ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 29-30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 29-30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

επιμελειται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstiwgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Κριός

Κριαράκια μου, δυναμικά ξεκινά το διήμερο,το ενδιαφέρον στην ερωτική σας ζωή γίνεται έντονο με την όψη που σχηματίζουν Αρης-Αφροδίτη,μια πολύ θετική όψη που αφορά τα ερωτικά σας. Εντονες και πιεστικές μέρες συνάμα,λόγω της αντίθεσης Ηλιου,Δία-Ποσειδώνα και της Πανσελήνου δίπλα στο ζώδιό σας,ιδιαίτερα σε θέματα υγείας-εργασίας ΄πρεσάρει΄ λιγάκι τις αντοχές σας.

Ταύρος

Αρκετές υποχρεώσεις σας περιμένουν Ταυράκια μου..η θέση της Αφροδίτης στο σπιτικό σας κι η στενή προσέγγιση με τον Αρη,φέρνει πολλές πιθανότητες για συμμαχίες,από την άλλη,πολύ πιθανόν να τα πάρετε στο κρανίο! Η Πανσέληνος στους Ιχθύς ζητά να γίνετε λίγο περισσότερο διεκδικητικοί από ό,τι συνήθως,με τρόπο λάγνο και ρυθμικό θα πετύχετε περισσότερα.

Δίδυμοι

Παρότι η Πανσέληνος αυτή σας βάζει σε ισχυρά διλλήματα ανάμεσα σε καριέρα κι οικογένεια,οι μέρες σας βρίσκουν πολύ αισθησιακούς και δυναμικούς με νέες συνεργασίες στα σκαριά που μπορεί να προκύψουν.Η σύγχυση μπλοκάρει το συναισθηματισμό,παράλληλα με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα..βλέπετε η αντίθεση του κυβερνήτη σας είναι μείζων ζήτημα.

Καρκίνος

Ολα μοιάζουν να συνηγορούν εναντίον σας Καρκίνοι μου,στην πραγματικότητα είναι διαφορετικά όμως τα πράγματα.Η Πανσέληνος αυτή και το εξάγωνο Σελήνης-Πλούτωνα δείχνουν ότι αισθηματικά και οικονομικά θέματα μπορούν να βελτιωθούν..η επιρροή της Αφροδίτης θα είναι έντονη αφού επικοινωνεί άψογα με τον Ουρανό για κάτι δημιουργικό.

Λέων

Ο Δίας από τον οικονομικό τομέα στέλνει σήματα μόρς,την ίδια χρονική περίοδο που εμπλέκεται σε φάση Πανσελήνου απο το ζώδιο των Ιχθύων.Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις επιθυμίες σας να πραγματοποιούνται,αρκεί να κάνετε τα σωστά βήματα.Η οργάνωση κι η συνέπεια είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία.

Παρθένος

Η ατμόσφαιρα σήμερα καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό απο τις όψεις του κυβερνήτη σας και την Πανσέληνο στον άξονά σας.Παρ’ όλα αυτά,η όλη διαδικασία επικοινωνίας είναι ευχάριστη και πολύ ενδιαφέρουσα.Είναι πιθανόν να έχετε ένα οικονομικό όφελος ή να κάνετε μια οικονομική διαπραγμάτευση,αφού πρώτα βέβαια ξεφύγετε απο τις παγίδες,γιατί φορές τα φαινόμενα,απατούν.

Ζυγός

Οι ημέρες αυτές Ζυγοί μου,έχουν πολύ ενδιαφέρον από κοινωνικής πλευράς,απ΄τη μια το εξάγωνο Σελήνης-Πλούτωνα,η αντίθεση Ηλιου,Δία-Ποσειδώνα κι απ΄την άλλη η Πανσέληνος.Με τόσες πλανητικές όψεις στη διάθεσή σας σίγουρα μπορείτε να ρυθμίσετε τα εργασιακά θέματα που σας απασχολούν.Κάτι καλό μπορεί να προκύψει στα οικονομικά που θα σας αλλάξει τη διάθεση.

Σκορπιός

Σκορπιοί μου,η θέση της Αφροδίτης κι η συνάντησή της με τον Αρη θα σας δώσει απίστευτη ενέργεια και όρεξη να δράσετε και να διεκδικήσετε.Τα οφέλη που θα φέρει αφορούν περισσότερο τη καριέρα.Έχετε υπόψη σας ότι τώρα με την Πανσέληνο στους Ιχύς θα είστε πιο δημιουργικοί και πρέπει όλη αυτή την ενέργεια να τη διαχειριστείτε λεπτά,προκειμένου να έχει θετικό αντίκτυπο και στις σχέσεις σας.

Τοξότης

Ελεύθεροί μου σκοπευτές,το γεγονός ότι έχετε ανοιχτά μέτωπα στη ζωή σας και αυξημένες υποχρεώσεις,σας μπλοκάρει συναισθηματικά.Διόλου απίθανο βέβαια με την τρέλλα που κουβαλάτε, να την βγάλετε καθαρή..Κάτι φαίνεται να συμβαίνει που μπορεί να σας συνεφέρει από τις δυσκολίες και είναι πολύ πιθανό,αυτό το κάτι εν μέσω Πανσελήνου,να είναι ένας άνθρωπος!

Αιγόκερως

Κρόνιοι φίλοι μου,κάποια πράγματα αλλάζουν..οι βαθυτερες επιθυμίες,οι στόχοι κι οι δικοί σας άνθρωποι,είναι υποστηρικτές σας.Θα κυνηγήσετε τα ΄θελω΄ σας με πάθος και καλά θα κάνετε,Πανσέληνο έχουμε! Αν δεν πάψετε να φρενάρετε την πορεία σας,σίγουρα καμία σκέψη δεν θα ματαιώσει τα λάθη.Αντισταθείτε στο κατεστημένο κι απελευθερώστε την παθιασμένη κρυμένη σας φύση.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου σε μάχες γοήτρου είναι αλήθεια πως έχετε μπλέξει πολλές φορές..τούτη τη φορά δεν είναι το ίδιο.Δύσκολα θα μπορέσετε να το χειριστείτε όπως εσείς θέλετε,βάσει των αναγκών και των επιθυμιών σας,προκειμένου να περάσετε σε άλλα μονοπάτια.Έχετε υπόψην ότι τα λόγια καίνε και τα οικονομικά μπερδέματα της Πανσελήνου,πρέπει να τ΄αποφύγετε.

Ιχθύες

Γλυκά μου ψαράκια όλα είναι πιθανά..καλά και άσχημα συνάδουν.Το όνειρο ο ρομαντισμός κι η φαντασία έχουν κοινό στόχο.Όπως και να έχει,δεν πτοήστε απο τα δύσκολα,έτσι πιό αισιοδοξοι θα κυνηγήσετε θετικά πράγματα στη ζωή σας.Παρότι ξεκινά μια δυναμική και δημιουργική περίοδος για σας,η Πανσέληνος στο ζώδιό σας κρύβει μιαν απογοήτευση! Δώστε προσοχή,γιατί μερικές φορές ξεχνάτε ή αμφισβητείτε τις δικές σας επιθυμίες.

Σχολιάστε