ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ-ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879
6976842543 ΧΑΛΚΙΔA

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Καθημερινά στις 9.30 πμ μπορείτε να ακούτε
τις αστρολογικές προβλέψεις στον 9.65 fm
το σταθμό των εργαζομένων στη Χαλκίδα και
μεσω διαδικτύου στο http://www.9.65 fm.gr

ΚΡΙΟΣ =

Αν κάτι σας δυσκολέψει σήμερα,θα είναι τα οικονομικά κι αυτό λόγω της Ν Σελήνης στον Ταύρο. Θα επηρεαστούν έντονα οικονομικές και προσωπικές σχέσεις και θα ανατραπούν οι ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ –

Η Ν Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει απρόοπτες εξελίξεις,μια σειρά γεγονότων μπορεί σας βγάζει απο το πρόγραμμα,παράλληλα απαιτεί καινούργια ξεκινήματα που πριν τα τολμήσετε πρέπει να σκεφτείτε πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Μια παροδική κρίση στα επαγγελματικά σας είναι η απόρροια της σημερινής Ν Σελήνης που όμως μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε.Κυνηγήστε στόχους, φιλοδοξίες και κόψτε κακές συνήθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι στόχοι σας λόγω της Ν Σελήνης,θα υπάρξουν μυστικές επαφές για αλλαγές.Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένταση και αντιπαραθέσεις με φίλους και συνεργάτες.

ΛΕΩΝ =

Ενισχύονται οι φιλοδοξίες σήμερα,ίσως όμως`προκληθούν εντάσεις σε επαγγελματικές σχέσεις λόγω της Ν Σελήνης. Προτοιμαστείτε σιωπηλά για `κάθε κίνηση στα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Αρκετά θετική είναι η μέρα αυτή και παρότι ημέρα Ν Σελήνης φέρνει σημαντικές ευκαιρίες. Ταξίδια,γνώση και προσωπική προβολή είναι στο πλάνο.Ωστόσο κάποιο σας σχέδιο,πιθανόν να αλλάξει.

ΖΥΓΟΣ =

Η Ν Σελήνη μιλά για ανανέωση κι η Αφροδίτη για έρωτες εξ αποστάσεως..αποφύγετε λάθη και αβλεψίες που μπορεί να φανερώσουν περίτρανα σωστά και λάθη στο ίδιο καλάθι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –

Η χθεσινή Ν Σελήνη στον άξονά σας σήμερα και οι αναπροσαρμογές σε σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν σε εφαρμογή.Η συμμετοχή του Ερμή δυσκολεύει τα πράγματα και απαιτεί ανανέωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Την ανάγκη σας να οργανώσετε καλύτερα τις εργασιακές σας υποθέσεις υποδαυλίζει η πρόσγατη Ν Σελήνη στον Ταύρο σήμερα,δημιουργώντας νέες ευκαιρίες στα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Περίεργη μέρα η σημερινή,με την Ν Σελήνη στον Ταύρο οι γνωριμίες υποσχονται πολλά.Η συμμετοχή του κυβερνήτη σας χολαίνει..χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να αποκαλύψει πολλά ανεπιθύμητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-

Σήμερα θα ξεκαθαριστούν πολλά για να μπορέσει έτσι να έρθει ισορροπία μέσα στο σπίτι σας. Αφορμή η Ν Σελήνη στον Ταύρο που θα φανερώσει καλά και κακά της οικογενειακής ζωής.

ΙΧΘΥΣ =

Ρομαντισμός και προτάσεις ψαράκια μου είναι στο πρόγραμμα σήμερα μετα την πραγματοποίηση της Ν Σελήνης.Ακολουθήστε συμβουλές συγγενών και ανθρώπων που είναι γύρω σας,για να αποφορτιστείτε.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s