ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 10-11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 10-11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ =+

Παροτι Σαββατοκύριακο και με όψεις φωτιά,μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγές σε θέματα που αφορούν την δουλειά και τα εργασιακά θέματα.Επίσης να βάλετε μια τάξη στα πράγματα του σπιτιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ +

Αυτό το διήμερο θα συγκεντρώσετε τα περισσότερα βλέμματα πάνω σας.Ερχονται νέα ευχάριστα και αναπάντεχα που θα σας ξαφνιάσουν.Δεν αποκλείεται μια προαγωγή ακόμα και μια αύξηση στη πορεία..είδωμεν.

ΔΙΔΥΜΟΙ=

Προβλέπεται ηλιόφωτο διήμερο,μα..μόνο απ΄την ΕΜΥ! Πάρτε μια μεγάλη ανάσα και προχωρήστε κι αν θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι,κάντε το μεθαύριο καλύτερα μιας και τότε προβλέπονται πιο ευνοϊκές συγκυρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Παρότι η Σελήνη είναι απέναντι κι οι φίλοι κοντά σας,η γκάμα των γνωστών κι η μεγάλη κοινωνικότητα που έχετε,σας κάνουν να είστε ευκολόπιστοι σε κάθε άκουσμά τους.Ότι λάμπει, δεν είναι απαραίτητα χρυσός.

ΛΕΩΝ =

Πολλές οι κοινωνικές υποχρεώσεις αυτό το διήμερο Λέοντές μου και οι πιθανές ανατροπές που θα αντιμετωπίσετε ακόμα περισσότερες.Για να ισορροπήσετε πρέπει να πεισετε τον εαυτό σας ότι δεν τρέχει τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Μπορεί η σελήνη στον Αιγόκερω Παρθένοι μου να επηρεάζει τα αισθηματικά σας και γενικώς την δημιουργικότητα,χάρην αυτής της θέσης αποδίδετε όμως σε άλλα έματα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΖΥΓΟΣ=-

Πολλές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο,το τετράγωνο Σελήνης Ερμή επωμίζει με ευθύνες και προβληματίζει με αλλαγές.Αν προσπαθήσετε να ευχαριστείσετε τους πάντες,δεν θα ικανοποιήσετε κανέναν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Σχέσεις και επαφές ενισχύονται με την σελήνη στον Αιγόξερω παρότι οι συγγενείς έχουν απαιτήσεις απο σας.Αν νομίζετε πως έχουν φθαρεί οι σχέσεις σας,χρησιμοποιήστε την γνωστή καπατσοσύνη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ=

Αυτό το διήμερο χρειάζεται να ολοκληρώσετε αυτά που έχετε αναλάβει,να ασχοληθείτε με τα οικονομικά και να είστε πιο προσεχτικοί με θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Κάτι νέο ξεκινά στην προσωπική σας ζωή και καθημερινότητα,αφού κλείσει κάτι φθαρμένο..ένα νέο πρόσωπο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας.Με τον αυθορμητισμό σας εύκολα θα μπείτε στο παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=

Σε θέματα προσωπικά επικεντρώνεστε που σκοπό έχουν την ισοροπία και σταθερότητα της θέσης που κρατάτε αλλά και της ανταμοιβής σας σ΄αυτόν τον τομέα.Κάτι θολό φαίνεται στον ορίζοντα!

ΙΧΘΥΣ =-

Οι σκέψεις γύρω απο το κοινωνικό σας προφίλ και θέματα του φιλικού περίγυρου,σας κάνουν απόμακρους..είναι κάπως δύσκολο διήμεο,για επαφές ακόμα και τώρα που ο Ερμής δεν είναι στο ζώδιό σας.Δείξτε κατανόηση με πεθερικά και γενικώς στενούς συγγενείς.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s