ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

 

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

 

 

Email alkhstisgr@gmail.com

Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα Κριαράκια μου εκτος απο τα προσωπικά ζητήματα θα σας απασχολήσει κι η δουλειά σας.Οι διαπραγματεύσεις είναι στα τρέχοντα..εσείς χρησιμοποιείστε τις γνωριμίες σας,η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με έντονη δημιουργική διάθεση ξεκινάτε,ωστόσο είναι απαιτητική μέρα.Καλύτερα αποφύγετε τις εντάσεις με μέλη της οικογένειας και συνεργάτες γιατί οι δύσκολες όψεις γίνονται σε κέραια σημεία του χάρτη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τρέχετε και δεν φτάνετε σήμερα,ανάσα δεν παίρνετε..η σύνοδος του κυβερνήτη σας με την Σελήνη φέρνει συζητήσεις πολλές.Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο,αφήνοντας αιχμές για την ευσυνειδησία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δύσκολη αλλά οχι κακή η μέρα αυτή..οι περισσότεροι θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφυγετε απο τις δυσκολίες με κάθε δυνατό τρόπο.Ελπίζω η συνάντηση Σελήνης-Ερμή να απαλήνει τα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Ο Ηλιος στην αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα απαιτεί να δώσετε μεγάλη σημασία στα οικονομικά σας σήμερα.Οι διαπραγματεύσεις θα σας κάνουν να αποπροσανατολιστείτε,η σελήνη είναι σε σύνοδο με τον πλανήτη της επικοινωνίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περίεργη μέρα..αντιθέσεις πολλές,σύγχυση,λάθη και υπερβολές κυριαρχούν.Θα υπάρξουν κινήσεις παρασκηνιακές,η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας παρεα με τον Ερμή, γιαυτό προσοχή στα λόγια τα απατηλά.

ΖΥΓΟΣ

Δουλειές με φούντες σήμερα,βάλτε ένα πρόγραμμα και αποφύγετε τα ακατόρθωτα όχι και τα αναπάντεχα! Συζητήσεις με συντρόφους κι ανωτέρους κατω απο κλίμα παρασκηνιακό,προσέξτε γιατι εύκολα μπορεί να διαφωνήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι γεγονός ότι με Αρη- Κρόνο στο ζώδιό σας και τα τετράγωνά τους με την Αφροδίτη,τα εργασιακά ζητήματα δυσκολεύουν.Μην παρεκτραπείτε και σήμερα,η μέρα είναι χαοτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρότι ο κυβερνήτης σας είναι σε ανάπαυλα χρειαζεται να είστε προσεχτικοί.. στις προκλησεις προχωρήστε με θάρρος,όχι με αλλαζονία.Αποφύγετε μόνο,συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα που μπορεί να σας ζημιώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέρα ασάφειας σε σχέσεις και συνεργασίες και πολύ προσπάθεια για το τίποτα.Εύκολα μπορεί να έρθετε σε αντιπαραθέσεις σήμερα δίχως λόγο.Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είστε ιδιαίτερα σκληροί με τα συναισθήματά σας και τα οικονομικά σας..θέλω να δείτε την καλή πλευρά των πραγμάτων και να γίνετε πιο ευέλικτοι στις κινήσεις σας .

ΙΧΘΥΣ

Η κούραση και η απογοήτευση σήμερα κυριαρχούν ψαράκια μου,θα υπάρξουν υψηλές εντάσεις στις συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη για θέματα δουλειας.

Σχολιάστε