ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

 

επιμελείται η

 

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ 6977449879 (cosmote)
6976842543(whatsup)ΧΑΛΚΙΔΑ

 

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

 

Καθημερινά στις 9.30 πμ μπορείτε να ακούτε
τις αστρολογικές προβλέψεις στον 9.65 fm
απο τη πόλη της Χαλκίδας και διαδικτυακά
στο http://www.9.65fm.gr.Mια εθελοντική προσφορά
προς τον σταθμό των εργαζομένων

 

ΚΡΙΟΣ =

 

Δείξτε ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν τα προσωπικά σχέδιά σας και τα συμφέροντά σας εκεί..η μέρα κρύβει κάτι καλό ειδικά στον τομέα των στόχων λόγω του τριγώνου του Κρόνου προς τη Σελήνη.Βέβαια μετα απο μια Πανσεληνο στο ζώδιό σας,είναι λίγο δύσκολο θεματα σχέσεων να λυθούν άμεσα.

 

ΤΑΥΡΟΣ=-

 

Με θέματα φιλικά που κρύβουν αισθηματικό ενδιαφέρον Ταύροι μου,δεν παίζουμε ποτέ! Να είστε συνεπείς σε τέτοιου είδους σχέσεις γιατί το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα κι η αντίθεση Αφροδίτης Ποσειδώνα δεν αστιεύονται..θέλω να συγκρατείτε πάνω απ΄όλα τα ερωτικά ένστικτά σας και να δίνεται προτεραιότητα στη φιλία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ =

 

Πιθανόν σήμερα να έχετε συζητήσεις για κάποιο συμβόλαιο, αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις με τον Ερμή απεναντι απ΄τον Ποσειδώνα και κάτω απο μια πολύ πρόσφατη Πανσέληνο.Σήμερα δύσκολα θα κρατήσετε τις ισσοροπίες και στα οικονομικά αφου ο κυβερνήτης σας τετραγωνίζεται με τον Πλούτωνα.Στον εργασιακό χώρο κάτι καλό φαίνεται..

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

 

Σήμερα και μετά απο μια Πανσέληνο παίζονται πολλά..ο Δίας έτοιμος να αποχωρίσει απο τον αισθηματικό σας τομέα και τα προσωπικά είναι σε στασιμότητα.Οι καλές όψεις του κυβερνήτη σας όμως βοηθούν τα φιλόδοξα σχέδια να εχουν στήριξη και οι φίλοι σας να ειναι κοντά σας..ο κυβερνήτης σας παντα κάτι σκαρφίζεται.

 

ΛΕΩΝ =

 

Μετά απο μια εκρηκτική Πανσεληνο στον Κριό δύσκολα μπορεί να πεί κανεις πως η μέρα αυτή είναι καλή.Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις θα είναι πολλές,κάποιοι θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές απαραίτητες και μή στα φιλόδοξα σχέδιά σας,ωστόσο το τρίγωνο Σελήνης Κρόνου θα βοηθήσει τις κινήσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

 

Καλό είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις φίλοι Παρθένοι γιατί σάυτήν την Πανσέληνο που εγινε τη χθεσινή μέρα ο κυβερνήτης σας ηταν εμπλεκόμενος και παρότι δεν παλινδρομεί θα είναι εύλογο να μπορέστε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της ημέρας σιωπηλά.

 

ΖΥΓΟΣ-=

 

Κάτω απο την χθεσινή Πανσέληνο δεν μπορειτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και να εξελιχθούν κατα τη θελησή σας οι προσωπικές κι οικονομικές υποθέσεις σας.Η ενέργεια κι οι αντοχές σας είναι αμφίβολο αν θα σας συνοδευουν στη διάρκεια της ημέρα αυτής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

 

Δεν θα ποφύγετε τις περίεργες καταστάσεις σήμερα με την σελήνη στον Κριό..ωστόσο είναι θέση καλή και τα τρίγωνά της με Κρόνο και Ν Δεσμό,θα βοηθήσουν για να δώσετε λύσεις και να κατανοήσετε τα προβλήματα.Μια συζήτηση σημαντική θα φέρει αποτέλεσμα αν και σείς είστε νηφάλιοι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ =

 

Δύσκολο να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας σήμερα,όσο κι αν το θέλετε ο Ηλιος ο πλανήτης που εξουσιαζει τη πορεια σας εμπλεκόμενος στην πρόσφατη Πανσέληνο δεν το επιτρέπει.Τα οικονομικά απαιτούν τρέξιμο όμως κάτω απο το τρίγωνο Σελήνης Κρόνου όλα μετριάζονται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ=+

 

Μερα ακατάλληλη για συζητήσεις και κατάλληλη για τα αισθηματικά σας.Το τρίγωνο Σελήνης προς τον κυβερνήτη σας στοχεύει στην κοινωνική σας ζωή και την καλυτέρευσή της.Οι διαφωνίες εως τώρα με τον ανθρωπό σας και τα παιδιά για κάποιες εκκρεμότητες λύνονται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=-

 

Η ανυπομονησία σας καλοί μου έχει κάποια βάση σήμερα μια μέρα μετα την Πανσέληνο στον Κριό και κάτω απο την συμμετοχή του κυβερνήτη σας σ αυτήν.Οικονομικές δοσοληψίες με φίλους χτυπιούνται αλύπητα κατω απο την αντίεση Αρη -Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα.Προτιμήστε έναν πιο διπλωματικό τρόπο προσέγγισης,η αίσθηση της Πανσελήνου είναι εκδηλη και νωπή.

 

ΙΧΘΥΣ =

 

Σήμερα και μετα την πρόσφατη Πανσέληνο στα οικονομικά σας,θα επανεξετάσετε κάποια θέματα που σας είχαν απασχολήσει και κατά το παρελθόν.Οι αντιθέσεις των δυο συγκυβερνητών σας Δία και Ποσειδώνα δεν βοηθούν τη διάθεσή σας και θα έχει το ανάλογο αντίκτυπο.Όαση στη συννεφιά το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s