ΠΕΜΠΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

 

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ 6977449879 (cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

 

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

 

Καθημερινα στις 9.30 πμ μπορείτε να ακούτε
τις αστρολογικές προβλέψεις στον 9.65fm στη
Χαλκίδα και διαδικτυακά στο http://www.9.65fm.gr
Eίναι μια εθελοντική προσφορά για το σταθμό
των εργαζομένων.

 

ΚΡΙΟΣ

 

Μπορεί να νιώθετε έντονα Kριαράκια μου την επιθυμία της φιλοδοξίας να φουντώνει μέσα σας αλλά οι απαιτησεις σας προκαλουν αντιπαραθέσεις που ενέχουν κινδύνους..εγω α σας έλεγα να μην κολάτε στα ίδια!

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη φίλοι Ταύροι γιαυτό κι αυτή τη μέρα θα αμοιφθείτε.. βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε,τα χρήματα συμβάλουν στην ευτυχία αλλα δεν την φέρνουν απαραίτητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Η θέση του Ερμή στη Παρθένο έχει εκτοξεύσει τις επικοινωνίες σας και το δημιουργικό σας ταλέντο στα ύψη.Αναθεωρήστε το σκεπτικό σας και θα δείτε πως θα βγείτε κερδισμένοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Αδιάφορο για κάποιους αλλά και εύκολο για κάποιους άλλους είναι η μέρα αυτή,που κρύβει μεγάλη ανησυχία και παροχές παράλληλα λόγω του εξαγώνου Σελήνης Ποσειδώνα. Στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων..

 

ΛΕΩΝ

 

Ζεστές στιγμές και συγκεντρώσεις με αγαπημένα και συγγενικά πρόσωπα,φέρνει η θέση του Ηλιου στο Ζυγό.Το πόσο θερμές κι αλλοπρόσαλες θα΄ναι μόνο ενας Θεός ξέρει.Ενα σύντομο ταξίδι θα σας φτιάξει σίγουρα τη διάθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Ανοίξατε μέτωπα φίλοι μου Παρθένοι..η θεση του Αρη της Αφροδίτης και του Ερμή απαιτεί να είστε πλέον πιο επιφυλακτικοί. Οι μέρες κρύβουν εκπλήξεις και απογοητεύσεις στον οικονομικό και συγγενικό τομέα.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Απο δω και περα ετοιμαστείτε για επιδεικτικά γυμνάσια..ήδη εχετε πολυαστρία στο ζώδιό σας μπορείτε άνετα να φλερτάρετε με τον έρωτα,τη τύχη και το χρήμα.Όσο έχετε το μέσον βελτιώθείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Κουράζεστε,πρέπει να κάνετε καμιά παύση γιατί σας βλέπω να παίρνετε τα βουνά! Οι ευκαιρίες αυτή την ημέρα στην προσωπική σας ζωή είναι πολλές..η ζήλεια σας όμως είναι ανυπόφορη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ =

 

Τοξότες μου,η μέρα αυτή κρύβει  υπερβολές και παγιδούλες στα οικονομικά,τουλάχιστον όσο η σελήνη κινείται στον Αιγόκερω..αν έχετε αετίσιο μάτι και πακέτο που αξίζει,δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Σήμερα νιώθετε κάπως ευάλωτοι απέναντι στις σχέσεις σας.Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιό σας μπερδεύει συναισθηματικά φέρνοντας ασάφειες στην προσωπική σας ζωή και μια τάση μελαγχολίας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός και το ερωτικό πάθος μάλλον πάνε πακέτο.Μια γνωριμία,ίσως μια ενδιαφέρουσα συνάντηση να σας φτιάξει την διάθεση.Στη δουλειά καλού -κακού έχετε το νού σας.

 

ΙΧΘΥΣ

 

Απαιτήσεις και υπερβολές θεωρώ πως είναι απαγορευτικές.Τα..της τσέπης σας,χρειάζονται προσοχή μεγάλη.Η θεά του έρωτα και του χρήματος επιβάλλει λιτότητα,απο κει που βρίσκεται.

Σχολιάστε