ΠΕΜΠΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
TΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Ραδιοφωνική αστρολογική ενημέρωση καθημερινά στις
9.30 πμ στη συχνότητα του 9.65 fm του σταθμού των
εργαζομένων στη Χαλκίδα και μεσω διαδικτύου στο
http://www.9.65fm.gr

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΛΛΑ!!!!!!

ΚΡΙΟΣ =

Είναι κατάλληλη μέρα να βελτιώσετε την επικοινωνία σας και να πείτε όσα έχετε μέσα σας με τα άτομα που σας καταλαβαίνουν. Μια απρόσμενη λύση σε ένα πρόβλημα,ένας έρωτας ίσως..να είναι αφετηρία των στόχων..της δράσης.

ΤΑΥΡΟΣ =

Η ρύθμιση οικονομικών και αισθηματικών θεμάτων είναι που απουσιάζει απο τη ζωή σας φιλοι Ταύροι γιαυτό φροντίστε ακόμα και κάτω απο την επιρροή της σημερινής Πανσελήνου να την εξασφαλίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Το γεμάτο φεγγάρι Δίδυμοί μου στο ζώδιό σας φέρνει αλλαγές στη ζωή σας.Τυχαίες γνωριμίες θα αλλάξουν την ως τώρα νοοτροπία σας κι η διπλωματία,θα σας φέρει κοντά στους στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Η Πανσέληνος αυτή φέρνει συναισθηματικούς προβληματισμούς και βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες που εμποδίζουν την πρόοδό σας.Προσέξτε την υγεία σας και επιλέξτε αυτά που πραγματικά έχετε περισσότερη ανάγκη.

ΛΕΩΝ +

Αλλαγές πρός όφελός σας θα υπάρξουν αυτή την ημέρα κάτω απο την επιρροή της Πανσελήνου.Η συμμετοχή του Ερμή οδηγεί σε εναλλακτικές επιλογές στον έρωτα και τη δημιουργια που δίνουν λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ=-

Αυτή η Πανσέληνος βοηθά να προετιμάσετε σωστά την εξέλιξη της καριέρας σας και παροτρύνει να είστε ανοιχτοί σε αλλαγές που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σας.Ταυτόχρονα εξωθεί στα άκρα τα οικογενειακά.

ΖΥΓΟΣ =

Αποτινάξτε απόψεις και συμπεριφορές απο πάνω σας με αυτή την Πανσέληνο,και υιοθετήστε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.Τα ταξίδια και το εξωτερικό προσφέρουν διεξόδους σε εκείνους που θέλουν το διαφορετικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ +

Μια σειρά οικονομικών αλλαγών πυροδοτεί η σημερινη Πανσέληνος,κυρίως στη διαχείρηση κοινών οικονομικών συμφερόντων.Νέες πηγές εσόδων προκύπτουν Σκορπιοί μου απο επικερδείς επενδύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Τις σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες επηρεάζει η Πανσέληνος αυτή που γίνεται στον άξονά σας.Ξεκαθαρίστε και..μη χάσετε απ τα μάτια σας τον έρωτα που σας γνέφει απο τη γωνία! Οι δευσμευμένοι,λίγα λογια..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Ευκαιρίες και ευθύνες συνάδουν αυτή την ημέρα ωστόσο μειώστε για λίγο τους ρυθμούς σας άλλωστε αυτό είναι το ΄μότο΄αυτής της Πανσελήνου να αναζητήστε τη χαρά στο σπίτι και την καθημερινότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ +

Η αρμονική συμμετοχή του κυβερνήτη σας στην τελευταί Πανσέληνο του φθινοπώρου είναι ότι καλύτερο για να ξεκινήσετε επαφές προκειμένου να διεκδικήσετε μια καλή συνεργασία ακόμα και με θυμωμένη Αφροδίτη απέναντί του.

ΙΧΘΥΣ =-

Σπίτι και οικογένεια είναι οι τομείς που επηρεάζονται αυτή την ημέρα απο την Πανσέληνο στους Διδύμους.Αφιερώστε τους χρόνο κι ακούστε προσεχτικά τις σκέψεις και επιθυμίες τους.

Σχολιάστε