ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 30-31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 30-31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο Κριαράκια μου εκτος απο τα οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσει κι η δουλειά σας.Οι διαπραγματεύσεις είναι στα τρέχοντα..εσείς χρησιμοποιείστε τις γνωριμίες σας,η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με έντονη δημιουργική διάθεση ξεκινάτε,ωστόσο είναι απαιτητικές μέρες.Καλύτερα αποφύγετε τις εντάσεις με μέλη της οικογένειας και συνεργάτες γιατί οι δύσκολες όψεις γίνονται σε κέραια σημεία του χάρτη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τρέχετε και δεν φτάνετε σήμερα,ανάσα δεν παίρνετε..το πέρασμα του κυβερνήτη σας στη Παρθένο κι η αντίθεση της Σελήνης απ΄το ζώδιό σας μπερδεύουν.Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο,αφήνοντας αιχμές για την ευσυνειδησία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δύσκολες αλλά οχι κακές οι μέρες αυτές..οι περισσότεροι θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφυγετε απο τις δυσκολίες με κάθε δυνατό τρόπο.Ελπίζω η συνάντηση Σελήνης-Κρόνου να μην οξύνει τα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Ο Ηλιος στο τρίγωνό του με τον Ουρανό φίλοι μου απαιτεί να δώσετε μεγάλη σημασία στα επαγγελματικά.Οι διαπραγματεύσεις θα σας κάνουν να αποπροσανατολιστείτε,η Σελήνη μπλοκάρει όσα γίνονται και λέγονται σπίτι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περίεργο αυτό το διήμερο,αντιθέσεις πολλές,σύγχυση,λάθη κι υπερβολές κυριαρχούν.Θα υπάρξουν κινήσεις παρασκηνιακές,ο Ερμής στο ζώδιό σας και κάνει δύσκολες όψεις με τη Σελήνη, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα..γιαυτό προσοχή στα λόγια τα απατηλά.

ΖΥΓΟΣ

Δουλειές με φούντες Ζυγοί μου,βάλτε ένα πρόγραμμα και αποφύγετε τα ακατόρθωτα όχι και τα αναπάντεχα! Συζητήσεις με συντρόφους κι ανωτέρους κατω απο κλίμα παρασκηνιακό,προσέξτε γιατι εύκολα μπορεί να διαφωνήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι γεγονός ότι με τη Σελήνη μεταξύ Διδύμου-Καρκίνου και απέναντι τα οικονομικά θέματα θα πονοκεφαλιάσετε τουλάχιστον το Σαββατο.Οι δύσκολες όψεις προς τον κυβερνήτη σας απο το ζώδιο του Λέοντα, δεν θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά θέματα να προχωρήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρότι ο κυβερνήτης σας είναι σε ανάπαυλα χρειαζεται να είστε προσεχτικοί.. στις προκλησεις προχωρήστε με θάρρος,όχι με αλλαζονία.Αποφύγετε μόνο,συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα που μπορεί να σας ζημιώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέρες ασάφειας σε σχέσεις και συνεργασίες και πολύ προσπάθεια για το τίποτα.Εύκολα μπορεί να έρθετε σε αντιπαραθέσεις δίχως λόγο ιδιαίτερα αυτές τις δυο μέρες που Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε ιδιαίτερα σκληροί με τα συναισθήματά σας και τα οικονομικά σας φίλοι Υδροχόοι μου.. θέλω να δείτε την καλή πλευρά των πραγμάτων και να γίνετε πιο ευέλικτοι στις κινήσεις σας .

ΙΧΘΥΣ

Η κούραση και η απογοήτευση κυριαρχούν αυτό το διήμερο και μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό,θα υπάρξουν υψηλές εντάσεις στις συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη για θέματα δουλειας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s