Μ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

M ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελιδα http://www.alkhstis.gr

H ραδιοφωνική αστρολογική ενημέρωση θα ξεκινήσει
και πάλι στις 4 Μαϊου καθημερινά 9.30 πμ στον
9.65 fm το σταθμό των εργαζομένων για τη Χαλκίδα
και μέσω διαδυκτίου στο http://www.9.65fm.gr

ΚΡΙΟΣ –

Δύσκολη η μέρα αυτή Κριοί μου..τα τετράγωνα του κυβερνήτη σας και γενικά οι δύσκολες όψεις του, φανερώνουν τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν για να διευθετήσετε τα προσωπικά θέματα.Προσπαθήστε να διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας.

ΤΑΥΡΟΣ =

Αφαιρέστε απο την ζωή σας ότι σας καταπιέζει και φρενάρει τη δημιουργικότητά σας.Η Αφροδίτη κυβερνήτης σας θα περάσει στο ζωδιό σας,η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να βοηθήσει να λύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Παρά τα εμπόδια φίλοι μου που προβάλλουν απο παντού,οι δύσκολοι πλανήτες που βρίσκονται απεναντί σας,σας ανοίγουν πόρτες.Κάθε αλλαγή που συμβαίνει είναι προς όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Μπορεί ο Δίας να είναι ανάδρομος ωστόσο δεν είναι κι ακατόρωτο να παρέμβει στις δυσκολίες που φέρνουν οι άλλοι πλανήτες.Μια συναντηση πιθανόν να ναυαγήσει,αλλά μη μου σκάτε.

ΛΕΩΝ=-

Ένα τείχος υψώνεται σήμερα στις σχέσεις σας (που μπορεί να είναι κι οφέλιμο)οικογενειακές και προσωπικές, απο την τωρινή θέση της Σελήνης και την επιρροή της πρόσφατης Πανσελήνου που ήταν αρκετά επιβαρυντική για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Ψυχρές και επίφοβες είναι σήμερα οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας,ωστόσο η τύχη και η σελήνη με καλές όψεις προς τον κυβερνήτη σας ως αργα το βράδυ φαίνεται να σας συμπαραστέκονται δυναμικά.

ΖΥΓΟΣ =

Απο νωρίς το πρωί συνειδητοποιείτε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις,βλέπετε οι δύσκολοι πλανητες εκεί βρίσκονται.Η θέση της Σελήνης κι η εμπλοκή της στην πρόσφατη συνάντηση τους επιβαρύνει.Το τετραγωνο Σελήνης-Αφροδίτης δεν είναι υπέρ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Δυσκολεύεστε σήμερα να μείνετε πιστοί στις υποχρεώσεις σας..οι σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους δεν είναι η καλύτερη λόγω των δυο κυβερνητών σας που κάνουν όψεις δύσκολες, παρ΄όλα αυτά ένα χεράκι βοηθείας σας το δίνει η Σελήνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Η μέρα κρύβει παγίδες..επικρατεί ένα κλίμα θα΄λεγα δυφορούμενο αφού οι όψεις του κυβερνήτη σας ποικίλουν.Η ανάγκη να απομονωθείτε είναι έντονη,το τρίγωνό του ωστόσο με τον Ήλιο βοηθά να καλυτερέψουν τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –

Κάτω απο τη δυσκολη όψη της Σελήνης με τον Αφροδίτης,φαίνεται να επικρατεί ένα κλίμα ψυχρότητας και επικοινωνιακής δυσκολίας.Ακατάλληλη μέρα για κοινωνικές επαφές και φιλικές προσεγγίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –

Χρειάζεται υπομονή τη σημερινή μέρα κάτω απο την επιρροή της πρόσφατης Πανσελήνου και των δύσκολων όψεων του κυβερνήτη σας.Όλα αυτά φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο προς την επαγγελματική καταξίωση.

ΙΧΘΥΣ =+

Αρκετά εμπόδια έχει η μέρα αυτή κι η ανάδρομη πορεία του παραδοσιακού κυβερνήτη σας δεν βοηθά να επιλύσετε τους προβληματισμούς που αφορούν τα προσωπικά σας θέματα.Τα τρίγωνα των δυο συγκυβερνητών σας,ας απελευθερώνουν.

Σχολιάστε