TΡΙΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΤΡΙΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Ραδιοφωνικά και πάλι κοντά σας απ το
Σεπτέμβριο στη συχνότητα του Εύριπος
90 fm στη Χαλκίδα.Οι προσωπικές
συνεδρίες γίνονται κανονικά..

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ
ΣΥΜΠΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΕΙ
ΥΠΕΡ ΜΑΣ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ!!!

ΚΡΙΟΣ =-

Οι δύσκολες όψεις του κυβερνήτη σας τσαλακώνουν τα ισχυρά σας χαρτιά και υποβαθμίζει το επικοινωνιακό σας ταλέντο σήμερα.Οι συνεργασίες σας κινδυνεύουν και σείς πρέπει γρήγορα να αποκτήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων με τη δύναμη της Σελήνης.

ΤΑΥΡΟΣ-

Τα προσωπικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν απο σήμερα ιδιαίτερα όσα σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία λόγω της θεσης του στη Παρθένο.Σημερα με τις καλές οψεις του κυβερνήτη σας με τον Κρόνο και τον Ουρανό διορθώνονται οι σχέσεις με τον σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ=

Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας,δυσκολεύει την διάθεση και ρίχνει την ενέργειά σας στιγμές κατακόρυφα.Δώστε βαρύτητα στην φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας γενικότερα. Είναι που ο Ερμής βρίκεται απέναντι απ΄τον Άρη κι έχετε χάσει τα αβγά και τα καλάθια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-

Πέφτουν κάπως οι αντοχές σας με την σελήνη στους Διδύμους, σκέψεις,αναμνήσεις και καθε τι απο το παρελθόν φαίνεται σήμερα να σας βαραίνει.Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα ενισχύει το παρασκήνιο,προσέξτε.

ΛΕΩΝ =

Με τέτοιο παρασκήνιο Λιονταράκια μου πολλές φορές θα πείτε πως είναι καλύτερα στη ζούγκλα, μα ποιός σας ακούει τωρα πια! Οι φίλοι είναι οι καλύτεροι παρέα σήμερα κι ευτυχώς απ΄αυτούς έχετε πολλούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ+=

Η Αφροδίτη απο σήμερα στο ζώδιο σας ενισχύει το ερωτικο στοιχείο..ωστόσο συγγενείς, σύντροφος,παιδιά,όλοι έχουν τα παράπονά τους και τις απαιτήσεις τους απο σας.Αποφύγετε τις λεπτομερείς διευκρινήσεις και δικαιολογίες και μην δείχνετε τη γνωστή παθητικότητα.

ΖΥΓΟΣ=

Η επιρροή Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει μια ευφορία που είναι δύσκολο να αγνοήσετε..λές κι όλοι διάλεξαν την μέρα αυτή για να γατζωθούν πάνω σας!Εσείς εστιάστε λιγο στα οικονομικά σας και όλα τα άλλα έρχονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ=

Προφανώς ακολουθείτε λάθος τακτική στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας..αποφύγετε τις κόντρες και τις λαθεμένες κινήσεις.Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα και Αρη-Ερμή χτυπά ανελέητα την επικοινωνία σας,αναθεωρήστε κάποια πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ-

Η ένταση που επικρατεί εδώ και μέρες στις σχέσεις σας συνεχίζεται και σήμερα φίλοι μου..και φυσικα το μπαλάκι πάει στο σύντροφο αφού η Σελήνη εκεί σημαδεύει,εσείς γιατί να σημαδέψετε αλλού;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ=

Μια κάποια σύγχυση θα την περάσετε σήμερα..τα τερτίπια των τριών Ερμή,Ήλιου κι Αρη με τον φιλοξενούμενό σας,όλες αυτές οι κόντρες,σας αποσυντονίζουν.Θολώνει το τοπίο σε προσωπικές και επαγγελματικές επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-

Προσοχή στις σχέσεις σας και γενικά τους ανωτέρους σας Υδροχόοοι μου..δεν είναι ιδανική μέρα ούτε για λούφες ούτε και για επαναστάσεις.Αφήστε να περάσει η θολούρα και μετά βλέπετε τι κάνετε!

ΙΧΘΥΣ=

Η δύσκολη όψη Δία Αρη θολώνει την κρίση σας ψαράκια μου,κάνοντάς σας για άλλη μια φορά ανήμπορους να αντιδράσετε.Οι καλές όψεις του Ποσειδώνα όμως σας βγάζουν ασπροπρόσωπους, οπότε οι καλές σας προθέσεις αρκούν.

Σχολιάστε