ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 21-22-23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 21-22-23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-MEΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UΝION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) XΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να έχετε γερά νεύρα φίλοι Κριοί με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού-παρότι σας δίνονται κίνητρα έκφρασης και δράσης με τον Αρη στο ζώδιό σας-να ανταπεξέλθετε σε καταστάσεις που ακόμα δεν έχουν βρεί το δρόμο τους.Το στενό περιβάλλον θα παίξει το ρόλο του και ευτυχώς για σας θα σας δοθεί η ευκαιρία με την Αφροδίτη σύμμαχό σας να ανανεώσετε σχέσεις και συνεργασίες σε χρόνο ανύποπτο αλλά οφέλιμο.

ΤΑΥΡΟΣ

To εξάγωνο Σελήνης-Ηλιου Ταυράκια μου,είναι μια πλανεύτρα αντιμμαχία στα όνειρα αλλά και τους στόχους σας αυτή την περίοδο.Βέβαια δεν θα λείψουν οι ίντριγκες ούτε το παρασκήνιο ωστόσο φαίνεται πως στη πορεία θα αξιοποήσετε τα σαγηνευτικά σας ταλέντα αφού ο κυβερνήτης σας παρέα με τον Αρη θα δημιουργήσει τις καλύτερες προυποθέσεις στον έρωτα..

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος αυτή που διανύετε.Ευτυχώς για σας,ο Ερμής κυβερνήτης σας είναι ορθόδρομος,η αντίθεσή του με τον Δία βέβαια δεν θα βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις και στη συνέχεια να μπορέσετε να επαναδιαπραγματευτείτε τις υποθέσεις σας.Ο έρωτας πάντως θα αποδειχτεί χαρισματικός μαζί σας και σείς όπως πάντα,κερδισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρότι κρίσιμη αυτή η περίοδος,εσείς φαίνεται έχετε ανοιξιάτικη διαθεση που φαίνεται να μην αλλάζει με τίποτα!Μέρες που ΄ναι καβουράκια μου,ποιός σας ακούει,μην σας τάξει κανείς και δεν το κάνει! Πολλά αλλάζουν με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού και πολλά τακτοποιούνται στο τρίγωνό της με τον Δία.. κι ενώ σκοτούρες και ευκαιρίες συμπορεύονται,μαζί με τα κούλουμα μπαίνει κι ένας έρωτας δυναμικά στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Κι ενώ ο Άρης επιμένει να μπερδεύει τα επικοινωνιακά σας,εσείς ευτυχώς κινηστε δυναμικά και αξιοποιείτε όλα τα άλλα προνόμοια που διαθέτετε.Ανοιγονται δρόμοι για νέες εμπειρίες ακόμα και ερωτικές μιας κι Αφροδίτη συμπορεύται μαζί του.Γευτείτε τους χυμούς του έρωτα αυτό το τριήμερο,φλερτάρετε και αφήστε το χρόνο να αποδείξει αν τα οφέλη σας είναι μακροπρόθεσμα ή όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες Παρθένοι μου..για απλούς ανθρώπους όμως σαν εσας,παλεύεται! Με τον κυβερνήτη σας στον Υδροχόο κι απέναντι απο τον Δία μπλέξατε και δεν έχετε πάρει χαμπάρι.Να συστήσω να γίνετε πιο χαλαροί δεν θα μ΄ακούσετε.Να σας πώ να μείνετε και να υποστείτε τις συνέπειες,θα μπλοκάρει το μυαλό σας.. Καλύτερα κρατήστε αποστάσεις απ΄όλα!

ΖΥΓΟΣ

Αναταράσονται σχέσεις,σκέψεις και ταχτικές αυτό το τριήμερο..το καλό είναι ότι αλλάζει στάση ο κυβερνήτης μεσα στο ζώδιο του Κριού και αυτά τα νέα φέρνουν μερικώς την άνοιξη στην τσέπη και την καρδιά σας.Μια οφέλιμη προσφορά,μια συνεργασία,ένας έρωτας ίσως..είναι τα δώρα του Δία που πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άνεμος τύχης φαίνεται να φυσά Σκορπιουδάκια μου για σας και παρά τις τόσες δυσκολίες,εσείς καλλιεργείτε νέες προοπτικές φιλοδοξίας.Ο Αρης στον Κριό παρέα με Αφροδίτη Σελήνη κι Ουρανό δεν είναι εύκολο να συρικνώσει την αντίδρασή του,ούτε να αναπτύξει τη δράση του.Γίνετε λιγότερο εριστικοί,πιο κοινωνικοί και πιο εκφραστικοί και πλησιάστε εκείνους που έχουν τρυφερά συναισθήματα για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σίγουρα ένας τυχερός πλανήτης και μάλιστα ο δικός σας στα φιλόδοξα σχέδιά σας ελεύθεροί μου σκοπευτές σε τρίγωνο με την Σελήνη,είναι ότι καλύτερο.Αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας δοθεί η ευκαιρία να επενδύσετε μέσα απο την δημιουργικότητά σας και να εξελιχθείτε είτε μέσα απο μια σχέση είτε μέσα απο μια συνεργασία.Οι μέρες αυτές έρχονται να σας ανανεώσουν,μην τ΄αρνείστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα για σας μοιάζουν θολά και δύσβατα και οι ασυνενοησίες στο σπίτι πάνε και έρχονται και σείς ελπίζετε πως τίποτα δεν θα αλλάξει στη πορεία για να παρουν τα πράγματα το δρόμο τους. Φιλοσοφήστε το λιγάκι,αξιοποιήστε τα προνόμια και τα μέσα που διαθέτετε,ανταποκριθείτε στο τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και τον έρωτα που σας κλείνει το μάτι,ακόμα κι αν είναι αλήθωρος!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κι ενώ όλες σας οι κινήσεις είναι ανέμελες-κάτι που εύκολα μπορεί να σας εκθέσει-εσείς και πάλι βρίσκετε τρόπο να ξεφεύγετε απ΄όσα σας ενοχλούν.Μπορεί η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού και τα τετράγωνα του κυβερνήτη σας να μην βολεύουν τις αποφάσεις σας,όμως πάντα η κύρια επιρροή ανανέωσης υπάρχει,θα τονίσει τη γοητεία σας,θα σας ταξιδέψει στον έρωτα και με εισητήριο πρώτης θέσης μάλιστα!

ΙΧΘΥΣ

Ψαράκια μου οι πιέσεις δεν θα λείψουν,αυτό το τριήμερο ούτε η φαντασία κι οι ευκαιρίες. Οι αλλαγές που πιθανόν να επιχειρήσετε,θα βοηθήσουν τους ερωτικούς σας ορίζοντες να ανοίξουν. Και επειδή δεν σας είναι εύκολο να αξιοποιήσετε τα προνόμοια ούτε την σύγχυση των καιρών, βασιστείτε στην ανακούφιση που προσφέρει ο Ηλιος στο ζώδιό σας και κείνους που σας φλερτάρουν.

Σχολιάστε