ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

επιμελείται η

 

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543 (whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

 

Email alkhstisgr@gmail,com.
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Kαθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής μπορείτε
να ακούτε τις αστρολογικές προβλέψεις στις 9.30
πμ στον 9.65fm του σταθμού των εργαζομένων στη
Χαλκίδα και διαδικτυακά στο http://www.9.65fm.gr

 

ΚΡΙΟΣ +

 

Ισορροπήστε τις καταστάσεις κάνοντας διπλωματικές κινήσεις,τώρα που έχετε το προνόμοιο της διημερης συγκατοίκισης της Σελήνης και του τριγώνου της με τον Αρη.Ανοίγουν ορίζοντες οι κοινωνικές συναναστροφές αυτή την ημέρα,ωστόσο μη βιαστείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές αλλων,όσο καλές προθέσεις κι αν έχουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ =

 

Δημιουργήστε καλές εντυπώσεις στο εργασιακό περιβάλλον και διορθώστε το συντομότερο δυνατόν τα κακώς κείμενα που σας εκνευρίζουν τώρα που ο κυβερνήτης σας βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία εκει.Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν πάνω απ΄όλα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ =

 

Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων γιατί θα σας αγχώσουν πολύ.Αυτή την ημερα Θα σας κάνει καλό ένα ταξίδι που συνδιάζει δουλειά και χαλάρωση,αν έχετε να διεκπεραιώσετε θεματα υγείας ακόμα καλύτερα.Το εξάγωνο Ερμή Αφροδίτης φέρνει καθε τι καλό στο δρόμο σας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

 

Ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας και τις εκκρεμότητες που τυχόν έχετε μέχρι το μεσημεράκι για να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας φλερτάροντας ή ευχάριστα μαζί με φίλους,και βέβαια πάντα με καλό φαγητό.Αρκει να μη θυμηθείτε παλια ξινα`σταφύλια!

 

ΛΕΩΝ =

 

Όμορφη μέρα Λιονταράκια μου και κατάλληλη να ξεμπερδέψετε ή και να λύσετε παρεξηγήσεις των τελευταίων ημερών.Όλα φαίνεται πως θα εξελιχθούν όπως επιθυμείτε..γιαυτό μην περάσετε μόνοι την μέρα αυτή!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

 

Παρθένοι μου πρέπει να ακολουθήσετε το πρωτόκολο και τις επιθυμίες των άλλων,άλλωστε το ότι πάντα κάνετε το δικό σας δεν σημαίνει πως κίνήστε σωστά.Υπάρχει καλή διάθεση απο μέρους του κυβερνήτη σας σε θεματα υγειας και βέβαια,να καταλάβετε και να σας καταλάβουν .

 

ΖΥΓΟΣ =

 

Μια σχετική αγωνία με ένα οικονομικό γεγονός θα την περάσετε..Σελήνη και Αρης παρέα σε τριγωνική επαφή.Μην αγχώνεστε τόσο πολύ,λύση υπάρχει.Σίγουρα κάποιες αλλαγές πρέπει να τις κάνετε,το τρίγωνο Δία Αφροδίτης δίνει ιδέες και για τα οικονομικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

 

Κι ενώ νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε απ΄την ρουτίνα,σκάνε σαν βόμβα όλοι οι προβληματισμοί μαζί.Η μέρα εξελίσεται ευχάριστα όμως,η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας,θα πάρετε αποφάσεις και θα αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες χωρίς ενδοιασμούς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ =

 

Κάποια εμπόδια που φαίνονταν στον ορίζοντα διαλύονται,η θέση του Eρμή δίπλα στον Ήλιο και σε ετοιμότητα διευκολύνει..απ΄οτι δείχνει το πλανητικό σκηνικό ο κυβερνήτης σας θα βρεί λύσεις στα προβλήματα σας κανοντας τριγωνο με την Αφροδίτη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –

 

Πεσμένη η διάθεσή σας,οι δύσκολες όψεις του Πλούτωνα με Δία,Ηλιο,Αρη και Ερμή δεν σιγουρεύει τα πράγματα,μπλοκάρειει τα σχέδιά σας τις σχέσεις.Πείτε στον σύντροφό σας όσα αισθάνεστε σε τόνους χαμηλούς..δεν βρίσκεται για πλάκα η πολυαστρία απεναντι!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

 

Όσο και να θέλετε να ξεφύγετε απο την καθημερινότητα δεν μπορείτε εύκολα να το κάνετε.Το περιβάλλον σας στηρίζει και σείς σε κάθε προσπάθειά σας αλλά εσείς δίνεστε για δυό..δεν μπορείτε να πείτε ΄΄όχι΄΄ σε κανέναν.Σήμερα μια οικονομική ενισχυση θα σας ανυψώσει.

 

ΙΧΘΥΣ =

 

Με την σκέψη στα σχέδια και τις μετακινήσεις και φυσικά όλους τους μικρο-προβληματισμούς που σας συνδέουν θα περάσετε αυτή την ημέρα.Το ενδεχόμενο να εκφράσετε τις απόψεις σας και να πιάσουν τόπο τα λόγια σας,αφήστε το ανοιχτό..ο κυβερνήτης σας εχει έμπνευση!

Σχολιάστε