ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879(cosmote)
6976842543 (whatsup)ΧΑΛΚΙΔA

Email alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Καθημερινα κοντα σας με τις αστρολογικές
προβλέψεις της ημέρας στον Εύριπο 90 fm
στις 9.10 το πρωί..συντονιστείτε!

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ Κ ΤΗΝ ΝΕΚΤΑΡΙΑ!

ΚΡΙΟΣ =

Δείξτε ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας,το τρίγωνο του κυβερνήτη σας δείχνει καλη πρόθεση..Βέβαια με την Αφροδίτη αναδρομη απέναντι,είναι λίγο δύσκολο να προωθηθούν άμεσα οι επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ= –

Με θέματα περιουσιακά και οικονομικής φύσης,δεν παίζουμε ποτέ! Να είστε συνεπείς και να συγκρατείτε πάνω απ΄όλα τα νεύρα σας γιατί μπορούν εύκολα να σας εκθέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ +

Πιθανόν σήμερα να έχετε συζητήσεις για κάποιο εργασιακό συμβόλαιο,ίσως να χρειαστεί να βάλετε την υπογραφή σας.Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις,που δύσκολα θα κρατήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –

Σήμερα παίζεται το μέλλον σας.Η σελήνη είναι στoν Τοξότη και η επικοινωνία στα εργασιακά είναι σε κάποια στασιμότητα.Προσοχή στο πως χειρίζεστε τα οικογενειακά γιατί ο Άρης δεν αστιεύται.

ΛΕΩΝ +

Μέρα θετική με συναντήσεις και συζητήσεις πολλές.Κάποιοι θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές απαραίτητες και μή,ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα θα..τρενάρει τις κινήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Καλό είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις,ο κυβερνήτης σας στην συνάντησή του με τον Ηλιο φέρνει τριγμούς.Θα είναι εύλογο να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της ημέρας σιωπηλά.

ΖΥΓΟΣ +

Σήμερα δέχεστε την επιρροή τρίτων στις αποφάσεις σας.Η ενέργεια,ο ερωτισμός είναι στο μέγιστο βαθμό αλλά δεν ξέρετε τον τρόπο να τα χειριστείτε.Η έκφραση των συναισθημάτων θέλει χειριστή με δίπλωμα!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Δεν θα ποφύγετε τις συζητησεις για τα οικονομικά σήμερα με την σελήνη στον Τοξότη και για να δώσετε λύσεις πρέπει να κατανοήσετε τα προβλήματα.Μια συζήτηση σημαντική θα κάνετε σχετικά με τη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Δύσκολο να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας σήμερα,όσο κι αν το θέλετε η σελήνη δεν σας δεν το επιτρέπει.Σπίτι και δουλειά απαιτούν τρέξιμο,το ίδιο κι οικονομικές εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Μερα κατάλληλη για συζητήσεις,ακατάλληλη για συμφωνίες λόγω της συνόδου Σελήνης-Ερμή.Οι διαφωνίες για τα εργασιακά και κάποιες εκκρεμότητες που βγαίνουν αναπάντεχα,ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Η ανυπομονησία σας καλοί μου,θα δημιουργήσει μοκρο-προβλήματα σήμερα στις σχέσεις σας με τους συγγενείς.Προτιμήστε έναν πιο διπλωματικό τρόπο προσέγγισης γιατί ο κυβερνήτης σας μάχεται.

ΙΧΘΥΣ =

Σήμερα με την σελήνη στα επαγγελματικά και σε σύνοδο με τον Κρόνο,θα επανεξετάσετε κάποια θέματα που σας είχαν απασχολήσει και κατά το παρελθόν.Η διάθεσή σας θα έχει το ανάλογο αντίκτυπο.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s