ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ-ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

THΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Ραδιοφωνική αστρολογική ενημέρωση στις 9.30 πμ
καθημερινά στον 9.65fm το σταθμο των εργαζομένων
στη Χαλκίδα και διαδικτυακά στο http://www.9.65fm.gr

ΚΡΙΟΣ =

Αντλήστε δύναμη απο τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας Κριαράκια μου και κάντε αλλάγές,οπως ο κυβερνήτης σαςπου περνά στο Τοξότη.Αμυνθείτε σθεναρά απέναντι στους εχθρούς και προστατεύστε τον εαυτό σας απο τους σκοπευτές.

ΤΑΥΡΟΣ=-

Με την αλλαγή θέσης της Σελήνης στον Υδροχόο Ταύροι μου και κατω απ΄το τετράγωνό της με τον Αρη στο ζώδιό σας επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας.Οι παράτολμες κινήσεις στα φιλόδοξα σχέδια απαγορεύονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ=-

Δεν είναι καιρός για λόγια..ο κυβερνήτης σας είναι στον Κριό,εσείς περάστε άμεσα στη δράση.Οι επαγγελματικές σχέσεις για να βελτιωθούν θέλουν τόλμη και διπλωματία παράλληλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Συναισθηματικά φορτισμένη η μέρα αυτή,σας κάνει πολύ απαιτητικούς απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.Προσοχή στα λάθη,το πρεσσάρισμα του Αρη..βλέπετε η θέση του κυβερνήτη σας, επιβαρύνει.

ΛΕΩΝ –

Το πέρασμα του κυβερνήτη σας στον Κριό Λέοντές μου,γεννά αιτίες που αναστατώνουν.Τα λόγια και οι ασκοπες συζητήσεις είναι οτι δεν θα θέλατε.Για να εξασφαλίσετε την ηρεμία χρειάζεται να έχετε ψυχραιμία και σταση διπλωματική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και να κάνει τις σωστές κινήσεις πρίν ο κυβερνήτης σας σας μπερδέψει και πάλι.Μια σχετική προσοχή στις μετακινήσεις τωρα που είναι δίπλα στον Ουρανό είναι απαραίτητη.

ΖΥΓΟΣ =

Με το περασμα της Σελήνης στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Αρη στο ζώδιο του Κριού, μάλλον τίποτα δεν θα είναι σίγουρο αυτή την ημέρα γιαυτό μην δίνετε καμία βαρύτητα σ΄αυτά που λέγονται και γίνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –

Δυσκολεύουν τα πράγματα σήμερα,αφού μπαίνετε στον κλοιό του τετραγώνου Σελήνης-Αρη βάζοντας τα οικογενειακά θέματα`πάντα σε επιφυλακή.Η Σελήνη στο κομμάτι αυτό τονίζει την συναισθηματική σας ασφάλεια που αποτελεί προτεραιότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Δράστε άμεσα,χωρίς καθυστερήσεις κι ότι κι αν συμβαίνει κρατηθείτε με νύχια και με δόντια.Το τετραγωνο του Ηλιου με τον φιλοξενούμενό σας μπλοκάρει την υλοποίηση προσωπικών σας σχεδίων.Μη μου πείτε πως αυτά σας φαίνονται αντιφατικά!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Κάτω απο την επιρροή μιας πλανητικής βασικής αλλαγής και μιας πιεστικής συνάντησης του κυβερνήτη σας θα είναι καλό αυτό το διήμερο να μη μεταφέρετε τους προβληματισμούς σας στον κοινωνικό περίγυρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=

Το ρίσκο και οι επιπόλαιες κινήσεις μπορούν να γκρεμίσουν τα πάντα φίλοι μου Υδροχόοι. Συμπεριφερθείτε ήπια κι όχι με μαγκιά σ΄ότι κι αν συμβεί σε θέματα προσωπικά,ακόμα κι αν έχετε δίκιο.

ΙΧΘΥΣ =

Αν και δεν είναι τόσο ασχημη μέρα,σίγουρα τις ανατροπές δεν θα τις αποφεύγετε,μπορεί μάλιστα να είναι και θετικές.Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο,βοηθά σ΄ότι σχετίζεται με τη δουλεια και την υγεία σας.

Σχολιάστε