ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ

Η ανάληψη ευθυνών που δεν είναι μάλιστα και δικές σας,καλό είναι να τις αφήσετε στην ακρη. Θα σας έλεγα να αφήσετε και τους άλλους να πάρουν πρωτοβουλίες σε θέματα που γενικώς σας αφορούν. Σελήνη Ηλιος δεν είναι σε καλή όψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας πριν βγείτε απο τον προυπολογισμό σας και μάθετε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι αδύνατον να εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με σας.Η ανταπόκριση έρχεται μόνο με την ανάλογη προσπάθεια και συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απο το ξεκίνημα της ημέρας μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που καιρό είχατε στο μυαλό σας..μάλιστα με την στήριξη ανθρώπων που έχουν κύρος,θα έχετε επιτυχείς εκβάσεις στον επαγγελματικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό την ημέρα θα στραφείτε στα επικοινωνιακά θέματα,άλλωστε η θέση του Ερμή στο Λέοντα, αυτό απαιτεί.Απο αύριο είναι ευνοϊκότερα τα πράγματα,μπορειτε να θέσετε προυποθέσεις για καλύτερη συναισθηματική προσέγγιση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Με το συναισθηματικό βάρος που κουβαλάτε θα σας συμβούλευα να ακούσετε προσεκτικά τα λόγια ενός φιλικού προσώπου που είναι διατεθημένο να αναπτερώσει το ηθικό σας.Πιθανόν κάποιοι άλλοι να μην είναι..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα μπορείτε να πάρετε θετικές απαντήσεις σε ζητήματα που σας καίνε αλλά και να κερδίσετε μέσα απο συναλλαγές.Βέβαια για να αγγίξετε το επίπεδο που στοχεύετε,χρειάζεται κόπος και μελέτη.

ΖΥΓΟΣ

Μερα αφιερωμένη στη δουλειά φίλοι μου και αρκετά ευχάριστη αναμένεται να είναι.Οι συναδελφοι σας μπορεί επιτέλους να πουν πως σήμερα είστε διαφορετικοί.Οργανωθείτε και όλα θα τα προλάβετε μην ανησυχείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απο νωρίς το πρωί η διάθεσή σας δεν είναι και τόσο καλή.Oι αναλυτικές σκέψεις κουράζουν το μυαλό σας,παρ΄όλα αυτά μετα το μεσημέρι ένα-ένα θέμα ξεκαθαρίζει και ιδιαίτερα τα προσωπικα τακτοποιούνται.Η βραδυά αναμένεται ευχάριστη και ερωτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο δύσκολα ξεκινά αυτή η μέρα για σας τόσο ευχάριστη γίνεται στην πορεία..ανατρέπετε τα δεδομένα ΄οτι η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται΄.Τα όποια προβλήματα έχετε στην οικογενεια θα λυθούν άμεσα,αρκεί να δώσετε προσοχή και να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενω δείχνετε δυναμικοί απέναντι στους άλλους για κάποιους λόγους, απομονώνεστε αφήνοντας να νοηθεί για πολοστή φορά πόσο ευάλωτοι είστε.Με το γνωστό γλυκό σας χαμόγελο σήμερα αλλάζετε διάθεση και σείς οι ίδιοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέρες συνέπειας θα τις χαρακτήριζα και τις δυό αφού οι αποφάσεις σας θα έχουν το μέτρο της υπευθυνότητας και της λογικής,πράγματα που εσας δεν σας χαρακτηρίζουν.Οι εμπειρίες του παρελθόντος όμως λειτούργησαν..

ΙΧΘΥΣ

Αρκετά πιεσμένοι θα είστε ψαράκια μου αφού κάποια μικροπροβλήματα θα εμφανιστούν στα εργασιακά σας και πρεπει να δώσετε λύσεις.Επενδύστε συναισθηματικά και οικονομικά, μόνο σε αξιόπιστες πηγές.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s