ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLELENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879 (cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ –

Κριαράκια μου δυσκολα τα πραγματα σήμερα,τα τετραγωνα του Αρη με Σελήνη κι Ουρανό δεν βοηθά να μπείτε σε δράση,χτυπά αλύπητα τον οικονομικό σας τομέα.φροντίστε να βρεθείτε σε περιβάλλον που να σας στηρίζει,αν κι η διαίσθησή σας θα αποδειχτεί ο καλύτερος συνοδος.

ΤΑΥΡΟΣ =

Αρκετή πίεση μέσα απ΄την οικογένεια,αλλά και στα εργασιακά δέχεστε σήμερα..μην κάνετε καμιά πρόταση αποδεκτή αν δεν την εξετάσετε λεπτομερώς.Ένα ταξίδι επαγγελματικό πιθανόν να ματαιωθεί ξαφνικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Σύγχυση σε στόχους,σχέσεις και επαγγελματικες κινήσεις φέρνει η μέρα αυτή κάτω απ΄όψεις λιγότερο βοηθητικές για σας. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και μην ξεμυαλίζεστε με τις πρώτες ενδείξεις που μπορεί να σας ενθουσιάσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Ακόμα κι αν έχετε τη διάθεση,αποφύγετε τις υπερβολές κάθε είδους και μην περιμένετε λύσεις απο τους άλλους,ακόμα κι αν είναι η ίδια σας η οικογένεια.Η αποψινή βραδιά δίνει απρόοπτες εξελίξεις στον προσωπικό χώρο.

ΛΕΩΝ =

Οι προσδοκίες σήμερα σε κάποια θέματα είναι υπερβολικές λιονταράκια μου..ξεκολήστε απο νοοτροπίες και ιδέες παλιές και δείτε τον εαυτό σας στη θέση των άλλων.Μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να κάνετε πολλά,το βράδυ θα είναι δύσκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Δύσκολο να εκμεταλευτείτε σήμερα το καλό ξεκίνημα της ημέρας αυτής..φαίνεται πως το τετραγωνο Ερμή- Δία- εναντιώνει την κρίση και την θέλησή σας.Αποφύγετε τις εντάσεις και ζητήστε εγγυήσεις για ότι σας προτείνουν.

ΖΥΓΟΣ =

Μπορεί παρελθόν και μέλλον να ΄χουν κάτι κοινό σήμερα Ζυγοί μου. Πιθανόν φέρνοντας μνήμες και σκέψεις απ΄το παρελθόν..καταστάσεις που προμηνύουν συγκρούσεις και επαναλαμβανόμενες ρήξεις.Το μέλλον ευτυχώς στην πορεία θα φροντίσει για κάτι νέο και φρέσκο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Τακτοποιήστε οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες φίλοι μου και επικοινωνήστε με τους δικούς σας ανθρώπους,ιδιαίτερα αν έχετε καιρό να μιλήσετε μαζί τους.Πολύ πιθανόν σήμερα ενα θέμα επαγγελματικο να σας απασχολήσει ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ -=

Νομικές υποθέσεις και οικογενειακά θέματα θα ΄φάνε΄ τον ελεύθερο χρόνο σας σήμερα και πολύ φοβάμαι πως δύσκολα θα μπορέσετε να εκμεταλευτείτε μια οικονομική ευκαιρία που μπορεί να`παρουσιαστεί στη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Διαχειριστείτε προσεχτικά φιλικές σχέσεις και τα κοινωνικά ζητήματα Αιγόκεροί μου και μην υποσχεθείτε πράγματα που δύσκολα θα τηρήσετε.Τακτοποιήστε τις εργασιακές υποθέσεις και μετά μπορείτε να πάτε όπου θέλετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Μπερδέματα φέρνει η συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό και κυβερνήτη σας στα επικοινωνιακά θέματα ενώ στα επαγγελματικά και ερωτικά φαίνεται να είστε πιο τυχεροί σήμερα.Λίγη προσοχή βέβαια δεν βλάπτει..

ΙΧΘΥΣ =

Το τριγωνο των δυο συγκυβερνητών σας είναι οτι καλύτερο για τις σχέσεις σας,ευτυχώς κι άλλες πλανητικές θετικές επιδράσεις βοηθούν να αποβάλλετε τις απαισιόδοξες σκέψεις και να αφήσετε επιθυμίες και σκέψεις πιο ελεύθερες.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s