ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ(whatsup)

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Καθημερινα στις 9.30 πμ μπορείτε να ακούτε τις
αστρολογικές προβλέψεις στον 9.65 fm το σταθμο
των εργαζομένων στη Χαλκίδα και διαδικτυακά στο
http://www.9.65fm.gr

KAΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

ΚΡΙΟΣ =

Λόγω φόρτου εργασίας οι κοινωνικές σας επαφές σήμερα είναι περιορισμένες,μπορείτε όμως να δείξετε τι αξίζετε παραμένοντας πιστοί σε θέσεις και απόψεις παρά την αντίθεση Ηλιου- Ουρανού και του τετραγώνου Αρη-Δία.

ΤΑΥΡΟΣ =

Σήμερα κερδιζετε τις εντυπώσεις κάνοντας κινήσεις έξυπνες που βοηθούν να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που σας πιέζουν στη δουλειά.Οι αποφάσεις έρχονται εύκολα,η συναισθηματική σας σύγχυση αλλάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Ένα θέμα αισθηματικής φύσης με εμπλεκόμενους τους συγγενείς θα σας απασχολήσει σήμερα και πρέπει να μην αγνοήσετε όσα είναι αναγκαία για την διεκπεραίωσή του.Σε ότι αφορά την οικογένειά σας,εκεί απαιτείται να χαμηλώσετε τους τόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Ένα κλίμα ευχάριστο κυριαρχεί σήμερα,η σελήνη στον Υδροχόο βοηθά με τις καλές της όψεις ότι σχετίζεται με τα οικονομικά και τις επενδύσεις.Μια συνάντηση με ένα άτομο κύρους θα βοηθήσει.

ΛΕΩΝ =

Ημέρα δυσκολίας σε σχέση με το σύντροφο κι όσα σας απασχολούν μεταξύ σας είναι η σημερινή. Όσο για τα οικονομικά σας βάλτε πρόγραμμα και συνεχίστε τις προσπάθειες,το ζητούμενο είναι να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Ασχοληθείτε σήμερα με θέματα κοντινών σας ανθρώπων που χρειάζονται στήριξη,ίσως και συνεργατών αλλά παράλληλα μην αμελήσετε δικά σας θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας και την δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ =

Ζυγοί μου,έντονα συναισθηματικοί μου είσαστε σήμερα,η συνάντηση Ερμή-Δία αυξάνει τις θετικές σκέψεις που εύκολα μπορούν να ξεθολώσουν την κρίση σας,γιαυτό σήμερα πάρετε σοβαρές αποφάσεις,αφοβα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Μπορεί κάποια πράγματα να μην εξελλίσονται όπως θέλετε,όμως η διαίσθησή σας θα σας δείξει το δρόμο.Κάποιο πρόσωπο απ την οικογένειά σας σήμερα θα σας προκαλέσει,κάποιο άλλο ίσως να θελήσει τη στήριξή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Είναι περίεργη η σημερινή μέρα,μην την κάνετε και σείς περισσότερο..Το μεγάλο τρίγωνο του κυβερνήτη με τη Σελήνη σας βοηθά πολύ,όμως θα χρειαστεί και σείς να υπερασπιστείτε τις οικονομικές και προσωπικές σας αξίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Με την σελήνη στον Υδροχόο είναι ευκαιρία να αποφασίσετε τις προτεραιότητες που θα βάλετε ιδιαίτερα στον οικονομικό σας τομέα.Αποφύγετε καθε σπατάλη και δυσάρεστη σκέψη που θα σας βάλει στο τρυπάκι να διαταράξετε τις σχέσεις με τους συγγενείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Παρότι η σελήνη είναι στο ζώδιό σας και η γοητεία σας είναι αυξημένη,η αντίθεσή του κυβερνήτη σας με τον Ηλιο ίσως φέρει προβλήματα στη σχέση σας με το συντροφο,στα οικονομικά ζητήματα και ότι αφορά τα συγγενικά σας πρόσωπα και την υγεία τους.

ΙΧΘΥΣ =

Αν και δεν είναι αυτό που απαραίτητα σας ενδιαφέρει ψαράκια μου,σήμερα θα έχετε πολλές και καλές ιδέες που θα δώσουν λύσεις σε πρακτικά ζητήματα.Πρίν αφρίσετε απο την μανία σας λοιπόν,σκεφτείτε πως σας δίνεται ανοχή απ΄το σύμπαν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s