Μ ΤΡΙΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

M ΤΡΙΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελιδα http://www.alkhstis.gr

Για την καθημερινή αστρολογική σας ενημέρωση
συντονιστείτε στον Εύριπο fm 90 στη Χαλκίδα
στις 9.10 το πρωί στη ροή της δεύτερης ώρας
της δίωρης εκπομπής της Νίκης Σμπιλίρη.Μέσω
διαδικτύου ακούστε live.www.evripos90fm.gr

ΚΡΙΟΣ=-

Δύσκολη η μέρα αυτή..τα τετράγωνα του κυβερνήτη σας και γενικά οι δύσκολες όψεις του με Ηλιο και Ερμή,φανερώνουν τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν για να διευθετήσετε τα επαγγελματικά θέματα.Διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας.

ΤΑΥΡΟΣ =

Αφαιρέστε απο την ζωή σας ότι σας καταπιέζει και φρενάρει τη δημιουργικότητά σας.Η Αφροδίτη κυβερνήτης σας στο ζωδιό σας λειτουργεί θετικά,η Σελήνη απέναντι μπορεί να βοηθήσει να λύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Παρά τα εμπόδια φίλοι μου που προβάλλουν απο παντού και τα τετράγωνο του κυβερνήτη σας με Αρη και Κρόνο,η συζυγία του κυβερνήτη σας με τον Ηλιο σας ανοίγει πόρτες,κάθε αλλαγή που συμβαίνει είναι προς όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Μπορεί Ερμής Δίας να είναι ανάδρομοι ωστόσο δεν είναι κι ακατόρωτο να παρέμβουν στις δυσκολίες που φέρνουν οι άλλοι πλανήτες.Μια συναντηση πιθανόν να ναυαγήσει,αλλά μη μου σκάτε.

ΛΕΩΝ=-

Ένα τείχος υψώνεται σήμερα στις σχέσεις σας (που μπορεί να είναι κι οφέλιμο)οικογενειακές και προσωπικές,απο την τωρινή θέση της Σελήνης και την επιρροή της πρόσφατης Πανσελήνου που ήταν αρκετά επιβαρυντική για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Ψυχρές και επίφοβες είναι σήμερα οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας,ωστόσο η τύχη και η σελήνη δεν κάνουν όψεις προς τον κυβερνήτη σας ως αργα το βράδυ φαίνεται να σας συμπαραστέκονται δυναμικά.

ΖΥΓΟΣ =

Απο νωρίς το πρωί φίλοι μου συνειδητοποιείτε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις,βλέπετε..η θεση της Σελήνης κι η εμπλοκή της στην πρόσφατη Πανσέληνο μαζί επιβαρύνουν.Το τρίγωνο Αφροδιτης και Αρη ωστόσο είναι υπέρ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Δυσκολεύεστε σήμερα να παραμείνετε πιστοί στις υποχρεώσεις σας..οι σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους δεν είναι η καλύτερη λόγω των δυο κυβερνητών σας που κάνουν όψεις δύσκολες, παρ΄όλα αυτά ένα χεράκι βοηθείας σας το δίνει η Σελήνη με τον Δία.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Η μέρα κρύβει παγίδες..επικρατεί ένα κλίμα θα΄λεγα δυφορούμενο αφού οι όψεις του κυβερνήτη σας ποικίλουν.Η ανάγκη να απομονωθείτε είναι έντονη,το εξάγωνό του ωστόσο με τον Πλούτωνα κι η συζυγία με την Σελήνη βοηθά να καλυτερέψουν τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ=-

Κάτω απο τις δυσκολες όψεις του Κρόνου,φαίνεται να επικρατεί ένα κλίμα ψυχρότητας και επικοινωνιακής δυσκολίας.Ακατάλληλη μέρα για κοινωνικές επαφές και φιλικές προσεγγίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=-

Χρειάζεται υπομονή τη σημερινή μέρα κάτω απο την επιρροή της πρόσφατης Πανσελήνου.Ωστόσο όλα αυτά δεν φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο προς την επαγγελματική καταξίωση.

ΙΧΘΥΣ =+

Αρκετά εμπόδια έχει η μέρα αυτή κι η ανάδρομη πορεία του παραδοσιακού κυβερνήτη σας δεν βοηθά να επιλύσετε τους προβληματισμούς που αφορούν τα προσωπικά σας θέματα.Οι καλές οψεις των δυο συγκυβερνητών σας, σας απελευθερώνουν.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s