ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 6-7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 6-7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLELENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879 (cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ=-

Κριαράκια μου είναι δυσκολα τα πραγματα,ο κυβερνήτης σας δεν βοηθά να μπείτε σε δράση,χτυπά υγεία -εργασία και τον οικονομικό σας τομέα.φροντίστε να βρεθείτε σε ενα περιβάλλον που να σας στηρίζει,αν κι η διαίσθησή σας θα αποδειχτεί ο καλύτερος οδηγός.

ΤΑΥΡΟΣ =

Αρκετή πίεση μέσα απ΄την οικογένεια,αλλά και στα εργασιακά θέματα δέχεστε αυτο το διήμερο..μην κάνετε καμιά πρόταση αποδεκτή αν δεν την εξετάσετε λεπτομερώς. Ένα ταξίδι επαγγελματικό πιθανόν να προκύψει ξαφνικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Σύγχυση σε στόχους,σχέσεις και επαγγελματικες κινήσεις φέρνει το διήμερο αυτό κάτω απ΄όψεις λιγότερο βοηθητικές για σας.Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και μην ξεμυαλίζεστε με τις πρώτες ενδείξεις που μπορεί να σας ενθουσιάσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Ακόμα κι αν έχετε τη διάθεση φίλοι μου,αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές και μην περιμένετε λύσεις απο τους άλλους,ακόμα κι αν είναι η ίδια σας η οικογένεια.Αυτό το Σαββατοκυριακο δίνει απρόοπτες εξελίξεις στον οικογενειακό χώρο.

ΛΕΩΝ =

Οι προσδοκίες σε κάποια θέματα είναι υπερβολικές λιονταράκια μου..ξεκολήστε απο νοοτροπίες και ιδέες παλιές και δείτε τον εαυτό σας στη θέση των άλλων.Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής μπορείτε να κάνετε πολλά,το βράδυ θα είναι δύσκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Δύσκολο να εκμεταλευτείτε το καλό ξεκίνημα του Σαββατοκύριακο..φαίνεται πως η αντίθεση Δία- Ποσειδώνα απο το ζώδιό σας εναντιώνει την κρίση και την θέλησή σας.Αποφύγετε τις εντάσεις και ζητήστε εγγυήσεις για ότι σας προτείνουν.

ΖΥΓΟΣ =

Μπορεί παρελθόν και μέλλον να ΄χουν κάτι κοινό αυτό το διήμερο Ζυγοί μου.Πιθανόν φέρνοντας μνήμες και σκέψεις απ΄το παρελθόν η Σελήνη,να επηρεαζεστε.Οι καταστάσεις προμηνύουν συγκρούσεις και επαναλαμβανόμενες ρήξεις.Το μέλλον ευτυχώς στην πορεία θα φροντίσει για κάτι νέο και φρέσκο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Τακτοποιήστε οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες φίλοι μου και επικοινωνήστε με τους δικούς σας ανθρώπους,ιδιαίτερα αν έχετε καιρό να μιλήσετε μαζί τους.Πολύ πιθανόν ενα θέμα υγείας ή εργασίας να σας απασχολήσει ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Μετακινήσεις και υποθέσεις οικογενειακές θα ΄φάνε΄ τον ελεύθερο χρόνο σας και πολύ φοβάμαι πως πολύ δύσκολα αυτό το διήμερο θα μπορέσετε να εκμεταλευτείτε μια οικονομική ευκαιρία που μπορεί να παρουσιαστεί στη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Διαχειριστείτε προσεχτικά φιλικές σχέσεις και τα κοινωνικά ζητήματα Αιγόκεροί μου και μην υποσχεθείτε πράγματα που δύσκολα θα τηρήσετε.Τακτοποιήστε τις εργασιακές υποθέσεις και μετά μπορείτε να πάτε όπου θέλετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Μπερδέματα φέρνει η συνάντηση του Κρόνου με τον Ουρανό και κυβερνήτη σας στα επικοινωνιακά θέματα ενώ στα επαγγελματικά και ερωτικά φαίνεται να είστε πιο τυχεροί.Λίγη προσοχή βέβαια δεν βλάπτει..

ΙΧΘΥΣ =

Η αντίθεση των δυο συγκυβερνητών σας δεν είναι οτι καλύτερο για τις σχέσεις σας,ευτυχώς άλλες πλανητικές θετικές επιδράσεις βοηθούν να αποβάλλετε τις απαισιόδοξες σκέψεις και να αφήσετε επιθυμίες και σκέψεις πιο ελεύθερες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s