ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 4-5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 4-5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

επιμελειται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLELENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ-ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελιδα http://www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ +

Απροσδόκητες εκπλήξεις θα γεμίσουν το διήμερο σας Κριοί μου και.. μην πείτε όχι,γιατί θα σας αποζημιώσουν.Οι νέες γνωριμίες και η κοινωνική ζωή μπορεί να φέρουν πολλές ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ =

Η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σας και το περασμα στους Διδύμους την αυριανή μέρα βοηθά σχέσεις κι οικονομικά να πάρουν τα πάνω τους.Μην φορτωθείτε με υποχρεώσεις,είναι ευκαιρία για χαλάρωση τώρα που τα δύσκολα τα έχει αναλάβει η Αφροδίτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

To διήμερο αυτo ξεκινά με απαιτήσεις,ίσως φέρει και κάποια προβλήματα οικονομικά.Στην πορεία εξελίσεται όμορφα και η διάθεση να περάσετε καλά με το σύντροφο είναι μεγάλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Παρότι έχετε μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστείτε και να αναδιοργανωθείτε σήμερα,θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τις υποθέσεις των δικών σας ανθρώπων και να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους.

ΛΕΩΝ =

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές,το σπίτι κι η οικογένεια δεν είναι σε πρώτο πλάνο κι οι σκέψεις των προσωπικών σχέσεων είναι βραχνάς.Απολαύστε τη παρέα του συντρόφου σας και μην σκέφτεστε όλο τα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ=

Το διήμερο ξεκινά με αργούς ρυθμούς αλλά κρύβει εκπλήξεις..η σελήνη προσπαθεί να κρατήσει το ρυθμό.Κάποια σημαντική συνάντηση προωθεί τα επαγγελματικά σας κι αν είναι καλλιτεχνικού περιεχομένου,ακόμα περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ =

Περίεργο διήμερο αυτό..οι προσδοκίες σας είναι υπερβολικές και η εξέλιξή τους ευτυχώς ευέλικτη κατω απο την σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης.Εξυπακούεται πως δεν θα λείψει ο ρομαντισμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Η Σελήνη αυτό το διήμερο τονίζει την αυτοπεποίθησή σας και ενισχύει τα οικονομικά σχέδιά σας.. εκμεταλευτείτε την αλλά όχι για τζογο! Αφροδίτη κι Ερμής φέρνουν ευχάριστες συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Προωθήστε τα οικονομικά θέματα κι ότι αφορά το νόμο με μεγάλη προσοχή βέβαια γιατί οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις περνοδιαβαίνουν έξω απο την πόρτα σας.Η Κυριακή είναι πιο χαλαρή μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Εκφραστείτε ανοιχτά λέγοντας αυτά που σκέφτεστε δίχως να προκαλέσετε τους άλλους.Μην ξεχνάτε πως ο Άρης είναι σε ένα ζώδιο που δημιουργούνται εύκολα αντιπαραθέσεις λόγω ανταγωνισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=

Κάποια σκαμπανεβάσματα δεν αποκλείονται στα εργασιακά σας,προσέξτε τι ξοδεύετε και πως.. φροντίστε την υγεία σας και μην αδιαφορήσετε αν παρουσιαστεί ένα θέμα εκεί.

ΙΧΘΥΣ =

Οι σωστές συνεργασίες φέρνουν αρκετά κέρδη,εκμεταλευτείτε την εύνοια των πλανητών,ιδιαίτερα της σελήνης που βελτιώνει τις διαροσωπικές σχέσεις.Γίνετε ευέλικτοι για να αποφύγετε τα κωλύματα απο τις τρικλοποδιές των περιστάσεων.

Σχολιάστε