ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iσυοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Καθημερινά στις 9.30 πμ μπορείτε να ακούτε τις
αστρολογικές προβλέψεις στον 9.65fm το σταθμό
των εργαζομένων στη Χαλκίδα και διαδικτυακά
στο http://www.9.65fm.gr

ΚΡΙΟΣ =

Κριαράκια μου,πολλές οι συζητήσεις,πολλές κι οι γνωριμίες..γιαυτό είναι άσκοπο να γυρνάτε συνεχώς πίσω στο περελθόν..ακόμα κι αν κάποιοι εμποδίζουν τα σχέδιά σας κρατήστε το επίπεδό σας.

ΤΑΥΡΟΣ =

Αναθεωρήστε βασικά πράγματα και τομείς στη ζωή σας,θέστε τις επιδιώξεις σας κάτω απο άλλου είδους προυποθέσεις-ίσως σε ένα νέο πλαίσιο- ενεργώντας πάντα με αυτοσυγκράτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα Διδυμάκια μου,μπορούν να αποδώσουν πολλά. Περιορίστε τις απαιτήσεις των δικών σας ανθρώπων και μην αντιδράτε βιαστικά στις κουβέντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Το πλανητικό σκηνικό κάνει δυφορούμενα τα πράγματα αυτή την ημέρα φίλοι μου.Ολες εκείνες οι κόντρες κι οι παρεξηγήσεις οι προχθεσινές στη δουλεια ευτυχώς, διορθώνονται.Ο κυβερνήτης σας σε κενη πορεία οδηγει στη σιωπή σας.

ΛΕΩΝ +

Όμορφη η μέρα αυτή,μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία των καλών όψεων του κυβερνήτη σας,να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε στο έπακρο.Φιλικές συντροφιές και μίνι αποδράσεις είναι στο πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Ενθουσιώδεις και ευχαριστημένοι απο τις καθημερινές προκλήσεις,δεν αποκλείεται να κάνετε λάθη σήμερα,μια μέρα που φαίνεται τα νέα και οι προσκλήσεις να..πηγαινοέρχονται.

ΖΥΓΟΣ+

Η κοινωνικότητά σας σήμερα ανεβαίνει,οι έξοδοί σας αυξάνονται και απ΄ότι προβλέπεται,θα περάσετε όμορφες και ανεπανάληπτες στιγμές.Κάτι ανέλπιστα θετικο θα συμβεί στη δουλεια σας .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ +

Είναι πολύ θετική μέρα,η διάθεσή σας θα είναι στα ύψη και οι συζητήσεις που θα κάνετε για θέματα οικονομικά ιδιαίτερα το απόγευμα,θα σας δώσουν ελπίδες για την επιτυχή εξέλιξή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ +

Ανεβασμένα είναι τα πράγματα σήμερα,θα βρεθείτε με γνωστούς κι αγνώστους.Θα΄χετε τη διάθεση για άλλου επιπέδου συζητήσεις και θα περασετε καλά με κείνους που μπορούν να σας καταλάβουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Οι υποχρεώσεις κάνουν κι αυτή τη μέρα την εμφάνισή τους.Ωστόσο τόσο το περιβάλλον όσο και το πλανητικό σκηνικό θα υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας χαρίζοντας και στιγμές χαλάρωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=-

Η ψυχολογία σας και γενικά η διάθεσή σας θα είναι αρνητκή και άμεσα συνδεδεμένη με την έντονη τάση σας για φυγή.Θα υπάρξουν στιγμές που θα είστε σκεπτικοί,η καλή εξέλιξη των οικονομικών θεμάτων ‘ομως θα σας χαροποιήσει.

ΙΧΘΥΣ =

Παρότι θα παρουσιαστούν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες,εσάς το μυαλό σας θα ταξιδεύει αλλού..με το τριγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα νιώθετε την ανάγκη να δραπετευσετε απο τα προβλήματά σας.

Σχολιάστε