ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΣΑΒΒΑΤΟΥΡΙΑΚΟ 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ =

Αντιμετωπίστε διπλωματικά τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα προσωπικά σας Κριαράκια μου και χαμηλώστε τους τόνους σας.Το τρίγωνο Σελήνης Ηλιου κι Ερμη φέρνει κάτι καλό στα ερωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ=-

Είναι δύσκολη η ισσοροπία ανάμεσα στα οικονομικά και τα οικογένειακά σας θέματα αυτο το διήμερο,ωστόσο καλό είναι να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν,μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ=

Μικροδυσκολίες παρουσιάζονται στις σχέσεις και την δουλειά σας,ιδιαίτερα το Σαββατο,ευτυχώς ο κυβερνήτης σας δεν είναι υπο περιορισμό και έτσι όσες δύσκολες όψεις κι αν κανει θα βοηθήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες αυτο το διήμερο και παρότι η σελήνη φωτίζει παρασκηνιακά απο το εργασιακο περιβάλλον εσείς βρίσκετε διεξόδους.Ηλιος-Ερμής μέσα στο σπιτικό σας φέρνουν καλη επικοινωνία..

ΛΕΩΝ =

Κι ενώ ο κυβερνήτης σας κανει καλή όψη με τη Σελήνη αυτο το διήμερο σας κάνει ανήσυχους και θα ζητήσετε ξεκαθαρισματα στις ασυνήθιστες οικονομικές καταστάσεις που σας βαραίνουν.Ο Ερμής κάτι καλό σας φέρνει..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Και κει που αντοχές σας είναι πεσμένες,έρχεται το τρίγωνο του κυβερνήτη σας με τη Σελήνη να αλλάξει τα δεδομένα και η ορθόδρομη φύση του να σας ενισχύσει.Αργά το βράδυ ηρεμείτε.

ΖΥΓΟΣ =

Αυτές τις ημέρες ίσως προκύψουν συναντήσεις κι ευχάριστα νέα στις προσωπικές σας φιλοδοξίες Ηλιος κι Ερμής στοζώδιό σας γροντίζουν τη προσωπική σας ζωή κι η Σελήνη φωτίζει τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =-

Οικονομικά αλλα και χρεη Δημοσίου μπαίνουν στο μικροσκόπιο και πρέπει να κρατήσετε το μέτρο στις κινήσεις σας.Τα λόγια με εκείνους που σας ενδιαφέρουν είναι πολύ σημαντικά αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Θα χρειαστεί να κάνετε μια ξεκάθαρη συζήτηση με τον ανθρωπο που μοιραζεστε συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις για ένα θεμα οικονομικό.Οι διαφωνίες με τα παιδιά σας μπορούν να διευθετηθούν πιο άνετα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Μικροεμπόδια απο νωρίς το πρωί του Σαββατου θα σας ακινητοποιήσουν και χρειάζεται ψυχραιμία για να μην σας κυριεύσει το άγχος.Επωφεληθείτε απο κάτι φρέσκο στον εργασιακό κύκλο που φαίνεται να εξελισσεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Δεν χρειάζεται να κάνετε κινήσεις βιαστικές,οι μέρες αυτές δεν εμποδίζονται και τόσο πολύ. Αλλωστε ο Αρης κανει και καλές όψεις.Σε θέματα οικογένειας είναι δυφορούμενα τα πράγματα, λογω της Σελήνης.

ΙΧΘΥΣ =

Πεσμένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας αυτό το διήμερο ..το συγγενικό περιβάλον θα σας απασχολήσει,ίσως και κάποιες αλλαγές στο κοινωνικό σας προφίλ που τελικά θα ευνοήσουν τα προσωπικά.

Σχολιάστε