ΤΡΙΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΤΡΙΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

 

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ 6977449879 – 6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Ραδιοφωνική αστρολογική ενημέρωση καθημερινά
στις 9.30 πμ στον 9.65fm στη Χαλκίδα και μέσω
διαδικτύου στο http://www.9.65fm.gr.Μια εθελοντική
προσφορά προς τον σταθμό των εργαζομένων.

 

ΚΡΙΟΣ=+

 

Αρκετά δύσκολες θα είναι οι πρώτες ώρες της ημέρας αυτής.Ο Ερμής απέναντί σας προκαλεί συζητήσεις που πιθανόν να μη βγάλουν πουθενά με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας.Μην διαιωνίζετε ότι σας καταπιέζει,άλλωστε τα πολλά λόγια είναι φτώχια.Η καλή όψη Πλούτωνα φέρνει χαρά και οδηγει στη πραγματοποίηση ενός πολυπόθητου ονειρου.

 

ΤΑΥΡΟΣ=

 

Καπως περίεργη είναι αυτή η μέρα..κι ενω τη μια στιγμή παίρνετε σοβαρές αποφάσεις για τα σχέδιά σας,την αμέσως επόμενη έρχονται ειδήσεις που εμποδίζουν τις επιθυμίες σας Ταυράκια μου να υλοποιηθούν.Οι σκληρές εκπλήξεις είναι αλήθεια πως δεν έχουν τελειώσει όμως οι συνθήκες αλλάζουν κάτω απο τις καλές όψεις του κυβερνήτη σας και τη θέση του Δία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ=

 

Με τον κυβερνήτη σας στον Ζυγό, κύριο θέμα συζητήσεων θα είναι τα προσωπικά,οτι σχετίζεται με τα παιδιά σας κι οι τρόποι βελτίωσης τους.Ωστόσο οι oικονομικές υποθέσεις ζητούν άμεσα λύσεις -αν και όλα φαίνεται ότι πάνε καλά -καλού κακού κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις.Μην μπείτε στο παιχνίδι εκείνων που προκαλούν ενοχές και τις χρεώνουν στους άλλους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ=-

 

Επιθυμίες και συναισθήματα έρχονται στο προσκήνιο αυτή την ημέρα,όμως η επικοινωνία είναι δύσκολη.Οι συζητήσεις σας αναστατώνουν,δημιουργώντας ένα κλίμα ψυχρό στο στενό περιβάλλον. Αποφύγετε να θίξετε όλα όσα σας έχουν πειράξει,ασχοληθείτε με τα οικονομικά..άλλωστε θα αυξηθούν ακριβώς την περίοδο που τα έχετε ανάγκη.

 

ΛΕΩΝ=

 

Πιεσμένοι είστε σήμερα Λιοντάρια μου αφού οι συζητήσεις πάνω σε πρακτικά ζητήματα δεν έχουν το αποτέλεσμα που περιμένετε.Ο Ερμής δίνει έμφαση στην επικοινωνία,αν ενεργήσετε σωστα και διαπραγματευτείτε τις υποθέσεις σας πιο χαλαρά θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.Ο Ηλιος στο τετράγωνο με τον Πλούτωνα μεγενθύνει τις ανησυχίες σας στη δουλειά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-

 

Πολλούς κραδασμούς θα νιώσετε σήμερα σε ότι αφορά τα προσωπικά εξ αιτίας των όψεων Αρη και Αφροδίτης με τον Κρόνο.Μην κρατάτε μέσα σας ότι σας δυσκολεύει,αποφύγετε όμως να τα πείτε και να τα λύσετε εδώ και τώρα.Δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά και πιο πελευθερωμένα άλλωστε οι υπερβολικές άμυνες δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

 

ΖΥΓΟΣ=

 

Επιστρατεύστε όλη σας την διπλωματία για να αποφύγετε δυσάρεστες συζητήσεις ή συναντήσεις φίλοι Ζυγοί και δωστε βάση στις προθέσεις των άλλων.Αν επιτρέψετε να σας στριμώξουν σε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν θα πιεστείτε αρκετά.Συντονιστείτε με το κλίμα που απο χθές επικρατεί και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να καταλάβει γιατί ακριβώς παλεύει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ=-

 

Ο πλανήτης της επικοινωνίας όλο και σας κουράζει..πολλές οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις μα αν κάτι τελικά βοηθήσει τις σχέσεις σας,θα είναι η δική σας χαλαρή στάση.Το γεγονός ότι ο Δίας κινείται στο ζώδιό σας,φτάνει για να νιώσετε οι τυχεροί..οι ευκαιρίες,το κοινωνικό σας προφίλ θα είναι και πάλι εκείνα που θα σας απασχολήσουν το ίδιο κι οι αγορές που σκέφτεστε να κάνετε.Εγώ ένα θα σας πώ.. μεθοδέψτε τις κινήσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ=-

 

Δεν είσαστε οι μόνοι που θα μείνετε ανικανοποίητοι σήμερα..χειριστείτε προσεκτικά και διπλωματικά τις προκλήσεις για να μην έρθετε αντιμέτωποι με ανθρώπους που κάποιοι εκτιμούν ακόμα και τα ελατώματά τους.Θα πρέπει να βάλετε όρια στις κινήσεις σας και να έχετε το νού σας στις πισώπλατες κινήσεις.Τα τετραγωνα του φιλοξενούμενού σας δεν δείχνουν προοπτικές αλλαγής.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ=

 

Μέχρι ένα βαθμό είσαστε καλυμένοι,οπότε δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα.Σήμερα η επίδραση του Ερμή φέρνει πολλές συζητήσεις που δύσκολα θα ολοκληρώσετε.Μολονότι οι συνθήκες σας ευνοούν σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια,μην πηγαίνετε γυρεύοντας,μπλέκοντας σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=-

 

Ζήλεια,ανταγωνισμός και πολύ παρασκήνιο θα επικρατεί σήμερα και σείς πρέπει να διατηρήσετε τις επιφυλάξεις σας τόσο στο χώρο της δουλειάς όσο και στη προσωπική σας ζωή.Ο Άρης απο τη Παρθένο προκαλεί τριβές στα οικονομικά θέματα.Μην αφήσετε το παρασκήνιο να γράψει ιστορία γιατί δίχως να το καταλάβετε,σ΄αυτό το έργο θα μείνετε τελικά χωρίς ρόλο.

 

ΙΧΘΥΕΣ=-

 

Ψαράκια μου το μέλλον σήμερα μοιάζει αβέβαιο..μην τρομάζετε! Είναι που ο κυβερνήτης σας ακόμα προσπαθεί να εγκατασταθεί στον Σκορπιό.Δώστε προτεραιότητα σ΄αυτά που είσαστε ικανοί να κάνετε κι όχι σ΄αυτά που θα θέλατε.Τα προσωπικά κι οικονομικά άγχη θα σας αποσυντονίσουν γι αυτό επιδιώξτε να ξεμπερδεύετε νωρίς με τις υποχρεώσεις σας.Οι ρυθμοί σίγουρα θα σας δυσκολέψουν,ίσως μάλιστα κάποια σχέδιά σας να ανατραπούν απροειδοποίητα.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s