ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(COSMOTE)
6976842543(WHATSUP) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ =

Κάντε τις επιλογές σας Κριοί μου σε οτι αφορά την δουλειά σας,περιορίστε τον εγωϊσμό σας κι αφήστε πίσω ότι σας προβληματίζει.Είναι έντονα συναισθηματική ημέρα,η διάθεση ανεβαίνει με το τριγωνο Ηλιου Ουρανού.

ΤΑΥΡΟΣ =

Σήμερα υπερισχύουν θέματα άμεσης τακτοποίησης ο κυβερνήτης σας άλλωστε τετραγωνίζεται με Αρη και Κρόνο.Με σωστή οργάνωση και τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων και των φίλων,θα βγείτε απ τη δύσκολη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ=

Το σπίτι και η οικογένεια είναι στο επίκεντρο και σήμερα,με τον Ερμή να εναντιώνεται στο σπιτι και την καριέρα.Κάποιες ιδέες και αλλαγές που καιρό συζητιούνται,έφτασε η ώρα να μπουν σε εφαρμογή.Η Σελήνη δίπλα απ τον Αρη βάζει όρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Τα πάντα σήμερα φαίνεται να λειτουργούν άψογα..αισιόδοξοι και γεμάτοι ιδέες,μπορείτε να οδηγηθείτε σε σωστά συμπεράσματα.Μοναδικό αγκαθάκι,η συνάντηση του κυβερνήτη σας με τον Αρη που μπλοκάρει θέματα προσωπικά.

ΛΕΩΝ=

Η αλήθεια είναι πως έχετε τρόπους να ξεφεύγετε ακόμα κι αν οι καταστάσεις σας στριμώχνουν. Σήμερα καλείστε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις σε θέματα απόψεων αλλά και οικονομικών θεμάτων.Η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα είναι.. οδόφραγμα!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ=

Το πρόγραμμά σας εύκολα μπορεί να τροποποιηθεί λόγω των αντιθέσεων και οι συναντησεις σας να μην είναι όπως είχατε φανταστεί.Σκεφτείτε θετικά,ο Ήλιος κινείται κοντά σας κι είναι συμπαραστάτης σας..απο σήμερα και το εξάγωνο Σελήνης-Δία.

ΖΥΓΟΣ =

Στην προσπάθειά σας να αλλάξετε τα δεδομένα έρχεται η Αφροδίτη με τον Αρη να σας θυμίσει όλα όσα αφήσατε να σας ξεχάσουν.Η συζυγία της με τον Ερμη κι η αντίθεσή της με το Ποσειδώνα στρέφουν τα ματια σας στη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Η μέρα φαίνεται να μην παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα,δεν είναι ήρεμη όμως και δεν ενδείκνυται για καλές επαφές με το συγγενικό περιβάλλον,ούτε και για δημόσιες σχέσεις.Η αντίθεση του Ποσειδώνα μπερδεύει ερωτικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ+

Οι αρμονικές όψεις ανεβάζουν τη διάθεσή σας σήμερα Τοξότες μου οι σχέσεις στον εργασιακό τομέα και μεταξύ συναδέλφων λειτουργούν θετικά.Μια συμφωνία είναι στα σκαριά και φαίνεται καλή αφού η θέση της Σελήνης το υποστηρίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ+

Η διάθεσή σας θα είναι καλή σήμερα,αν και στιγμές θα το παρακάνετε.θα έχετε τη διαύγεια σκέψης για να πάρετε αποφάσεις την κατάληλλη στιγμή,αφού η Σελήνη είναι κοντά στον κυβερνήτη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=

Η μέρα αυτή φίλοι μου παρασύρει συναισθηματικά και οικονομικά, παράλληλα εκπλήσσει..ελπίζω όταν κάνετε οικονομικές συναλλαγές και διαπραγματεύσεις μέσα στη μέρα,αυτό να το θυμάστε.Το τρίγωνο ωστόσο του κυβερνήτη σας με τον Ηλιο φροντίζει την καλη επικοινωνία.

ΙΧΘΥΣ=

Οι πλανητικές επιδράσεις με μεγάλη προσπάθεια θα φέρουν μηνύματα θετικά,θα το διαπιστώσετε άλλωστε σε σχέσεις και συνεργασίες.Η θέση του Ηλιου κι οι αντιθέσεις μεταξύ του κυβερνητη σας και του Ερμή δυσκολεύουν τις κινήσεις σας.Το φλέρτ ευνοείται μεχρι ενός σημείου..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s