ΤΡΙΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΤΡΙΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ-ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Η ραδιοφωνική ενημέρωσή σας ξεκινά και πάλι
την αυριανή μέρα στις 9.30πμ στον 9.65fm το
σταθμό των εργαζομένων στη Χαλκίδα και μέσω
διαδικτύου στο http://www.9.65fm.gr

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

ΚΡΙΟΣ=-

Η θετική ενεργοποίηση Αρη- Ερμή και Ηλιου Κριοί μου δεν διευκολύνει απαραίτητα συζητήσεις και υπογραφές συμβολαίων σήμερα.Κατω απο τόσες δύσκολες όψεις μπορείτε δυσκολότερα να πείσετε για τις απόψεις σας κι ιδιαίτερα με αναδρομο Ερμή.

ΤΑΥΡΟΣ =

Οι καλές όψεις του κυβερνήτη σας με Δία και Κρόνο βοηθούν να κάνετε νέες γνωριμίες, συζητήσεις με φίλους και να πάρετε αποφάσεις.Καλό είναι να μην οριστικοποιήσετε όμως τίποτα γιατι με την δύσκολη γωνία προς το ζώδιό σας επίκεινται αναθεωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Μέρα με πολύ τρέξιμο και σείς έτοιμοι να διαπραγματευτείτε και τις πιο δύσκολες υποθέσεις. Προωθήστε συνεργασίες που μπορουν να αποδώσουν,δίχως να υπογράψετε ακόμα..ο Δίας με τον Αρη μπλοκάρουν κι ο κυβερνήτης σας εχει τις δυσκολίες του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Παρότι η Αφροδιτούλα φέρνει οικονομικές απογοητεύσεις,φαίνεται πως η αισιοδοξία και η καλή διάθεση θα επικρατήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου και το τετραγωνό τους με τον Ποσειδώνα,είναι αγκαθάκι.

ΛΕΩΝ =

Με επιχειρήματα και πειθώ θα αξιοιποιήσετε σήμερα κάθε ευκαιρία για συζητήσεις.Οσο για τις υπογραφές συμβολαίων,φαίνεται πως οι δυσκολες όψεις απο το ζώδιο σας προς τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδιτη δημιουργούν ενα περίεργο κλίμα για οριστικοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =-

Η καλή όψη του κυβερνήτη σας με τον Αρη φέρνει θετικες εξελίξεις.Ίσως έτσι να μπείτε στη διαδικασία να επεξεργαστείτε τα φιλόδοξα σχέδια και να λύσετε τους όποιους προβληματισμούς σας.Οσο για την θέση του Δία δεν είναι πια και τόσο..άτυχη!

ΖΥΓΟΣ =

Για λίγο θα είναι η απόσταση με το σύντροφό σας Ζυγοί μου, μην ανησυχείτε..σήμερα τα πράγματα θα είναι καλύτερα,θα έχετε χρόνο για τον εαυτό σας και θα κάνετε γόνιμες συζητήσεις. Ωστόσο μην αγνοήσετε το τετράγωνο του Ποσειδώνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Είναι μια όμορφη πρακτική μέρα λόγω της καλής θέσης της σελήνης στον τομέα των οικονομικών. Οι αποφάσεις που παίρνετε σήμερα είναι εύστοχες και γόνιμες..η δύναμη του λόγου απο την οικογένεια είναι μεγάλη και φορες δύσκολη.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Ιδανική μέρα να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα αλλά και να πείσετε τους άλλους να συμβάλουν στην προσπάθειά σας.Με την Σελήνη στο ζώδιό σας και τον Κρόνο δίπλα δεν είναι εύκολο βέβαια να το υλοποιήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –

Η τύχη σήμερα δεν είναι με το μέρος σας..η δύσκολη σχέση Σελήνης-Κρόνου,μπορεί να δώσουν μορφή επισκιασης στη σχέση σας με τη δουλειά.Θέματα που αφορούν την υγεία ίσως βγούν και πάλι στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Η σημερινή μέρα δίνει πολλές ελπίδες λόγω των καλών προθέσεων Αφροδίτης-Δία παρότι ο Ερμής ανάδρομος.Συζητήσεις και μετακινήσεις είναι στο προσκήνιο,κάτω όμως απο την όψη Ουρανού Δια χρειάζονται την προσοχή σας.

ΙΧΘΥΣ=-

Ημέρα με πεσμένη την ζωντανια και την δημιουργική διάθεση.. οι δυσαρμονικές όψεις Ποσειδώνα Σελήνης κι Αρη,δεν ευνοούν εργασιακά.Λόγω του ανάδρομου Ερμή οι συζητήσεις,οι υπογραφές, οι μετακινήσεις και κάθε είδους επαγγελματική διεκπεραίωση,μπλοκάρεται.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s