ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Καθημερινά κοντά σας με τις αστρολογικές
προβλέψεις της ημέρας στον Ευριπο 90 fm
στις 9.10 το πρωί..συντονιστείτε!

ΚΡΙΟΣ =

Αντιμετωπίστε διπλωματικά τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα προσωπικά σας και χαμηλώστε τους τόνους με τους ανωτέρους σας.Το εξάγωνο Σελήνης-Ερμή φέρνει κάτι καλό..ανοίγει τους ορίζοντές σας.

ΤΑΥΡΟΣ =-

Είναι δύσκολη η ισσοροπία ανάμεσα στα προσωπικά και τα οικογένειακά σας θέματα λογω του οτι ο κυβερνητης σας αναδρομει,ωστόσο καλό είναι να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν,μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ=

Μικροδυσκολίες παρουσιάζονται σήμερα στις συνεργασίες και την δουλειά σας,ο κυβερνήτης σας ακόμα είναι υπο τον περιορισμό του Πλούτωνα,το εξάγωνό του με τη Σελήνη πάντως θα βοηθήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες σήμερα και παρότι η σελήνη φωτίζει τα οικονομικά σας πρέπει να έχετε τα μάτια σας 14 γιατί ο Άρης απέναντί σας λεηλατεί..καντε ένα προγραμματισμό εξόδων.

ΛΕΩΝ =

Η Σελήνη στο ζώδιό σας και σήμερα,σας κάνει ανήσυχους και μάλλον θα ζητήσετε ξεκαθαρισματα σε στις ασυνήθιστες οικονομικές καταστάσεις που σας βαραίνουν.Ερμής-Σελήνη κάτι καλό σας φέρνουν..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Και κει που οι αντοχές σας είναι πεσμένες,έρχεται το εξάγωνο του κυβερνήτη σας με τη Σελήνη να σας ενισχύσει.Μετα τις 8 το βράδυ που η σελήνη περνά στο ζώδιό σας ηρεμείτε.

ΖΥΓΟΣ +

Σήμερα ίσως προκύψουν συναντήσεις και ευχάριστα νέα στις προσωπικές σας φιλοδοξίες.Ο Ερμής φροντίζει τα προσωπικά κι η Σελήνη φωτίζει τους φίλους που είναι έτοιμοι να σας στηρίξουν. Ελέξτε τα εξοδά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =-

Προσωπικά και επαγγελματικά μπαίνουν στο μικροσκόπιο με αναδρομη πλεον την Αφροδίτη και πρέπει να κρατήσετε το μέτρο στις κινήσεις σας.Τα λόγια με εκείνους που σας ενδιαφέρουν φιλικά ή όχι είναι πολύ σημαντικά σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Θα χρειαστεί να κάνετε μια ξεκάθαρη συζήτηση με το οικογενειακό-συγγενικό περιβάλλον για ένα θεμα οικονομικό.Οι διαφωνίες και στα προσωπικά σας μπορούν να διευθετηθούν πιο άνετα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Μικροεμπόδια απο νωρίς το πρωί θα σας ακινητοποιήσουν και χρειάζεται ψυχραιμία για να μην σας κυριεύσει το άγχος. Επωφεληθείτε απο κάτι φρέσκο στο φιλικό κύκλο που φαίνεται να εξελισσεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Δεν χρειάζεται να κάνετε κινήσεις βιαστικές,η μέρα αυτή δεν εμποδίζεται τόσο πολύ απο το τετραγωνο του κυβερνήτη σας με τον Αρη.Σε θέματα καριέρας πιεζουν τα πράγματα,λογω της αναδρομης πορειας της Αφροδίτης.

ΙΧΘΥΣ =-

Αυξημένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας αλλά και τα`νεύρα σας σήμερα..θα ασχοληθείτε με τους εργασιακούς στόχους,ίσως και κάποιες αλλαγές στο κοινωνικό σας προφίλ που θα ευνοήσουν και τα προσωπικά.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s