ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Για την καθημερινή αστρολογική σας ενημέρωση
συντονιστείτε στον Εύριπο 90 fm στη Χαλκίδα
στις 9.10 το πρωί στη ροή της δεύτερης ώρας
της δίωρης εκπομπής της Νίκης Σμπιλίρη.Μέσω
διαδικτύου ακούστε live..www.evripos90fm.gr

ΚΡΙΟΣ =

Με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων φίλοι μου επηρεάζονται τα συναισθήματά σας αλλά και θέματα υγείας -εργασίας.Μπορεί μια επαγγελματική αλλαγή να σας αγχώσει,αργότερα όμως θα σας δικαιώσει.

ΤΑΥΡΟΣ =

Αλλάξτε αντιλήψεις που μπλοκάρουν και δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε όπως ακριβώς θέλετε. Η σύνοδος Eρμή-Αφροδίτης σας κάνει υπεραισιόδοξους,προσέξτε προσωπικά και κοινωνικά θέματα.
Διαχειριστείτε τις φιλικές σχέσεις με λεπτότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια φέρνει η Πανσέληνος το διήμερο αυτό.Προσοχή σε λάθη και εξαπατήσεις γιατί ο Ποσειδώνας σας κάνει υπερβολικά παρορμητικούς και υπεραισιόδοξους σε θέματα ενδοεπικοινωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη,είναι έντονα συναισθηματικες ημέρες.. η Πανσέληνος στην Παρθενο επηρεάζει τις σχέσεις με συγγενείς.Αποφύγετε τις λανθασμένες κινήσεις.Το τρίγωνο Ερμή-Δία ωστόσο βοηθά.

ΛΕΩΝ =

Πολλές υποχρεώσεις και κούραση έχει η μέρα απο το πρωί.. αυτή η Πανσέληνος επιβαρύνει και για το λόγο αυτό πρέπει να σκέφτεστε πρακτικά και να αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ=-

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας φορτίζει το κλίμα και κάνει εντονότερες τις διαφορές σας με κάποιους.Πολύ πιθανόν να γίνουν ξεκαθαρίσματα στη συναισθηματική σας ζωή που μπορεί να μην σας αρέσουν.

ΖΥΓΟΣ =

Η διάθεσή σας μπορεί να μην είναι η καλύτερη αυτή την ημέρα λόγω της Πανσελήνου που βάζει στο στόχαστρο υγεία και εργασία.Γίνετε επιλεκτικοί στις επιλογές σας..η συμμετοχή του κυβερνήτη σας είναι θετική ωστόσο Αρης-Ουρανός ξαφνιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Προσγειώνεστε στις πρακτικές ανάγκες και τις επιθυμίες σας όχι μόνο αυτή την ημέρα,έχοντας την στήριξη απο φίλους και συνεργάτες.Ωστόσο προσέξτε τις νέες και πολλά υποσχόμενες, γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ=-

Δεν είναι κατάλληλες μέρες αυτές ελεύθεροί μου σκοπευτές,για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας.Θα δυσκολευτείτε να ισορροπήσετε ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια λόγω της Πανσελήνου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Η Πανσέληνος στη Παρθένο απαιτεί σήμερα προσεχτικές κινήσεις.Η πορεία των σχεδίων σας πάντως θα εξαρτηθεί απο σας και μόνο..Οι επιδράσεις που προκύπτουν είναι δυφορούμενες λόγω του τριγώνου Σελήνης-Πλούτωνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Διαπραγματεύσεις και σπατάλες είναι απαγορευτικές αυτές τις ημέρες..κινηθείτε μεθοδικά σε θέματα οικονομικά ακόμα και τώρα που κρατά θετική στάση ο Ουρανός γιατί αυτή η Πανσέληνος είναι τόσο καλή όσο και σκληρή μαζί σας.

ΙΧΘΥΣ =

Οι σχέσεις κι οι συνεργασίες έχουν τις δυσκολίες τους λόγω της Πανσελήνου στον άξονά σας. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διήμερο.. στην πορεία οι συγκυβερνήτες σας
πάντως θα βοηθήσουν.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s