ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΙΟΥ 2018

ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2018

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879(cosmote)
6976842543 (whatsup)ΧΑΛΚΙΔA

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Για την καθημερινή αστρολογική σας ενημέρωση
συντονιστείτε στον Εύριπο 90 fm στη Χαλκίδα
στις 9.10 το πρωί στη ροή της δεύτερης ώρας
της διωρης εκπομπής της Νικης Σμπιλίρη.Μέσω
διαδυκτίου ακούστε live..www.evripos90fm.gr

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΩΘΟΥΝΤΑΙ..

ΚΡΙΟΣ =

Αν κάτι σας απασχολήσει σήμερα,θα είναι τα οικονομικά κι αυτό λόγω της Νέας Σελήνης στον Ταύρο.Θα επηρεαστούν έντονα οικονομικές και προσωπικές σχέσεις και θα ανατραπούν οι ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ=

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει απρόοπτες εξελίξεις,μια σειρά γεγονότων μπορεί σας βγάζει απο το πρόγραμμα,παράλληλα απαιτεί καινούργια ξεκινήματα που πριν τα τολμήσετε,πρέπει να σκεφτείτε πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Μια παροδική αγωνία στα επαγγελματικά σας είναι η απόρροια της σημερινής Νέας Σελήνης που όμως μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε.Κυνηγήστε στόχους, φιλοδοξίες και κόψτε κακές συνήθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι επιθυμίες σας λόγω της Νεας Σελήνης,θα υπάρξουν μυστικές επαφές για αλλαγές.Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένταση και αντιπαραθέσεις με φίλους και συνεργάτες.

ΛΕΩΝ =

Ενισχύονται οι φιλοδοξίες σήμερα,ίσως όμως προκληθούν εντάσεις σε επαγγελματικές σχέσεις λόγω της Νέας Σελήνης.Προτοιμαστείτε σιωπηλά για κάθε κίνηση στα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Αρκετά θετική είναι η μέρα αυτή,φέρνει σημαντικές ευκαιρίες.Ταξίδια,γνώση και προσωπική προβολή είναι στο πλάνο.Ωστόσο κάποιο σας σχέδιο,πιθανόν να αλλάξει.

ΖΥΓΟΣ =

Η Νέα Σελήνη μιλά για ανανέωση κι η Αφροδίτη για έρωτες εξ αποστάσεως..αποφύγετε λάθη και αβλεψίες που μπορεί να φανερώσουν περίτρανα σωστά και λάθη στο ίδιο καλάθι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Νέα Σελήνη απέναντί σας και οι αναπροσαρμογές σε σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν σε εφαρμογή με τον Ουρανο εκει.Η συμμετοχή του Δία δυσκολεύει τα πράγματα και απαιτεί αναδιοργάνωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Την ανάγκη σας να οργανώσετε καλύτερα τις εργασιακές σας υποθέσεις υποδαυλίζει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σήμερα και η νέα θέση του Ουρανού εκει δημιουργεί νέες ευκαιρίες στα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Περίεργη μέρα η σημερινή,με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο οι γνωριμίες υποσχονται πολλά,όμως η νεα θεση του Ουρανου μπερδεύει..χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να αποκαλύψει πολλά ανεπιθύμητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=-

Σήμερα θα ξεκαθαριστούν πολλά για να μπορέσει έτσι να έρθει ισορροπία μέσα στο σπίτι σας. Αφορμή η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που θα φανερώσει καλά και κακά της οικογενειακής ζωής και της εμπλοκής της στα επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΣ =

Φιλονικίες και εντάσεις ψαράκια μου είναι στο πρόγραμμα σήμερα με την Νέα Σελήνη,όχι τόσο απ αυτήν αυτού καθ΄αυτού,όσο απο την συμμετοχή του Δία.Ακολουθήστε συμβουλές συγγενών και ανθρώπων που είναι γύρω σας.. αποφορτιστείτε.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s