ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ=

Η θετική ενεργοποίηση Αφροδίτης-Αρη Κριοί μου απο τον Ζυγό πλέον διευκολύνει τα προσωπικά θέματα και την προσέγγιση με το ταίρι σας σήμερα.Μπορείτε εύκολα να πείσετε για τις απόψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ =

Οι καλές όψεις του κυβερνήτη σας βοηθούν να κάνετε νέες γνωριμίες,συζητήσεις με φίλους και να πάρετε αποφάσεις.Καλό είναι να μην οριστικοποιήσετε τίποτα εργασιακά γιατι επίκεινται αναθεωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ -=

Μέρα με πολύ τρέξιμο και σείς έτοιμοι να διαπραγματευτείτε και τις πιο δύσκολες υποθέσεις. Προωθήστε σχέσεις-συνεργασίες που μπορουν να αποδώσουν,τώρα που ο κυβερνήτης σας εχει κέφια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Παρότι η Σελήνη φέρνει συναισθηματικές διακυνάνσεις,φαίνεται πως η αισιοδοξία και η καλή διάθεση θα επικρατήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας,φέρνοντας καλά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ +

Με επιχειρήματα και πειθώ θα αξιοιποιήσετε κάθε ευκαιρία για συζητήσεις και υπογραφές συμβολαίων,αφού οι δύο θετικές όψεις του Ερμή δημιουργούν ευνοικό κλίμα για αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ +

Οι αρμονικές όψεις του κυβερνήτη σας φέρνουν θετικές εξελίξεις στα οικονομικά κι είναι ιδανικές να επεξεργαστείτε φιλόδοξα σχέδια και να λύσετε τους προβληματισμούς σας.

ΖΥΓΟΣ =

Για λίγο θα είναι η απόσταση με το σύντροφο, μην ανησυχείτε,μόνο για σήμερα.Τα πράγματα θα είναι καλύτερα στη πορεια,θα έχετε χρόνο για τον εαυτό σας και θα κάνετε γόνιμες συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Είναι μια όμορφη και πρακτική θα΄λεγα μέρα λόγω της καλής θέσης της σελήνης.Οι αποφάσεις που παίρνετε σήμερα είναι εύστοχες και πρακτικές..η δύναμη του λόγου είναι μεγάλη,προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ +

Ιδανική μέρα να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα αλλά και να πείσετε τους άλλους να συμβάλουν στην προσπάθειά σας.Με το σύντροφο αν δεν λέτε πολλά θα περάσετε όμορφες στιγμές σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ +

Η τύχη σήμερα είναι με το μέρος των οικονομικών σας..δεν αποκλείεται να δωσει μορφή στα ανέφικτα όνειρά σας.Ωστόσο η κακή σχέση του Πλούτωνα με Ηλιο και Αρη μπορεί να φέρει συγκρούσεις με το αλλο σας μισό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ +

Η σημερινή μέρα δίνει πολλές ελπίδες λόγω των καλών προθέσεων του Ερμή με τους γίγαντες του πλανητικού σκηνικού..ωστοσο η θεση του διπλα στον Ηλιο ειναι επικίνδυνη.Συζητήσεις και μετακινήσεις είναι στο προσκήνιο.

ΙΧΘΥΣ +

Ημέρα γεμάτη δημιουργική διάθεση και ζωντάνια κατω απο το τριγωνο Δια-Ποσειδώνα..οι αρμονικές όψεις του Ερμή με τον Ηλιο και της Αφροδίτης με τον Αρη,ευνοούν συζητήσεις, υπογραφές,μετακινήσεις και κάθε είδους διεκπεραίωση.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s