ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 27-28 ΜΑΙΟΥ 2017

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 27-28 ΜΑΙΟΥ 2017

επιμελείται η
ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ =

Σωρεία πλανητών σήμερα στους Διδύμους,ο Ήλιος στη θέση αυτή και στη συνάντησή του με Αρη και Αφροδίτη,οι ρυθμοί αυξάνονται,το αίμα σας βράζει κυριολεκτικά κι όλα αυτά δεν εμποδίζουν τους προβληματισμούς σας γύρω απο θέματα επικοινωνίας.
ΤΑΥΡΟΣ =

Η Ν Σελήνη έγινε στα οικονομικά σας πλέον,φέρνοντάς τα στο επίκεντρο με την πολυαστρία που εκεί επικρατεί.Αξιοποιήστε την ενέργεια που έχετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι αποδείξτε στους άλλους την αξία σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ-

Οι μέρες αυτές είναι πολυδιάστατες φίλοι μου..μια πλειάδα πλανητών στο ζώδιό σας μπορεί να φέρει αισιοδοξα μηνύματα,παράλληλα όμως και σύγχυση μεγάλη.Επικεντρωθείτε σε θέματα προσωπικά και υποσχεθείτε στον εαυτό σας οτι δεν θα ξεσπάσετε ανεξέλεκτα στο ταίρι σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-=

Καρκινάκια μου παρότι τα προσωπικά σας ζητήματα φαίνεται να προωθούνται,το παρελθόν έρχεται και πάλι να θυμήσει όσα είχατε βάλει στο περιθώριο και θέλετε να ξεχάσετε.Μια μυστική σχέση δεν αποκλείεται να σας αναστατώσει με την πρόσφατη Ν Σελήνη που έγινε εκεί.
ΛΕΩΝ +

Συζητήσεις και επαφές αποκτούν τα πρωτεία σήμερα,σε νέα θέση ο κυβερνήτης σας..ο Ερμής δίνει καλή διάθεση,χιούμορ..μπερδεύει όμως παράλληλα.Οι συναναστροφές με φίλους σας ανανεώνουν,χαρείτε και διασκεδάστε..οι μέρες αυτές βγάζουν τον καλύτερό σας εαυτό.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ +

Ευχάριστες οι μέρες αυτές,η Ν Σελήνη στους Διδύμους κοντά στον κυβερνήτη σας έφερε γρηγορα επαγγελματική καταξίωση.Συζητήσεις και συμφωνίες επαγγελματικού ενδιαφέροντος πέφτουν στο τραπέζι σήμερα,γοητεύοντας και τους πιο δύσπιστους,ακόμα και κάτω απ΄την παράτολμη κίνηση.
ΖΥΓΟΣ +

Ιδιαίτερα συναισθηματικές μέρες,η Σελήνη στον Καρκίνο κάνει προσπάθειες να είναι όσο πιο ανώδυνες οι αντιπαραθέσεις που σας βάζουν ανάμεσα στο σπίτι και την καριέρα σας.Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αποκτάτε μια εντυπωσιακή συναισθηματική ευχέρεια στη δουλειά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ +

Πρέπει να χαλαρώσετε Σκορπιοί μου τώρα που Αρης συμπορεύεται με τον Ηλιο στους Διδύμους αυξάνονται οι πιθανότητες να να επιτευχθούν οι οικονομικές σας φιλοδοξίες.Χάρην στο τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού μπορείτε να ελπίζετε σε ευκαιρίες για ανοίγματα που θα σας οφελήσουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ +=

Πολυαστρία απέναντί σας ελεύθεροί μου σκοπευτές και μάλιστα πολυ σημαντική..αυτή σας φέρνει κοντά στα όνειρα και τις μεγάλες φιλοδοξίες γι΄αυτό μην φοβαστε να αναλάβετε δράση και περισσότερες ευθύνες στη δουλειά.Μην σας φοβίζει η πρόσφατη Ν Σελήνη,θα ανταμειφθείτε για αυτές σας τις επιλογές.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Θέλετε απεγνωσμένα τις αλλαγές αλλά δεν ξέρετε πως και πότε να το επιχειρήσετε,η πολυαστρία στους Διδύμους έχει θετικό αντίκτυπο στη δουλειά σας,η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα ρίχνει τη διάθεσή σας.Αν απο ΤΟ Σαββατο δραστηριοποιηθείτε,αυτό σίγουρα θα σας ανανεώσει.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ +

Η τόλμη κι η γοητεία σας,συνεχίζουν να σας κάνουν ακαταμάχητους και τώρα Υδροχόοι μου.. εσείς σχεδιάστε ταξίδια,μετακινήσεις και συζητήσεις που έχουν να σας δώσουν κάτι καλό. Αξιολογήστε τις πληροφορίες που θα πάρετε και οργανώστε τη δράση σας.Μην ξεχνάτε ωστόσο τον Δία και την ανάδρομη κίνησή του.
ΙΧΘΥΣ=-

Με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα είναι καλύτερα τα πράγματα ψαράκια μου,η φουρτούνα φαίνεται να κοπάζει στον αισθηματικό τομέα,δεν έχει όμως καθαρίσει ακόμα ο ουρανός πάνω απ΄το σπίτι σας. Απαιτείται προσοχή στη διατύπωση των απόψεων,ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης στη προσπάθειά του να σας ευνοήσει τα κάνει μούσκεμα.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s