ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

KΡΙΟΣ

Όσο κι αν δεν θέλετε να το πιστέψετε,η κούραση σήμερα θα είναι μεγάλη και θα έχει και το ανάλογο κόστος παρότι εθνική εορτή.φροντίστε την υγεία σας γιατί αυτή εχει προτεραιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφήστε όσο το δυνατόν πιο χαλαρο το πρόγραμμά σας σήμερα Ταύροι μου,αλλωστε αργία είναι κι ο κυβερνήτης σας κάνει καλές όψεις.Κάντε ένα ταξιδάκι με φίλους κι αγαπημένα προσωπα,θα σας φτιάξει το κέφι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα φίλοι μου θα περάσετε τη μέρα σας με την οικογένειά σας και τα αγαπημένα πρόσωπα. Είναι καιρός να ανασυντάξετε δυνάμεις και να έρθετε πιο κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο..Σελήνη κι Aρης σε τρίγωνο,πολλά θα συζητηθούν σήμερα και σείς πρέπει να κρατήσετε τις ισσοροπίες κατεβάζοντας τους τόνους όταν πρέπει.

ΛΕΩΝ

Αργία σήμερα..απολαύστε το σπιτικό σας.Εσείς βέβαια δεν κάθεστε με χέρια σταυρωμένα και τρώγεστε.Ηρεμήστε φίλοι μου,η οικογενειακή θαλπωρή έχει κι αυτή τη χάρη της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυστυχώς σήμερα η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερά της,ταξιδεύει σε σκοτεινά μονοπάτια. Είναι γνωστό οτι ο έρωτας πάει χέρι-χέρι με τη ζήλεια,μόνο να μην το παρακάνετε!

ΖΥΓΟΣ

Πολύ πιθανόν σήμερα να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις ευθύνες σας..κι όλα αυτά λογω της ανασφάλειάς σας.Θυμηθείτε πως οι δικοί σας άνθρωποι σας στηρίζουν,αυτό λέει πολλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί τα πράγματα να μην εξελίσσονται όπως θέλετε,δείξτε υπομονή γιατί είναι στο χέρι σας τελικά να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.Ο Ηλιος είναι στο ζώδιό σας..κι έχει λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκή μέρα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα,μπορείτε δίχως αναστολές να φανερώσετε τα αισθήματά σας στο πρόσωπο που είναι κοντά σας..με μέτρο όμως,όχι υπερβολές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έρωτας σήμερα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας,η μέρα άλλωστε προσφέρεται για κάτι τέτοιο..Σελήνη Πλούτωνας στα μονοπάτια σας.Αρκεί όσοι έχετε σχέση να μην αφήσετε τη ζήλεια να μπει ανάμεσά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έρωτας δίνει παλμό στη μέρα αυτή και σας απογειώνει ψηλά.Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές,αλλά προσέξτε να μην πέσετε στη παγίδα της επιβλητικότητας.

ΙΧΘΥΣ

Η μέρα αυτή είναι ιδανική για χουζούρι και χαλάρωση παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδεχομένως ο σύντροφος να σας κάνει κάποια παραπονάκια,αλλά εσείς εχετε τρόπο να ξεφύγετε..

Σχολιάστε