ΤΡΙΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΤΡΙΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(COSMOTE)
6976842543(WHATSUP) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Ραδιοφωνική αστρολογική ενημέρωση καθημερινά στις 9.30 πμ
στη συχνότητα του 9.65fm του σταθμού των εργαζομένων στη
Χαλκίδα και μέσω διαδικτύου στο http://www.9.65fm.gr

ΚΡΙΟΣ =

Με μεγάλα λόγια και μεγάλες συγκρούσεις ξεκινά αυτή η μέρα Κριαράκια μου,κάνοντάς σας να νιώσετε πρωτόγνωρα και δυνατά συναισθήματα στη πορεία της.Με την σελήνη στον Υδροχόο μπορείτε να οδηγηθείτε σε συναισθηματική νηνεμία που όμως δεν είναι απαραίτητα ικανή να κρατήσει.Μια σημαντική ευκαιρία`για να επωφεληθείτε αισθηματικά μπορεί να προκύψει.

ΤΑΥΡΟΣ =

Κι ενώ οι διαπραγματευσεις για τη ρύθμιση των οικονομικών σας δίνουν και παίρνουν,εσείς καλά θα κάνετε να μην πιστέψετε σε λόγια που υπόσχονται γρήγορα και εύκολα κέρδη.Η Σελήνη ενισχύει την ανάγκη σας για θέματα που αφορούν τη δουλειά και τα μέλη της.Άλλωστε με το τρίγωνο Αφροδίτης-Aρη κατι καλό φαίνεται σον ορίζοντα κι ελπιδοφόρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Εύκολα μπορειτε να παρασυρθείτε σε μεγάλα λόγια αυτή την ημέρα και να πάρουν τα μυαλά σας αέρα.Η σύνοδος του κυβερνήτη σας με τον Ηλιο και το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα,μπορεί να φέρουν ραγδαίες εξελίξεις,την υπερβολή στις απολαύσεις.Οι συζητήσεις θα δώσουν και θα πάρουν,οι συναντήσεις με φίλους θα΄ναι ευχάριστες κι απρόσμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Ένα κλίμα παρασκηνιακό επικρατεί απο χθές Καρκίνοι μου που εύκολα μπορεί να παρασύρει σε λάθη ανεπανόρθωτα και συζήτήσεις ανούσιες σε θέματα οικονομκά.Η γοητεία και ο ερωτισμός ωστόσο που αποπνέετε με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα εγείρουν τις σκέψεις σας και οδηγούν σε ένα τρελλό χορό ενθουσιασμού.Κάτι αλλάζει εκεί..παντως λίγη εγκράτεια δεν βλάπτει.

ΛΕΩΝ +

Με την νέα θέση του Δία ξεκινά μια ιδιαίτερα δραστήρια περίοδος για σας..σήμερα είναι κι η Σελήνη απέναντι απο το ζώδιό σας,νέες πρωτότυπες ιδέες βγαίνουν μέσα απο τις καλές επαφές που έχετε όλη την ημέρα.Δεν αποκλείεται οι συναλλαγές όμως να κρύβουν μικροπαγιδούλες. Παρόλο το περίεργο κλίμα που επικρατεί,θα αποκαταστήσετε τις ζημιές στις σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Αρκετά μπερδεμένοι θα είστε σχεδόν Παρθένοι μου όλη την ημερα με το στενό σας περιβάλλον κι οι συζητήσεις που θα έχετε ιδιαίτερα στην αρχή της θα σας παρασύρουν σε ένα παραλήρημα αναπάντεχο που μπορεί και να έχει θετικό αντίκτυπο.Μια επαγγελματική ευκαιρία,μια έκπληξη.. η Σελήνη σώζει προσωρινά την κατάσταση,ανοίγοντας την όρεξη για περισσότερες απολαύσεις.

ΖΥΓΟΣ=-

Ο υπεραισιόδοξος τρόπος σκέψης δεν μπορεί να εναρμονιστεί με τη μεγάλη κόντρα Αφροδίτης -Ουρνού και παρασύρει σε λόγια που στην ουσία δεν χρειάζεται να ειπωθούν.Η προσπάθεια της Αφροδίτης δεν είναι αρκετή γιαυτό περιορίστε τις παρορμητικές συμπεριφορές πριν αυτές γυρίσουν μπούμεραγκ. Κρατήστε τις κεραίες σας τεντωμένες..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ=-

Με εξαίρεση τα οικονομικά Σκορπιοί μου,τα οικογενειακά θέματα σήμερα θα είναι προσκήνιο δίνοντας τροφή σε συναλλαγές υπερβολής και ενός συναισθηματικού παραληρήματος.Αφοσιωθείτε στο σύντροφο και τους δικούς σας κι απομακρυνθείτε απο τις παγίδες γιατί ένας απο τους κυβερνήτες σας κάνει όψη με τον Ουρανό.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Μια τάση υπερβολής άνευ προηγουμένου υπάρχει στο ξεκίνημα της ημέρας.Μπορεί τα νέα που θα μάθετε να δώσουν φτερά στις προσδοκίες σας παράλληλα να μην σας ισχύουν και στην πορεία να σας δυσκολέψουν.Όπως και να ΄χει το εξάγωνο του Κρόνου απ΄το ζώδιό σας με την Σελήνη προετοιμάζει για απρόοπτες συνεργασίες που παρασύρουν σε ένα παραλήρημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ=+

Το τρίγωνο του Αρη με τον Ουρανό δεν φαίνεται να έκανε πολλά μπροστά στο έντονο παρασκήνιο και τις υπερβολικές συμπεριφορές.Μπορεί η οικογενειακή σας ζωή να χαρακτηρίζεται απο αστάθεια ωστόσο μια απρόσμενη συνάντηση θα δώσει τη λύση.Το θεαματικό εξάγωνο Σελήνης -Κρόνου θα σταθεί αφορμή να ενισχυθούν οι επαγγελματικές σας αντιστάσεις κι η αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Απρόσμενα συναισθήματα κι επιθυμίες ξυπνούν μέσα σας αυτή την ημέρα παρασύροντάς σας σε λόγια μεγάλα,που στιγμές αμφιβάλλετε κι σείς οι ίδιοι για το αν έχουν το ιδιο δυνατό αποτέλεσμα με κείνο που επιθυμείτε.Η καλή σχέση Σελήνης-Κρόνου μεταδίδει τον ενθουσιασμό κι ενισχύει τις προσδοκίες σε στόχους και φιλοδοξίες..το μόνο που μένει είναι να δρέψετε τους καρπούς.

ΙΧΘΥΣ=

Συνεχώς τρέχετε ψαράκια μου και δεν φτάνετε,με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνετε τίποτα.Μεσα σ΄αυτή την προσπάθεια εύκολα μπορείτε να παρασυρθείτε σε υπερβολές κι έναν τρόπο ανεξέλεκτο στις κινήσεις και τα λεγόμενά σας.Το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου είναι αλήθεια πως αναπτερώνει τις ελπίδες σας,τροφοδοτεί τα οράματά σας,αλλά τόσο όσο πρέπει.Μια συμφωνία θα φέρει πολλά οφέλη.

Σχολιάστε