας,αφού θα εμπλακούν προσωπικά και οικογενειακά θέματα.Με τον Αρη στην καριέρα σας απο 26 Οκτωβρίου-4 Δεκεμβρίου μπορείτε να βάλετε σε δράση τα φιλόδοξα σχέδιά σας.Το τίμημα πιθανόν να είναι μεγάλο αν εμπλακείτε σε παιχνίδια ανταγωνισμού.
ΚΡΙΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τομέας που δεν μένει ανεπηρέαστος απο τις θυελλώδεις εξελίξεις στα επαγγελματικά μεσα στην άνοιξη.Παρ΄όλα αυτά απο 29 Μαϊου ως 22 Ιουνίου μπορεί να πάρετε μια αύξηση, μια είσπραξη που καιρό περιμένατε ίσως και κάποια οικονομική βοήθεια απο την οικογένειά σας.Στην έκλειψη της 24ης Οκτωβρίου στην οποία συμμετέχει κι ο Ερμής, τα οικονομικά σας θα επηρεαστούν έντονα,όμως λόγω αυτής της συμμετοχής,θα έχετε και ευκαιρίες για επικερδείς συμφωνίες.
ΚΡΙΟΣ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το πρώτο τετράμηνο της χρονιάς μην περιμένετε τον φτερωτό θεό να σας ευλογήσει.Η ερωτική σας ζωή παίρνει φωτιά απο απο τα τέλη Ιουλίου και μετά που ο Δίας περνά στον Λέοντα και δίνει υποσχέσεις ευτυχίας με τρόπο αναπάντεχο.Απο τις 12 Αυγούστου θα βρίσκεται κι η Αφροδίτη εκεί μαζί με τον Δία ως τις 4 Σεπτεμβρίου,καθιστώντας την περίοδο αυτή ιδανική για έρωτες μοιραίους,όπως και το διάστημα 16 Νοεμβριου-9 Δεκεμβρίου.Και παρότι η θεά του έρωτα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας απο 3-28 Μαϊου φαίνεται πως δεν θα ΄χει την ίδια θερμότητα.
ΚΡΙΟΣ-ΥΓΕΙΑ
Με τον Άρη απέναντί σας όλο και κάτι θα σας ενοχλει..λίγο η μέση,λίγο το γαστρεντερικό.Μεσα στον Σεπτέμβριο ίσως χρειαστεί να πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε μια διαιτα ή να μπείτε σε πρόγραμμα εκγύμνασης για λόγους υγείας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-21/5

Ζωδιο της γης,σταθερό με κυβερνήτη την Αφροδίτη.
ΓΕΝΙΚΑ

Αυτή την χρονιά επιτέλους θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και θα εκπλαγείτε ακόμα και σείς οι ίδιοι με τον τρόπο που θα ελιχθείτε.Για σας του α΄δεκ είναι ελπιδοφόρα τα μηνύματα,για σας του β΄δεκ θεωρώ πως αν οι επιλογές σας είναι σωστές μπορείτε να ελπίζετε, εσείς του γ΄δεκ θα δυσκολευτείτε λιγάκι να προσαρμοστείτε κάτω απο τον ζυγό του Κρόνου.
Πρεπει όμως να εκμεταλευτείτε τα φυσικά χαρίσματα που διαθέτετε -πείσμα κι υπομονή-γιατί μ΄αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε ανώδυνα να περάσετε τα τέστ του γεροδάσκαλου Κρόνου.

-Κι αυτή την χρονιά ο Κρόνος θα βρίσκεται απέναντί σας δείχνοντας τα λάθη μέσα σε ένα γάμο, μια σχέση ή μια συνεργασία.Απο την άλλη όμως μπορείτε να περιμένετε πολλά απο την στήριξη του Δία ο οποίος θα βρίσκεται στον Καρκίνο ως τα μέσα Ιουλίου και παρότι ως 6 Μαρτίου θα κινείται ανάδρομα και τον Απρίλη θα συμμετέχει σε όψεις δύσκολες,η βοήθειά του θα είναι μεγάλη.Στο πέρασμά του στον Λέοντα θα σας δώσει την ευκαιρία για ανοίγματα..πολλοί ίσως μετακομήσετε,ίσως αποκτήσετε συγκάτοικο ακόμα κι έναν απόγονο!

Μελανό σημάδι στον ωροσκοπιακό σας χάρτη η θέση του ετοιμοπόλεμου πλανήτη Αρη που θα παραμείνει στο Ζυγό ως 25 Ιουλίου και απο την 1η Μαρτίου ως 19 Μαϊου θα κινείται ανάδρομα παρασύροντάς σας σε ενθερμες αντιδράσεις.Απο το ζώδιό σας δεν θα περάσει στη διάρκεια της χρονιάς..και κατα την αποχώρισή του απο τον Ζυγό τον Ιούλιο,θα μειωθεί ο φόρτος εργασίας.Η παρουσία του όμως απέναντι απο το ζώδιό σας δεν αποκλείεται ως τα μέσα του Σεπτέμβρη να φέρει έναν χωρισμό,ακούσιο ή εκούσιο.Η αντίθεσή του με τον Ουρανό και το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα θα φέρει ανατροπές κι απώλειες.

Η κυβερνήτης σας ανάδρομη στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς στον Αιγόκερω,βάζει κάθε σας σχέδιο σε αναμονή,έτσι τον Φεβρουάριο θα έχετε την ευκαιρία να δράσετε.Στο ζώδιό σας θα βρεθεί απο 29 Μαϊου ως 22 Ιουνίου.Και παρότι είναι μια περίοδος έντασης κι αλλαγών, σας κάνει να τα βλέπετε όλα ωραία.Σε επίπεδο επικοινωνίας ο Φεβρουάριος,ο Ιούνιος κι ο Οκτώβριος λογω της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα είναι μήνες περίεργοι.
ΤΑΥΡΟΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η θέση του πλανήτη της επικοινωνίας του Ερμή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας απο 11 ως 31 Ιανουαρίου δίνει την ευχέρεια του λόγου σε θέματα επαγγελματικά και μαζί με την Ν σελήνη του Γενάρη ανοίγουν νέους δρόμους.Αν θελήσετε να κάνετε δική σας δουλειά αποφύγετε Απρίλιο και Ιούνιο.Εντονη δράση θα υπαρχει ολη τη χρονιά,όμως θα επικρατήσει περισσότερη τον Δεκέμβρη.
ΤΑΥΡΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν κι αυτό μπορεί να γίνει τέλος Μαϊου που θα προκύψει μια απρόσμενη ευκαιρία και απο 23 Ιουνίου ως 18 Ιουλίου.Απο τα μέσα Ιουλίου και μετά και λόγω της νεας θέσης του Δία στο Λέοντα είναι πιθανόν ένα μέρος των απολαβών σας να δοθεί για μια επισκευή στο σπίτι.Κάποιοι την ίδια περίοδο,πιο τυχεροί και πάντα βάση προσωπικού ωροσκοπίου,δεν αποκλείεται να δεχτείτε οικονομική ενίσχυση απο την οικογένειά σας.
ΤΑΥΡΟΣ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κι ενώ φαίνεται δυσκολη η περίοδος του Ιανουαρίου λογω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, μια ακατάσχετη ερωτική ευφορία κι επιθυμία για φλέρτ και ερωτικές επιδόσεις,σας πλημμυρίζει απο τα τέλη Μαϊου και για έναν συνεχόμενο μήνα..Ο Σεπτέμβριος φαίνεται να είναι κι αυτός απ΄τους πιο ερωτικούς μήνες,με εξαίρεση τον Απρίλη που είναι δυσκολότερος όλων,λόγω της έντασης που επικρατεί γενικότερα, τη συγκεκριμένη περίοδο.
ΤΑΥΡΟΣ-ΥΓΕΙΑ

Καλό είναι όσο βρίσκεται ο Άρης στο Ζυγό(αρχή χρονιάς ως μέσα Ιουλίου)να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα την περίοδο της ανάδρομης πορείας του απο 1η Μαρτίου ως 19 Μαϊου όπου δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν ενοχλήσεις που είχατε παλαιότερα κι ίσως είχατε παραμελήσει. Ιδιαίτερη προσοχή δώστε στα μέσα Απριλίου που λόγω της έκλειψης στον άξονα Ζυγού-Κριού έχετε την επιρρέπεια σε ατυχήματα.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ 22/5-21/6

Ζωδιο του αέρα μεταβλητό, με κυβερνήτη τον Ερμή.

 

ΓΕΝΙΚΑ

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τη ζωή σας παίρνοντας τα ηνία στα χέρια σας.Αν φυσικά`δεν παρασυρθείτε απο όνειρα ανέφικτα εσείς του α΄δεκ τότε θα δείτε τη ζωή να συμβιβάζεται με τις προυποθέσεις,διορατικοί κι ιδιαίτερα δημιουργικοί εσείς του β΄δεκ κι εσείς του γ΄δεκ θα ρίξετε το βάρος στη δουλειά σας.Ανεξαρτήτου ζωδίου μπορείτε να ελπίζετε σε μια ανανέωση που θα ταιριάσει γάντι στην ψυχοσύνθεσή σας.

-Έτοιμοι για όλα θα είστε αυτή την χρονιά,χάρην της πολύμηνης θέσης του Άρη στο Ζυγό, του πλανήτη της δράσης που σας ξεσηκώνει να κάνετε πράγματα που ως τώρα δεν κάνατε.Ως τέλος Ιουλίου θα παραμείνει σ΄αυτή τη θέση ενώ απο την 1η Μαρτίου ως 19 Μαϊου θα κινείται ανάδρομα κι η δράση του θα είναι απρόβλεπτη.Οι όψεις του με Δία,Ουρανό και Πλούτωνα θα είναι δύσκολες,ιδιαίτερα της ημέρες του Πασχα και εξαιτίας τους τα ρήγματα στις σχέσεις, μπορεί να πάρουν διαστάσεις.Εκτός απ΄τον Απρίλιο και ο Ιούνιος είναι δύσκολοι μήνες,αφού εκείνη την περίοδο θα δοκιμαστούν οι φιλικές σας σχέσεις.

Ο Κρόνος μέχρι της 22 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στον Σκορπιό εντείνοντας την προσοχή σας στη δουλειά.Απο τις 23 θα βρίσκεται απέναντί σας δίχως ιδιαίτερη επηρροή απ την νέα του θέση,αν και σείς βέβαια δεν αντιμετωπίζετε με την ίδια ελαφρότητα, όσα συμβαίνουν εκεί.

Στα μέσα Ιουλίου ξεκινά μια πιο αισιόδοξη περίοδος λόγω της νέας θέσης του Δία στον Λέοντα, ανοίγοντας τους δίαυλους επικοινωνίας με το περιβάλλον σας.Το τρίγωνό του με τον Ουρανό στα τέλη Σεπτεμβρίου φαίνεται να λειτουργεί ισσοροπιστικά για τις σχέσεις σας την ίδια περίοδο που ο Άρης δυναμιτίζει την επαφή σας με τον σύντροφο.

Η θέση του κυβερνήτη σας Ερμή,είναι καταλυτική αφού σχεδόν όλο τον δεύτερο μήνα της νέας χρονιάς κινείται ανάδομα ως τον Ιούλιο που θα περάσει κι απο το ζώδιό σας για να συνεχίσει και τον Οκτώβρη με τον ίδιο ρυθμό στη δουλειά σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι ευκαιρίες για ανοίγματα στην καριέρα σας,που θα προκύψουν αρχές του Φλεβάρη,πολύ φοβάμαι πως εύκολα θα ανατραπούν λόγω της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σας.Απο τα μέσα Μαρτίου και μετά οι προοπτικές θα είναι πιο ευδιάκριτες σ΄αυτό το χώρο.Ωστόσο η Αφροδίτη κινούμενη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας τον Απρίλιο,μπορεί να παρασύρει τους πιο επιπόλαιους του ζωδίου μπλέκοντας επαγγελματικά και ερωτικά στο ίδιο πακέτο.
ΔΙΔΥΜΟΙ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αυτή την χρονιά δεν θα έχετε την ίδια εύνοια στον οικονομικό τομέα,παρότι ο πλανήτης της τύχης εγκαταλείπει τον οικονομικό σας τομέα τον Ιούλιο.Οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό,Γενάρη και Φλεβάρη αντίστοιχα και ξανά τον Απρίλη,δεν σας αφήνουν χρονικά περιθώρια για μεγάλες προσδοκίες.Συχνά πυκνά θα νιώθετε αδικημένοι ακόμα κι ταν ο Μαϊος φανεί ανθηρός.
ΔΙΔΥΜΟΙ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με τον Άρη στον αισθηματικό σας τομέα ως τον Ιούλιο,η ερωτική σας ζωή θα μοιάζει με ανοιξιάτικο παρτέρι,που φορές δέχεται ηλιόλουστες ακτίνες και φορές καταρακτώδεις βροχές και καταιγίδες.Η πιο ερωτική περίοδος θα είναι απο 23 Ιουνίου ως 18 Ιουλίου όταν στο ζώδιό σας θα φιλοξενείτε την Αφροδίτη.Το πέρασμά της απ τον Ζυγό 29 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου την ιδια περίοδο που ο Άρης θα βρίσκεται απέναντί σας,θα κάνουν την εμφάνισή τους εντάσεις και συχνά καυγαδάκια.
ΔΙΔΥΜΟΙ-ΥΓΕΙΑ

Με τον Κρόνο στον τομέα υγείας,καλό είναι να έχετε το νού σας σε κάθε ενόχληση που μπορεί να ταράξει την ισσοροπία σας.Όλα μπορεί να ανατραπούν ιδιαίτερα την περίοδο 25-30 Αυγούστου που ο Άρης θα συναντήσει τον Κρόνο σ΄αυτόν τον τομέα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22-6/22-7

Ζωδιο του νερού,παρορμητικό με κυβερνήτη την Σελήνη.
ΓΕΝΙΚΑ

Προνομοιούχοι και τυχεροί κάτω απο την ομπρέλα του Δία κι αυτή τη χρονιά,μέχρι τον Ιούλιο που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας,όσα κι αν σας συμβαίνουν δεν θα είναι ικανά να αλλάξουν τα θέλω σας.Η διαίσθηση θα βοηθήσει να δείτε πίσω απ΄τις κουρτίνες πριν οι παγίδες σας βάλουν τρικλοποδιές.Τα δύσκολα για τους γεννημένους στο α΄δεκ φαίνεται να μοιάζουν παρελθόν,ενω η ευέλικτη στάση για τους γενημένους στο β΄δεκ είναι απαραίτητη για να μην πω,αναγκαία!Εσείς του γ΄δεκ,μπορείτε να δείτε τη ζωή σας πια να πατά σε στέρεο έδαφος.

-Μολονότι ο Δίας είναι γενναιόδωρος με εκείνους που κατά`καιρούς τον φιλοξενούν,οι παγίδες που βάζει για να σας τεστάρει θα σας βάλουν σε σκέψη.Η αντίθεσή του με τον Πλούτωνα τις τελευταίες μέρες του πρώτου μήνα της χρονιάς,βάζει φρένο σε κάποιες προσδοκίες σας,το ίδιο κάνει και ένα μήνα μετά με τον Ουρανό μπαλαζάροντας την επαγγελματική σας ισσοροπία.

Η θεά του έρωτα στην ανάδρομή της πορεία απέναντί σας, προκαλεί τριγμούς στη σχέση ή το γάμο σας,απο την αρχή της νέας χρονιάς.Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινείται κι ο Άρης απο το ζώδιο του Ζυγού που μέχρι τον Ιούλιο θα παραμείνει εκεί αυξάνοντας ευθύνες και εντάσεις μέσα στην οικογένεια.Αρχές Ιανουαρίου,τέλη Απριλίου και Ιουνίου καλό είναι να προσέχετε πιθανά ατυχήματα μέσα στο σπίτι.

Ο Ουρανός στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας σε σκληρή αντιπαράθεση με τον Πλούτωνα 21 Απριλίου και μέσα Δεκεμβρίου προκαλεί ανατροπές,ξεσπάσματα και επαναστατικές διαθέσεις.Μοναδικός σταθεροποιητής παρά το κακό του όνομα στο πλανητικό στερέωμα,ο Κρόνος.Το τρίγωνό του με το Δία το Μάϊο θα βοηθήσει σχέδια,όνειρα και επιθυμίες να υλοποιηθούν.
Οι αλλαγές που θα΄ρθουν αυτή τη χρονιά απο την επιρροή του Πλούτωνα και τις δυσαρμονικές του όψεις του με το Δία και τον Ουρανό θα είναι ξαφνικές κι αναπόφευκτες.Εσείς του β΄δεκ θα νιώσετε ανήμποροι κι εγκλωβισμένοι στις εξελίξεις.Εντάσεις και ρήξεις εύκολα μπορεί να προκύψουν απο τέλη Οκτωβρίου ως αρχές Δεκεμβρίου λόγω της θέσης του Άρη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η καριέρα σας είναι ένας ασταθής τομέας που θα χρειαστεί παρεμβάσεις κι αλλαγές τέτοιες ώστε να μπορέσετε να προσανατολιστείτε σωστά.Οι δυο εκλείψεις 15 Απριλίου και 8 Οκτωβρίου είναι καταλυτικές για την επαγγελματική σας εξέλιξη.Πέραν όλης αυτής της αστάθειας και της αβεβαιότητας που επικρατεί,η εργασιακή σας δράση παράλληλα εξαντλεί τα όρια του ελεύθερου χρόνου σας,στερώντας ουσιαστικά την απλή καθημερινότητα και την οικογένειά σας.Ο Μάϊος
είναι ένας μήνας καλός και δημιουργικός.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Δίας πλανήτης της επέκτασης και της τύχης,είναι βασικός ευεργέτης σας,ίσως μοναδικός για να φέρει οικονομική άνθιση.Το ίδιο εύκολα μπορεί να παρασύρει όμως σε υπερβολές που μπορεί να κοστίσουν.Απ΄τα μέσα Ιουλίου που ο Δίας θα περάσει στον Λέοντα,μπορεί να φέρει ευκαιρίες για οικονομικά ανοίγματα.Ενα επαγγελματικό ρίσκο τέλη Σεπτεμβρίου θα μπορούσε να έχει απρόσμενα κι ανυπολόγιστα κέρδη.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Τα τσαλιμάκια της Αφροδίτης θα σας βγάλουν πολλές φορές έξω απο τα όρια της ηρεμίας αφού απο τον πρώτο κιόλας μήνα θα φέρει τριγμούς στην ερωτική σας ζωή.Η ανισσόροπη στάση της λόγω της ανάδρομης πορεία της θα σας απογοητεύσει,το πλανητικό σκηνικό θα είναι εκρηκτικό και σείς θα ΄χετε για παρηγοριά μονάχα το όνειρο.Στις 18 Ιουλίου θα περάσει στο ζώδιό σας και μέχρι τις 11 Αυγούστου μπορείτε να γοητεύσετε και να γοητευτείτε,το ίδιο και τους δυο προτελευταίους μήνες της χρονιάς που ο έρωτας θα είναι στο φόρτε του.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΥΓΕΙΑ

Μέχρι να φύγει ο Άρης απο τον Ζυγό-κάτι που θα γίνει τον Ιούλιο-θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί,ιδιαίτερα τον Απρίλιο για να αποφύγετε κρυολογήματα κι ατυχήματα.

 

 

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Ζώδιο της φωτιάς σταθερό με κυβερνήτη τον Ηλιο.
ΓΕΝΙΚΑ

Ο χρόνος αυτός σας επιφυλάσσει πολλά..τόσο απρόβλεπτα όσο και σημαντικά γεγονότα,καταλυτικά για την πορεία σας.Τα καλύτερα για σας φαίνεται να έρχονται απο τα μέσα καλοκαιριου που θα φιλοξενήσετε τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης στο ζώδιό σας.Πρώτοι θα δείτε τα όνειρά σας να υλοποιούνται εσείς του α΄δεκ που θα δεχτείτε την επιρροή του άμεσα.Εσείς του β΄δεκ προετοιμαστείτε για αλλαγές κι αφήστε πίσω τα οικογενειακά θέματα,ενω αντίθετα εσείς του γ΄δεκ εστιάστε κατα κύριο λόγο στην οικογένεια και τις ευθύνες της.

Σε ρυθμούς γρήγορους θα κινείται η καθημερινότητά σας το πρώτο εξάμηνο λόγω της θέσης του Άρη στον Ζυγό εκεί.Οι δυσαρμονικές του όψεις κι ανάδρομη πορεία του απο 1η ως 19 Μαρτίου θα σας αγανακτήσουν και για να ανταπεξέλθετε πρέπει να έχετε γερά νεύρα ιδιαίτερα τους μήνες Ιανουάριο,Απρίλιο και Ιούνιο.Παράλληλα η θέση του Δία στον Καρκίνο και του Κρόνου απ το Σκορπιό, σας βάζουν στο τρυπάκι του παρασκηνίου και του περιορισμού,αντίστοιχα.Το σπίτι κι η οικογένεια θα απαιτήσουν πολλά..όμως το θεαματικό τρίγωνο αυτών των δυο πλανητών στις 24 Μαίου,θα βοηθήσει την καρτερικότητα και την συνέπειά σας να συμφιλιωθούν.

Οι δύσκολες όψεις Ουρανού,Άρη και Πλούτωνα Απρίλιο και Δεκέμβριο αντίστοιχα,εύκολα μπορούν να σας βγάλουν απο τα ρούχα σας, ωστόσο δεν θα είναι λίγες οι φορές που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο,θα ευεργετηθείτε.Το πέρασμα του Δία στο ζώδιό σας τον Ιούλιο και για έναν ολόκληρο χρόνο θα ανοίξει τα φτερά σας και το θεαματικό του τρίγωνο στις 25 Σεπτεμβρίου θα απογειώσει την αισιοδοξία σας.

Μπορεί ο Άρης να μην περάσει απο το ζώδιό σας αυτή την χρονιά ωστόσο εκτός απο τα παρατράγουδα που θα σας προκαλέσει όπως προανέφερα,θα απογειώσει παράλληλα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας όταν ενεργοποιήσει θετικά τον Δία αρχές Οκτωβρίου και την περίοδο που θα βρίσκεται στον Τοξότη απο 13 Σεπτεμβρίου-25 Οκτωβρίου.
ΛΕΩΝ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Καταλυτική για την εξέλιξη της καριέρα σας θα είναι η ηλιακή έκλειψη εκεί στις 29 Απριλίου όπου οι ευκαιρίες που θα ΄ρθούν σ΄αυτόν τον τομέα,κυριολεκτικά θα σας συναρπάσουν.Αρκεί μέσα στην ομορφιά και την δημιουργικότητα, να μην μπλέξετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά και βρεθείτε εκτεθειμένοι.Γιατί..είναι αλήθεια,πως η γοητεία σας Μάϊο-Ιούνιο μπορεί σαγηνεύσει τους πάντες. Κάτι που μπορεί να εκμεταλευτείτε,για να πετύχετε μπόνους!

 

ΛΕΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σαν ζώδιο γεναιόδωρο και με πολυ καλή σχέση μ΄οτι αφορά το χρήμα,μπορείτε να περιμένετε τα καλύτερα φέτος για την διθεσιμότητα της τσέπης σας.Μια κληρονομιά,ένα δάνειο ή και μια γεναιόδωρη στήριξη απο τρίτους είναι κάποια απο τα σενάρια που θα παιχτούν πρίν ό πλανήτης της τύχης σας επισκεφτεί.Σκεφτείτε όταν σας επισκεφτεί τι έχει να γίνει!Απο τα μέσα Ιουλίου και για έναν ολόκληρο χρόνο που θα τον φιλοξενείτε, η γεναιοδωρία σας θα βγάλει..γένια!
Εύκολα μπορεί να χάσετε το μέτρο γιαυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές.
ΛΕΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο ενθουσιασμός στον έρωτα θα κυριαρχήσει απο τον Μάϊο,η κορύφωσή του όμως θα είναι απο 12 Αυγούστου ως αρχές Σεπτεμβριου που Ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σας κι η συνάντησή του με την Αφροδίτη εκεί θα προκαλέσει ερωτική ταραχή.Το ίδιο ερωτικοί θα είναι κι οι μήνες Νοέμβριος- Δεκέμβριος.Φροντίστε αυτές τις χρονικές περιόδους ερωτικής έξαρσης,να μην διακινδυνέψετε σχέσεις δοκιμασμένες για κάτι που φαντάζει λαμπερό και στην ουσία είναι εφήμερο και δεν αξίζει καν τον κόπο να δώσετε σημασία. Το τέλος της χρονιάς,το κλίμα στην αισθηματική ζωή είναι ψυχρό..
ΛΕΩΝ-ΥΓΕΙΑ

Φανείτε σχολαστικοί με την υγεία σας και μην παραμελήσετε ενοχλήσεις που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους στην αρχή της χρονιάς.Ένα πρόβλημα υγείας δεν αποκλείεται να επιστρέψει απο το παρελθόν που μπορεί εύκολα να σας ξεγελάσει και να το αμελήσετε.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-23/9

Ζώδιο της γης μεταβλητό,με κυβερνήτη τον Ερμή.
ΓΕΝΙΚΑ

Το 2014 είναι ιδιαίτερα πολύ σημαντικό έτος αφού θα προετοιμάσει το κλίμα των μετέπειτα επιτυχιών σας.Αξιοποιήστε τα δεδομένα και αντισταθείτε στις προκλήσεις,αρκεί βέβαια να έχετε κάνει σωστές επιλογές οι γεννημένοι του α΄δεκ.Εσείς του β΄δεκ εστιάστε στην σωστή διαχείριση των οικονομικών σας,ενώ εσείς του γ΄δεκ θα δείτε τους στόχους σας να υλοποιούνται.Αφήνοντας πίσω σας δοκιμασμένες τακτικές και στενά πλαίσια δραστηριότητας μπορείτε να κάνετε δυναμικά το επόμενο βήμα.

Σε μια περίοδο που οι πλανήτες δεν φαίνεται να σας επηρεάζουν έντονα η Αφροδίτη κάνει την υπέρβαση κι η νέα χρονιά ξεκινά με την θεά του έρωτα να κινείται ανάδρομα,προκαλώντας πισωγυρίσματα στην ερωτική ζωή μέχρι και τον Φεβρουάριο που ορθοδρομεί.

Ο Άρης απο τον Ζυγό συχνά πυκνά θα μπερδεύει το χειρισμό των εξόδων σας.. την περίοδο του Πασχα όμως τα απρόβλεπτα έξοδα θα σας βγάλουν νοκ-αουτ.Στην προσπάθειά σας να διορθώσετε τα πράγματα θα αφεθείτε στην αγκαλιά του Δία που η θέση του επιδρά θετικά στο ζώδιό σας.
Ωστόσο θα υπάρξουν περίοδοι που ο Δίας δεν θα είναι και τόσο γεναιόδωρος μαζί σας.Η αντίθεσή του με τον Πλούτωνα τέλη Ιανουαρίου και το τετράγωνό του με τον Ουρανό τέλη Φεβρουαρίου αποδιοργανώνουν φιλίες και οικονομικά.Το θεαματικό τρίγωνο Δία-Κρόνου θα σας ευνοήσει τελη Μαϊου ανταμείβοντας τις προσπάθειές σας.

Ο Ουρανός παραμένει στον Κριό επηρέαζοντάς σας με το τετράγωνο που κάνει με τον Πλούτωνα, φέρνοντας ανατροπές και ριζικές αλλαγές στις συνήθειές σας.Το τρίγωνο του με τον Δία τέλη Σεπτεμβρίου μπορεί να φέρει μια μεγάλη ευκαιρία.

Ο Ποσειδώνας όλη την χρονιά θα βρίσκεται απέναντί σας κρατώντας σας δέσμιους στη σφαίρα της φαντασίας και του ρομαντισμού.Η παρασκηνιακή του φύση εύκολα μπορεί να βάλει στο δρόμο σας τρικλοποδιές γιαυτό προσεξτε τον ιδιαίτερα τον Σεπτέμβριο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η παρουσία του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας απο 7ως 29 Μαίου,παράλληλα με την Ν Σελήνη της ίδιας περιόδου και τη συμμετοχή του Άρη, μπορούν να δώσουν το έναυσμα για την επαγγελματική σας πρόοδο.Απο 23-28 Ιουλιου θα γοητεύσετε με τις ικανότητές σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η παρατεταμένη παραμονή του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού δεν αφήνει να νιώσετε ήρεμοι σ αυτόν τον τομέα.Τις περιόδους που ενεργοποιείται δυσαρμονικά(αρχές Ιανουαρίου,τελη Απριλίου και Ιουνίου) θα πρέπει να είστε έτοιμοι να χειριστείτε σπατάλες κι οικονομικές ατασθαλίες. Καλύτερη περίοδος για τα οικονομικά σας είναι απο 29 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το ξεκίνημα της χρονιάς είναι ακατάλληλο για την αισθηματική σας ζωή.Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης περιπλέκει τα πράγματα και παρασύρει σε λάθη.Μπορεί κάποιοι να γυρίσετε σε μια παλιά αγάπη δίνοντας βάση σε επιφανειακά συναισθήματα.Η πιο ρομαντική περίοδος είναι 28 Μαϊου-23 Ιουνίου,οι μέρες του Σεπτεμβριου κι οι τελευταίες μέρες της χρονιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΥΓΕΙΑ

Αν καταφέρετε να αποφύγετε το άγχος των οικονομικών τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε απαραίτητα. Ωστόσο καλού -κακού φανείτε προσεκτικοί στο ξεκίνημα της χρονιάς, τον Απρίλιο και ιδιαιτερα τον Δεκέμβριο απο κρυολογήματα.

 

 

ΖΥΓΟΣ 24/9-23/10

Ζωδιο του αέρα παρορμητικό, με κυβερνήτη την Αφροδίτη.
ΓΕΝΙΚΑ

Το 2014 είναι μια χρονιά καταλυτική για την εξέλιξή σας και τις δυναμικές αλλαγές που θα σας οδηγήσουν σε μια άλλη διάσταση.Η ζωή σας φαίνεται να παίρνει νέα κατεύθυνση,όμως τα ηνία της να θυμάστε πως εσείς τα κρατάτε.Προετοιμαστείτε λοιπόν για δράση κι ένταση,για έρωτες και πάθη..αλλά και μεγάλες ανατροπές!

Βάλτε μπροστά τη μηχανή,προσδεθείτε και ζήστε όλες τις εμπειρίες που σας επιφυλάσσει η νέα χρονιά,με τα καλά της,τα δύσκολά της κι όλα τα αναπάντεχά της.Το κλίμα αντιφατικό,γεμάτο προκλήσεις το πρώτο εξάμηνο όπου ο πολεμοχαρής Άρης απο το ζώδιό σας δεν θα σταματήσει να ανεβάζει τους τόνους στην καθημερινότητά σας ως και τον Ιούλιο που θα το εγκαταλείψει.

Οι δυσσαρμονικές του όψεις με Δία,Ουρανό και Πλούτωνα θα δημιουργήσουν ένταση στη ζωή σας, προσέχετε τις μετακινήσεις σας,τα μεταλλικά αντικείμενα που χειρίζεστε και μην τρέχετε όταν οδηγείτε.Το πλανητικό σκηνικό ηλεκτρίζεται κι απο την παρουσία του Ουρανού που όλη την νέα χρονιά θα βρίσκεται απέναντί σας,δημιουργώντας ανατρεπτικά γεγονότα σε σχέσεις,συνεργασίες ή το γάμο σας.

Η θέση του Δία θα είναι σχεδόν ουδέτερη αφού στην προσπάθειά του να σας ευνοήσει,πέφτει στη δύνη των δύσκολων όψεων με τους Πλούτωνα κι Ουρανό και μένετε αβοήθητοι.Τα πράγματα καλυτερεύουν στα τέλη Μαϊου όταν ο Δίας θα σχηματίσει ενα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία και θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται.

H θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω κι ανάδρομη πορεία της απο την αρχή της χρονιάς μπλοκάρει θέματα σπιτιού κι οικογένειας,παράλληλα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αναζητήσετε τα πάτρια εδάφη.Το πέρασμά της στο ζώδιό σας Σεπτμβριο-Οκτωβριοθα δώσει φτερά στα συναισθήματά σας.
ΖΥΓΟΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Όλα μπορούν να συμβούν αυτή τη χρονιά,απο το να επεκταθείτε επαγγελματικά εως το να αναζητάτε αλλού δουλειά.Οι δυσαρμονικές όψεις Δία,Άρη κι Ουρανού στα τέλη Απριλίου οδηγούν σε ένα θερμό παραλήρημα,όπου είναι αμφίβολο αν θα σας βγεί σε καλό.Τα πράγματα βελτιώνονται στα τέλη Μαϊου όταν μετά απο προσπάθεια επιτέλους θα δείτε να αποδίδουν.

 

ΖΥΓΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Κρόνος δεν αφήνει περιθώρια να ελιχθείτε όπως θα θέλατε γιαυτό και το χρήμα θα δείτε να κινείται σε αργό ρυθμό.Επιβάλλεται να ακολουθήσετε πιστά το πρόγραμμα εσόδων-εξόδων που δεν επιτρέπεται να παραβείτε.Παρ΄όλα αυτά απο τα τέλη Οκτωβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου θα δείτε μια μικρή βελτίωση.Αν συγκρατήσετε την υπερκαταναλωτική σας τάση μέσα στο καλοκαίρι,θα είναι εύλογο.

 

ΖΥΓΟΣ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Στο ξεκίνημα της χρονιάς η συναισθηματική ψυχρότητα κι οι δυσκολίες θα σας κρατήσουν μακριά απο σχέσεις.Η Αφροδίτη κυβερνήτης σας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας απο τα τέλη Σεπτεμβρίου ως και τέλη Οκτωβρίου,φέρνοντας έναν έρωτα συναρπαστικό.Θετικό διάστημα για τα ερωτικά σας είναι και η περίοδος 5 Μαρτίου-5 Απριλίου με την Αφροδίτη να ξυπνά ασυνήθιστα ένστικτα και ανομολόγητες επιθυμίες.

 

ΖΥΓΟΣ-ΥΓΕΙΑ
Επειδή συνήθως δεν αντιμετωπίζετε με τον καλύτερο τρόπο τις σωματικές ενοχλήσεις καλό θα ε΄ναι να προσέχετε ωστε να μην σας συμβεί κάτι. Βασική προυπόθεση,να αποφύγετε την βιασύνη ώστε να μην συμβούν ατυχήματα..και να προστατεύετε την μέση σας τουλάχιστον το πρώτο τετράμηνο που θα είστε επιρρεπείς.

 

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10-22/11

Ζώδιο του νερού σταθερό με κυβερνήτες Αρη και Πλούτωνα.

ΓΕΝΙΚΑ

Είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για σας και παρότι συνυπάρχετε με τον σκληρό δάσκαλο του πλανητικού συστήματος,μπορείτε εν καιρώ κρίσης να αναλάβετε ευθύνες.Αυτό βέβαια απαιτεί πρώτα να ξεκαθαρίσετε τις υποθέσεις σας και να ενεργοποιήσετε την διαίσθησή σας ωστε να αποφύγετε το παρασκήνιο.

Οι δεσμεύσεις κι οι ευθύνες σίγουρα συνεχίζονται,αφού κι αυτή τη χρονιά ως 22 Δεκεμβρίου
ο Κρόνος θα βρίσκεται μαζί σας.Αν ως τα μεσα της χρονιάς περιορίσετε τις υπερβολές και φανείτε ρεαλιστές θα δείτε όνειρα και φιλοδοξίες να υλοποιούνται.

Χρονιά γεμάτη όνειρα κι επιθυμίες θα είναι για σας του α΄δεκ..Σε δοκομασίες θα μπείτε εσείς του β΄δεκ,ενώ του γ΄δεκ θα αποδείξετε την δύναμή σας κι αν όλα όσα μάθατε, έπιασαν τόπο.
Όλοι σας γνωρίζετε οτι η επιτυχία περιμένει αυτούς που κάνουν βήματα αργά και σταθερά γι αυτό δεν πρέπει να παρραπονιέστε.Μέχρι τα μέσα Ιουλίου δέχεστε την ευεργετική επίδραση του Δία,επειδή όμως ως αρχές Μαρτίου θα κινείται ανάδρομα,θα βάλει κάποια φιλόδοξα σχέδια σε αναμονή.Η επιστροφή του θα δώσει πνοή στα σχέδιά σας,όμως και πάλι πρέπει να είστε οργανωτικοί και να κινείστε με σύνεση ειδικά τον Απρίλιο που κάνει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό,τον Πλούτωνα και τον Άρη.

Μπαίνοντας ο Δίας στον Λέοντα τον Ιούλιο ανοίγει νέους ορίζοντες για την καριέρα σας. Μάλιστα τέλη Σεπτεμβρίου θα ενεργοποιήσει αρμονικά τον Ουρανό οδηγώντας σας σε μια γρήγορη επιτυχία.Η παρουσία του Άρη κι η πολύμηνη παραμονή του στον Ζυγό θα ενεργοποιήσει τη μυστική σας δράση..απο 1η Μαρτίου ως 19 Μαϊου που θα κινείται ανάδρομα μπορεί να διακινδυνεύσετε πολλά.Απο 26 Ιουλίου ως 12 Σεπτεμβριόυ θα είναι στο δικό σας ζώδιο,κάνοντας την περίοδο αυτή δυναμική και εκκρηκτική παράλληλα.Το καλοκαίρι φαίνεται να είναι θερμό.

Ο Ποσειδώνας απ την άλλη..θα σας βάλει ροζ γυαλιά στα ερωτικά θέματα επηρεάζοντας τους γεννημένους τον Οκτωβριο,φέρνοντας στο δρόμο τους απογοητεύσεις.Παράλληλα ο πλανήτης των αλλαγών πεηρεάζει θέματα δουλειάς και καθημερινότητας.Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας θα προετοιμάσει αργά και σταθερά τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στη ζωή σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η νέα θέση του Δία στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας στις 16 Ιουλίου είναι το πιο χαρμόσυνο νέο για σας αφού στη θέση αυτή και για ένα ολόκληρο χρόνο θα επωφεληθείτε απο ευκαιρίες που θα σας δώσουν την δυνατότητα να αναδειχτείτε.Οι πιο σημαντικές περίοδοι θα είναι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και απο 12 Αυγούστου -5 Σεπτεμβριου που θα βρεθείτε με σημαντικούς ανθρώπους εντυπωσιάζοντάς τους με την δημιουργικότητά σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σημαντικές αλλαγές δεν θα υπάρξουν στα οικονομικά σας αυτή τη χρονιά ,οι περισσότερες εξελίξεις θα προκύψουν μετά τις 24 Οκτωβρίου που συμπίπτει και με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας.Ωστόσο απο 13 Σεπτεμβρίου -25 Οκτωβρίου θα ΄χετε τάσεις υπερκλατανάλωσης.Απο τα μέσα Νοεμβρίου -10 Δεκεμβρίου θα δείτε να βελτιώνονται.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Έντονα ρομαντικοί οι γεννημένοι του Οκτωβρίου,περιμένετε το πριγκηπόπουλο με την άμαξα να ΄ρθεί..Όσοι βρίσκεστε σε σχέση πάντως θα την επισημοποιήσετε.Η Ν Σελήνη 1η Μαρτίου φέρνει ευκαιρίες σχέσης για τους αδέσμευτους.Την περίοδο 23 Οκτωβρίου-16 Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας,υα νιώσευτε πολύ ερωτικοί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΥΓΕΙΑ
Όσο θα βρίσκεται ο Άρης -ένας απο τους δυο κυβερνητες σας-στον Ζυγό, καλό είναι να είστε προσεκτικοί σε μικροατυχήματα και κρυολογήματα.Μέχρι τον Ιούλιο λοιπόν τα μάτια σας δεκατέσσερα.

 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Ζώδιο της φωτιάς,μεταβλητό με κυβερνήτη τον Δία.

ΓΕΝΙΚΑ

Το μόνο βέβαιο είναι οτι το 2014`για σας τους Τοξότες,θα αλλάξει τη φιλοσοφία σας..Όνειρα και φιλοδοξίες μπορούν να πάρουν μορφή παρ΄ολες τις ανατροπές και τις προκλήσεις.Το δεύτερο εξάμηνο κρύβει εκπλήξεις κι απροσμενες αλλαγές.Αν δεν παρασυρθείτε απο ανέφικτα όνειρα εσείς του α΄δεκ θα ευεργετηθείτε.Για σας του β΄δεκ οί αλλαγές είναι μπροστά σας κι είναι ουσιαστικά στο χέρι σας να τις δεχτείτε και να τις δρομολογήσετε.Εσείς του γ΄δεκ μπορείτε να περιμένετε τα καλύτερα.
Δυο ιδιαίτερα σημαντικά πλανητικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα αυτή τη χρονιά..η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σας στις 23 Δεκεμβρίου κι η αλλαγή ζωδίου του Δία κυβερνήτη σας στο ζώδιο του Λέοντα.Επίσης σημαντκή είναι κι η παρατεταμένη παραμονή του Άρη στο Ζυγό.Ο πλανήτης της δράσης και της έντασης θα βρίσκεται εκεί ως 25 Ιουλίου,ενω απο 1η Μαρτίου ως 19 Μαϊου θα κινείται ανάδρομα.Κατα τη διάρκεια αυτού του διαστήματος θα φέρνει συχνά αντιπαραθέσεις με φίλους και συνεργάτες,το κλιμα θα είναι έντονο κυρίως στο τέλος Απριλίου.

Το πέρασμα του Δία κυβερνήτη σας στον Λέοντα στις 16 Ιουλίου θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερα θετική και φιλόδοξη περίοδο.Μέχρι τέλος χρονιάς θα μπορέσετε να προωθήσετε σχέδια σπουδές και επιθυμίες.Μάλιστα στο τέλος Σεπτεμβρίου το ευνοϊκό τρίγωνο Δία – Ουρανού θα σας απογειώσει κυριολεκτικά.

Κι αυτή τη χρονιά ελεύθεροί μου σκοπευτές,πολλές φορές θα χρειαστεί να δείτε καταματα φόβους,ανασφάλειες κι απωθημένα και να τα αντιμετωπίσετε κάτω απο το πρίσματης πρόκλησης. Απο τις 13 Σεπτεμβρίου ως 25 Οκτωβρίου που ο Άρης θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο θα δείτε όλα αυτά να παρελαύνουν εκκρηκτικά.Το γεγονός οτι απο 11 ως 25 Οκτωβρίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα,εύκολα μπορεί να φέρει πισωγυρίσματα.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας πρίν τον 7ο μήνα μην περιμένετε.Ο Αυγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι δυο καλοί μήνες που μπορούν να δώσουν επαγελματικές ευκαιρίες Η Ν Σελήνη που γίνεται στις 25/8ου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα φέρει σπουδαίες προοπτικές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στο ξεκίνημα της χρονιάς δείχνει εμπόδια σε θέματα οικονομικά.Πολύ φοβάμαι πως με τον τρόπο που διαχειρίζεστε το χρήμα θα είστε αναγκασμένοι να μετράτε απώλειες.Ο τομέας τομέας των οικονομικών βελτιώνεται τον Φεβρουάριο κι είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, στο τέλος της χρονιάς.
ΤΟΞΟΤΗΣ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η συναισθηματική σας ζωή θα εχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον..προς το τέλος Ιανουαρίου δεν αποκλείεται να σας συναρπάσει μια καινούργια γνωριμία.Ιδιαίτερα ερωτική θα είναι η ατμόσφαιρα τον Μάϊο και μετά τις 16 Ιουλίου με τον Δία στο Λέοντα.Επίσης απο 16 Νοεμβρίου μέχρι 10 Δεκεμβρίου λόγω της παρουσίας της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο όπου τότε ο έρωτας θα παίξει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΥΓΕΙΑ

Το πλανητικό σκηνικό προειδοποιεί για τυχων ενοχλήσεις που μπορεί να βγούν στην επιφάνεια και να σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του οργανισμού σας.Οι μήνες Απρίλιος και Οκτώβριος χρήζουν της προσοχής σας.

 

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/1

Ζώδιο της γής,παρορμητικό με κυβερνήτη τον Κρόνο.
ΓΕΝΙΚΑ

Μια χρονιά υψηλής δράσης και ανασύνταξης ξεκινά για σας,μια περίοδος η ζωή σας της οποίας θα αλλάξουν τα δεδομένα με ενα τρόπο σαρωτικό.Ηρθε η ώρα να αλλάξετε εσείς οι ίδιοι τις προϋποθέσεις για να μπορέσετε να δείτε τη ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο.Για σας του α΄δεκ φαίνεται φως στον ορίζοντα ,ενώ για σας του β΄δεκ θα χρειαστεί να βαδίσετεαργά βήματα και να αφήσετε την παρορμητική φύση σας πίσω.Εσάς του γ΄δεκ φαίνεται πως οι δύσκολίες δεν σας αγγίζουν εκτός αν έχετε πλανήτες στο α΄και β΄δεκ.

Όλη τη χρονιά ο Πλούτωνας θα παραμείνει στο ζώδιό σας,το διάστημα 14 Απριλίου -22 Σεπτεμβρίου θα κινείται μάλιστα ανάδρομα καλλιεργώντας σας εμμονές και πάθη.Απο τις αρχές της χρονιάς ως 25 Ιουλίου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας γιαυτό κι οι περισσότεροι μήνες θα κυλούν σε ρυθμούς έντασης,ιδιαίτερα ο Απρίλιος κι ο Ιούνιος.Η ανάδρομή του πορεία αυτούς τους μήνες θα λειτουργήσει αποθαρυντικά και μολονότι ο Δίας ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης θα είναι απέναντί σας η ανάδρομη κίνηση κι αυτού του πλανήτη θα δημιουργεί πισωγυρίσματα και εμπόδια.Απο 26 Οκτωβρίου ως 3 Δεκεμβρίου ωστόσο ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας προωθώντας τα σχέδιά σας.Η θέση του κυβερνήτη σας στο Σκορπιό θα δώσει προτεραιότητα στους φίλους και την κοινωνική σας ζωή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η παρουσία του Άρη στο Ζυγό θα αυξήσει τις υποχρεώσεις σας,τα ξεσπάσματα και τις αντιδράσεις.Απο τις 2-27 Σεπτεμβρίου.Ο Ερμής θα γίνει καλός σας σύμμαχος για να προωθήσετε τις ιδέες σας και η φήμη σας φαίνεται μετά τον Σεπτέμβρη να εδραιώνεται.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στις 16 Ιουλίου ο Δίας περνά στον Λέοντα δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επωφεληθείτε οικονομικά.Μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σας,δεχόμενοι στήριξη απο τρίτους.Η χειμερινή περίοδος απο 3-28 Φεβρουαρίου και Δεκέμβριο είναι ακατάλληλη εντελώς για θέματα οικονομικάκαι επενδύσεις.Μάρτιο,Απρίλιο και Αύγουστο θα δείτε σημαντική βελτίωση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Παρότι η χρονιά βρίσκει την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η ανάδρομή της πορεία δυσκολεύει την ερωτική σας ζωή.Πολλοί απο σας μπορεί να αναζητήσετε μια σχέση παρελθοντική.Απο τον Φεβρουάριο ως αρχές Μαρτίου τα συναισθήματα ζωηρεύουν κι ο έρωτας ξαναπαίρνει σημαντική θέση στη ζωή σας.Την περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαριου),8 Μαϊου-23 Ιουνίου και 5-29 Σεπτεμβρίου όπως και στην έκλειψη της 29ης Απριλίου,ο έρωτας και το φλέρτ είναι στο φόρτε τους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΥΓΕΙΑ

Οι αυξημένες ευθύνες κι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να γίνουν η κύρια αιτία για ενοχλήσεις στον οργανισμό σας.Δώστε μεγάλη σημασία στα μικροκρυολογήματα και σ΄οτι σχετίζεται με τα πόδια σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 21/1-19/2

Ζώδιο του αέρα σταθερό με κυβερνήτη τον Ουρανό.

ΓΕΝΙΚΑ

Μπορεί ο κυβερνήτης σας να σας προτρέπει σε ένθερμες αλλαγές όμως αυτή τη χρονιά που ο Κρόνος θα μπορεί να σας ελέγξει αναπάσα στιγμή,νομίζω πως πρεπει να μελετήσετε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σας.Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού πρέπει να επιστρατεύσετε την διπλωματία την ευέλιξία σας και την προσαρμόστικότητά σας.Άλλωστε έχετε συνηθίσει να αντιμετωπίζετε απρόοπτες και έκτακτες καταστάσεις.

Εσείς του α΄δεκ έχετε την εμπειρία πια για να ανταπεξέλθετε στις αλλαγές,ενώ εσείς του β΄δεκ όχι μόνο δεν ξέρετε..αλλά δεν σας επιτρέπεται να κάνετε λάθη.Βαδίστε προσεκτικά εσείς του γ΄δεκ γιατί ο Κρόνος επιτηρεί.

Ο Ουρανός, κυβερνήτης σας,απο τη θέση του Κριού κάνει άνω-κάτω τη ζωή σας για άλλη μια χρονιά. Η παρορμητική σας συμπεριφορά μπορεί να γίνει αιτία να πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις
τέλη Φεβρουαρίου,Απριλίου και Ιουνίου.Γενικότερα έχετε την περιπέτεια στο αίμα αναζητώντας δυνατές συγκινήσεις.Το τετράγωνο Άρη -Δία στις 9 Ιανουαρίου πιθανόν να προκαλέσει τάσεις για ατυχήματα και παρορμητικές επιλογές.
Ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας ως 22 Δεκεμβρίου κάνοντας το χώρο των επαγγελματικών ένα γήπεδο ποδοσφαίρου,όπου εκεί θα επικρατήσει ο πιο υπομονετικός και πειθαρχημένος.Παρ΄όλη αυτή την εκρυθμη κατάσταση,το τρίγωνο Δία- Κρόνου τέλη Μαϊου,θα φέρει ανταμοιβή.

Ο Δίας στις 16 Ιουλίου θα περάσει απέναντι απο το ζώδιό σας όπου θα παραμείνει για ένα περίπου χρόνο,φέρνοντας ευκαιρίες στις σχέσεις αλλά κι ισχυρές συγκρούσεις μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικών.Το τρίγωνό του με τον Ουρανό τέλη Σεπτεμβρίου θα είναι καταλυτικό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο τομέας αυτός παραμένει πολύ απαιτητικός λόγω της παρουσίας του Κρόνου εκεί.. και κάθε φορά που θα ενεργοποιείται δυσαρμονικά,τα βάρη θα αυξάνονται δραματικά.Παράλληλα με την θέση του Ερμή στη ίδια θέση απο 27 Σεπτεμβρίου ως 4 Οκτωβρίου θα δώσει την ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις και συμφωνίες συμφέρουσες.Παρ΄όλα αυτά η ανάδρομη πορεία του Ερμή 4-10 Οκτωβρίου θα επαναφέρει καθυστερήσεις.Απο τις 24 Οκτωβρίου και μετά παράλληλα με την έκλειψηθα μεγαλουργήσετε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Λογω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή στην αρχή της χρονιάς θα είναι λιγάκι δύσκολο ο τομέας αυτος να πάει καλά.Τον Μάρτιο με την συνάντηση Ερμή -Ποσειδώνα είναι πιθανόν να υπάρξει οικονομική άνθιση.Ο Απρίλιος επίσης μπορεί να αποδειχθεί προσοδοφόρος,το ίδιο κι ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Οι δυο πρώτοι μήνες περνούν άπραγοι..εσείς διστακτικοί στις νέες προτάσεις.Τα πράγματα αλλάζουν απο 5 Μαρτίου που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και δεν αποκλείεται να κοντράρει την διστακτικότητά σας φέρνοντας έναν νέο έρωτα.Οταν τον Αύγουστο περάσει απέναντί σας θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες του συντρόφου και μόνο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΥΓΕΙΑ

Παρότι ο Δίας απο τον Καρκίνο ως τον Ιούλιο ευνοεί,ωστόσο ΙΑνουαριο,Φεβρουαριο και Απρίλιο καλό είναι να απομακρυνθείτε απο το υπερβολικό φαγητό γιατί με την παραμέληση σωματικής άσκησης και συνδυασμό με μια βλαβερή συνήθεια μπορεί να πλήξουν την υγεία σας.

 

ΙΧΘΥΣ 20/2-20/3

Ζωδιο Μεταβλητό του Νερού με κυβερνήτες τον Δία παραδοσιακό και τον Ποσειδώνα σύχρονο.

ΓΕΝΙΚΑ

Η νέα χρονιά μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα γενναιόδωρη για σας τους Ιχθύς,αφού θα είστε οι πιο ευνοημμένοι της χρονιάς.Ακόμα κι υπάρξουν δυσκολίες εσείς θα βρείτε τον δρόμο προς την επιτυχία.Το μονοπάτι των αλλαγών όμως θα πρέπει να το ακολουθήσετε ρεαλιστικά ως το τέλος μέχρι να αγγίξετε τους στόχους σας.Ως τα μέσα καλοκαιριού θα μπορέσετε να δείτε όνειρα και φιλοδοξίες να πραγματοποιούνται.

Αν δεν παρασυρθείτε εσείς του α΄ δεκ θα κάνετε θαύματα.Η χρονιά αυτή υπόσχεται πολλά για σας του β΄δεκ,βρείτε τους στόχους σας και υλοποιήστε τους.Εσείς του γ΄δεκ αξιοποήστε αυτή την χρονιά γιατί είναι μια χρονια σίγουρη και σταθερή.

Διανύετε μια παραγωγική και άκρως δημιουργική χρονιά.Ο Δίας παραδοσιακός κυβερνήτης σας μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα δώσει σάρκα και οστά στα όνειρα,με έναν απόγονο ή με έναν έρωτα. Απο την αρχή της χρονιάς μέχρι αρχές Μαρτίου όμως θα κινείται ανάδρομα.Όλο αυτό το διάστημα
θα προετοιμάζει μια επιτυχία την οποία θα γευτείτε αργότερα.Κρατήστε ανεξάρτητη γραμμή στον τομέα των οικονομικών ώστε να μην έχετε εμπλοκές απο τα αγαπημένα πρόσωπα.

Θα υπάρξουν περίοδοι κατα τις οποίες ο Ποσειδώνας θα σας βάζει τρικλοποδιές και θα σας παρασύρει στην ουτοπία.Το τρίγωνό του με τον Άρη αρχές Αυγούστου θα δώσει φτερά στην δημιουργική σας διάθεση.Ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζυγό ως το καλοκαίρι αναγκάζοντάς σας να ασχοληθείτε με τα οικονομικά.Η ανάδρομή του πορεία αρχές Μάρτη ως 19 Μαϊου θα φέρει αναπόφευκτες απώλειες.Τα οικονομικά βέβαια επηρεάζονται πολύ περισσότερο απο τον Ουρανό..
Απρίλιος και Δεκέμβριος είναι δυο δύσκολοι μήνες με απρόσμενες οικονομικές εξελίξεις.

Ο Κρόνος ωστόσο λειτουργεί σταθεροποιητικά για τα σχέδιά σας,το τρίγωνό του με τον Δία τέλος Μαϊου βοηθά να παραμείνετεσυνεπείς.Στα μέσα Ιουλίου που ο Δίας περνά στον Λέοντα, ανοίγουν οι δρόμοι για καινούργια πράγματα.

ΙΧΘΥΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Απο το β΄εξάμηνο οι αλλαγές και οι συνεχείς εξελίξεις είναι εμφανείς,αφού στον τομέα εργασίας περνά ο Δίας.Απο τα μέσα Νοεμβρίου ως 10 Δεκεμβρίου είναι καλύτερα τα πράγματα όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και οικονομικά.Η Ν Σελήνη 22 Νοεμβρίου ανοίγει τις πόρτες της επαγγελματκής δράσης κι αυτή χρονιά γινεται μια απο τις λαμπρότερες.
ΙΧΘΥΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικα δεν είναι εύκολο να σταθεροποιηθούν γιαυτό και περνάτε περιόδους ανασφάλειας. Σημαντκή βελτίωση μπορείτε να περιμένετε μέσα στο Μάϊο που θα προκύψουν ευκαιρίες.Απο 29 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου θα δεχτείτε οικονομική στήριξη.
ΙΧΘΥΣ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μπορεί το πλανητικό σκηνικό να είναι θυελώδες,όμως η καρδιά σας έχει άνοιξη αυτή τη χρονιά.Ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη,θα βρίσκεται στο ζώδιό σας απο 5 Απριλίου ως 2 Μαϊου ενισχύοντας τα αισθηματικά απωθέματά σας.Το τελευταίο δεκαήμερο Απριλίου θα έχει ξεσπάσματα και ζήλειες πολλές.Όσο ο Δίας θα είναι στον Καρκίνο θα΄χετε δυνατέςσυγκινήσεις.
Η Σελήνη 27 Ιουνίου θα σας φέρει μια συναρπαστική γνωριμία.Ευνοϊκή περίοδος θα είναι επίσης απο 23 Οκτωβρίου-16 Νοεμβρίου.
ΙΧΘΥΣ-ΥΓΕΙΑ

Η νέα θέση του Δία στον Λέοντα τον Ιούλιο θα βοηθήσει να ξεπεράσετε το άγχος που μπορεί να αποδειχτεί ο χειρότερος εχθρός της υγείας σας ιδιαίτερα μέσα στο Δεκέμβριο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s