ΤΡΙΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΤΡΙΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879 (cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Καθημερινά κοντά σας με τις αστρολογικές
προβλέψεις της ημερας στον Εύριπο 90 fm
στις 9.10 το πρωί..συντονιστείτε!!Εχουμε
κι αφιερωμα..μια παροιμια για κάθε ζώδιο..

AΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ
ΣΚΟΡΠΙΩΝ..ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΜΟΥ!!

ΚΡΙΟΣ +

Η είσοδος του Ήλιου στο Σκορπιό σας δίνει ζωντάνια σήμερα, κάνατε την καλύτερη εκκίνηση που θα μπορούσατε να κάνετε.Μην είσαστε αδιάφοροι απέναντι στο σύντροφο και την τσέπη σας.

ΤΑΥΡΟΣ =

Συντονιστείτε με τις αλλαγές της ημέρας και μην ασχολείστε με ασήμαντους ανθρώπους.Ο Ήλιος απο το Σκορπιό βοηθά να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας και να βάλετε σε τάξη τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Σήμερα επικεντρώνεστε στα εργασιακά θέματα,ότι πιο ουσιαστικό έχετε χρησιμοποιήστε το σαν βάση και διαπραγματευτείτε τα κεκτημένα σας φίλοι μου.Μην αμελήσετε την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ +

Το ενδιαφέρον σας σήμερα στρέφεται στην ερωτική σας ζωή,οι αδέμευτοι μάλιστα έχετε την τιμιτική σας.Ο Ήλιος περνά στο Σκορπιό και θα οφελήσει τον ερωτικό και δημιουργικό τομέα.

ΛΕΩΝ =

Ο τομέας ΄σπίτι΄σαν οικογένεια ή χώρος μπαίνει στο επίκεντρο και θα σας απασχολήσει απο σήμερα με την είσοδο του κυβερνήτη σας στο ζώδιο του Σκορπιού.Στηρίξτε την οικογένειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ +

Ο τρόπος σκέψης αλλάζει απο σήμερα και μαζί μ΄αυτόν,τόσο εσείς σεις φίλοι μου όσο και η επικοινωνία που έχετε με τους γύρω σας.Απολαύστε τη μέρα παρέα με καλούς φίλους.

ΖΥΓΟΣ +

Ξεκινά μια περίοδος επαναπρογραμματισμού για τα οικονομικά σας,λόγω της θέσης του Ήλιου απο σήμερα στο Σκορπιό,θα πρέπει να εξετάσετε καλά κάθε πρόταση που θα σας γίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ +

Αρχίζει η περίοδος τον γενεθλείων σας σήμερα,ο Ήλιος στο ζώδιό σας ανεβάζει τη διάθεση και σείς μπορείτε με την ανάλογη ζωντάνια και ενεργητικότητα που σας διακρίνουν,να πετύχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Ευκαιρία σήμερα να επαναξιολογήσετε κάποια πράγματα Τοξότες μου..πριν σκεφτείτε να βάλετε την υπογραφή σας σκεφτείτε καλά.Μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ +

Η ζωή σας κάνει αλλαγή πορείας απο σήμερα και το ένστικτό σας φαίνεται να σας οδηγεί σε καλές επιλογές.Ενδιαφέρουσες και οι επαγγελματικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Δεν εχει νόημα Υδροχόοι μου να στρέφεστε στο παρελθόν αφού κάθε στόχος σας μπορεί να υλοποιηθεί αρκεί να είναι συγκεκριμένος και ρεαλιστικός για να μπορέσει να ευωδώσει.

ΙΧΘΥΣ =

Έντονα θα αισθανθείτε την ανάγκη να διευρύνετε τους στόχους σας και τους ορίζοντές σας σήμερα,επειδή όμως οι ευαισθησίες σας είναι μεγάλες,προσέξτε να μην σας εκμεταλλευτούν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s