ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

επιμελειται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Καθημερινά στις 9.30 πμ μπορείτε να ακούτε τις
αστρολογικές προβλέψεις στον 9.65fm το σταθμό
των εργαζομένων στη Χαλκίδα και διαδικτυακά
στο http://www.9.65fm.gr

ΚΡΙΟΣ =

Μια περίεργη διαθεση-ίσως και καταθλιπτική-είναι αυτή που θα επικρατεί σήμερα,προσπαθήστε να μη πέσετε στη παγίδα Ουρανού Δία και παρασυρθείτε σε εμμονές.Αποφύγετε να υποστηρίζετε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ =

Μια συνάντηση ή μια αποκαλυπτική συζήτηση μπορεί να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα. Πιθανόν κάποια μυστικά να επηρεαστούν απο το στενό μαρκάρισμα του κυβερνήτη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Η δυσκολη όψη Σελήνης-Ερμή λειτουργεί καταλυτικά για θεματα σχέσεων..με καλή στρατιγική κι αν οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας,θα ΄ναι ευκολοδιάβατα όσα σας ενοχλούν.Ενα ταξίδι είναι στο πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ +

Μπορείτε άνετα σήμερα να στρέψτε το ενδιαφέρον σας στους στόχους,αν σχεδιαστούν καλά θα επιτευχθούν σύντομα..άλλωστε ο κυβερνήτης σας το στηρίζει.Δεν μπορείτε όμως να βασιστείτε στις συζητήσεις που απαιτούν υποσχέσεις.

ΛΕΩΝ=

Έξοδα και λάθη οικονομικά που σχετίζονται με το φιλικο τομέα πιθανόν να γίνουν σήμερα,να είστε προσεκτικοί.Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας αφού πρώτα εξερευνήσετε μια κατάσταση σε βάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Επαφές και αισθηματικά είναι στο προσκήνιο..οι επαφές ευνοούνται αλλά στα αισθηματικά κάτι μπορεί να σας ενοχλήσει.Η στενή επαφή Σελήνης-Ερμή θα σας ψυχοπλακώσει λιγάκι.

ΖΥΓΟΣ=

Αν σήμερα κινηθείτε ευέλικτα σε θέματα που πρέπει να ξεμπερδευτούν,όπως είναι τα οικονομικά σας,μπορείτε να πάρετε αποφάσεις ακόμα και κάτω απο την αντίδραση του συντρόφου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Οι συνθήκες στα οικονομικά σχέδια και τις φιλοδοξίες διαφοροποιούνται σήμερα με την είσοδο της σελήνης στους Διδύμους.Μετά το άγχος των ημερών,κάτι ευχάριστο είναι ότι πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ= –

Το άγχος για τα έξοδα μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεριφορά..οπότε κακώς εκνευρίζεστε.Το να έχει άλλη άποψη ο σύντροφός σας απο τη δική σας είναι φυσικό και προσωπικό του δικαίωμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =-

Η σημερινή μέρα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς,η σελήνη πέρασε στους Διδύμους και τα εργασιακά θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά ίσως σας εκνευρίσουν,αφόρητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Δεν είναι και τοσο καλή μέρα για επικοινωνιακούς προγραμματισμούς..πάρτε το χρόνο σας και θα δείτε πως οι κοντινοί σας άνθρωποι είναι πολύ σημαντικοί σ΄αυτές σας τις προσπάθειες.

ΙΧΘΥΣ =

Τα οικογενειακά θέματα είναι στο προσκήνιο με την Σελήνη στους Διδύμους..οι δύσκολές της όψεις με Ερμή και Ποσειδώνα τεκμηριώνουν όσα καταβάθως δεν επιθυμείτε και δεν περιμένατε να γίνει

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s