ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 4,5 κ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 4,5 κ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879-6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

email alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα www alkhstis.gr

Καθημερινα κοντά σας με τις αστρολογικές
προβλέψεις στον Εύριπο 90fm εκτος Σαβ/κου
στις 9.10 το πρωί..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟ ΦΩΤΗ..ΤΗΝ
ΦΑΝΗ ΤΗΝ ΘΕΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΝΗ!!

ΚΡΙΟΣ

Αυτή θα είναι μια απ τις πιο δυναμικές κι ερωτικές περιόδους.Ο Αρης ανανεώνει τον ερωτισμό σας,τονίζει την αυτοπεποίθησή σας και σας βάζει στο παιχνίδι του έρωτα με τόλμη και γοητεία.Το ίδιο δυνατά και τολμηρά απογυμνώνει το πορτοφόλι σας,κάτι που δεν σας αρέσει, αλλά φοβάμαι πως θα το απολαύσετε ακομα και κατω απο την εκλειψη .. εις γνώση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς γλυκά μου Ταυράκια θα είναι δύσκολο να ισορροπήσετε τα σχέδιά σας αυτές τις ημέρες.Μη βγάλετε εύκολα συμπεράσματα που θα μπερδέψουν χειρότερα την κρίση σας,μόνο η υπομονή κι η ψυχραιμία θα δώσουν λύσεις.Μια επαγγελματική συμφωνία θα εναρμονίσει στη πορεία το κλίμα, θα βοηθήσει οργανώσετε τις σκέψεις σας κι αυτό θα καθορίσει τις κινήσεις σας και στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτω απο την Ν Σελήνη σοβαρεύουν τα πράγματα,μπαίνετε σε ένα πρόγραμμα κι ευτυχώς αυτό αποδίδει.Τα νεα θα είναι ευχάριστα, αφού ο Ήλιος απο τον Αιγόκερω θα φέρει νέα καλά για τα οικονομικά σας κι έντονη δημιουργική διάθεση.Δεν αποκλείεται οι μόνοι να ερωτευτειτε τρελλά,όσοι είστε δεσμευμένοι να βελτιώσετε τη σχέση σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σπίτι και η οικογένεια θα είναι σε πρώτο πλάνο με την έκλειψη..οι συζητήσεις μπορεί να συσφίξουν τους οικογενειακούς δεσμούς, ωστόσο αν αφήσετε τα απωθημένα να βγούν στην επιφάνεια θα πετύχετε το αντίθετο.Οι άσκοπες αγορές και σπατάλες δεν είναι απαραίτητες,μην αρχίσετε να κανετε λίστα αγορών τώρα που όλα είναι ακόμα ρευστά.Το Σαββατοκύριακο η ενέργειά σας θα είναι στα ύψη κι αυτό θα δώσει το πλεονέκτημα στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Ένας έκδηλος εκνευρισμός αιωρείται αυτές τις μέρες,που γρήγορα θα κατευνάσει καθορίζοντας και την διάθεση απέναντι στις εργασιακές υποθέσεις στην πορεία.Οι υποσχέσεις θα είναι πολλές ,όμως καλό θα είναι τα οικονομικά ζητηματα να τα ξεκαθαρίσετε πρίν προχωρήσετε σε επενδύσεις αμφίβολες.Αν υπάρχει χρόνος ασχοληθείτε με την υγεία και την ευεξία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι μια περίοδος γεμάτη εσωτερικές ανασφάλειες κι άγχος για σας τους Παρθένους σε θεματα προσωπικά λογω εκλειψης .Όποιες αποφάσεις πάρετε θα πρέπει να είναι διακριτικές.Η θέση της Αφροδίτης στα καθημερινά σας είναι ενθαρυντική για την καταναλωτική σας διάθεση γιαυτό καλοί μου..μακριά το χέρι απο το πορτοφόλι,τα εντυπωσιακά δώρα στον εαυτό σας και στους άλλους.Επιτρέψτε κάποιες απολαύσεις στον εαυτό σας αλλά με μέτρο.

ΖΥΓΟΣ

Πολλοί πλανήτες σας ευνοούν Ζυγοί μου,χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν κινδυνεύετε απο τα γνωστά λάθη και τις γρήγορες αποφάσεις.Η ενέργεια που έχετε είναι αρκετή να παρασύρει σε σπατάλες,αν την διοχετεύσετε αλλού,θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε συμφωνίες που θα επιφέρουν οικονομική άνοδο.Ο ρομαντισμός το Σαβ/κο θα σας ταξιδέψει και η εκλειψη θα φέρει εκπλήξεις που δεν περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη μεταξυ Τοξοτη Αιγόκερου αυτο το τριημερο τονίζει τις επαφές σας και με Ηλιο- Ποσειδώνα σε εξαγωνο ίσως να αναπτυχθούν συναισθήματα για μια κατάσταση μυστική,μπορεί για μια παράλληλη σχέση.. ή και απαγορευμένη. Οι συζητήσεις με την οικογένεια και τους φίλους θα φέρουν κτητικά συναισθήματα που όμως θα βοηθήσουν να δείτε την πραγματικότητα.Ο Ήλιος στον Αιγόκερω φέρνει λάμψη,αυτοπεποίθηση και γοητεία..για την εκλειψη δεν μπορω να πω το ίδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστα ξεκινά το τριήμερο,παρά την μοναχική στάση σας οι φίλοι είναι κοντά σας κ βοηθούν να συσπυρώσετε τις σχέσεις σας. Οι ελπίδες να προωθηθούν τα σχέδιά σας αναπτερώνονται.Η αισιόδοξη διάθεση είναι ορατη με τη σελήνη στο ζώδιό σας Παρασκευή Σαννατο ωστόσο η θέση του Ήλιου κι η εκλειψη μπορεί να βγάλει στο προσκήνιο τις δυσκολίες των οικονομικών.Καλό θα είναι να μην δώσετε αφορμές για σχόλια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καλή διάθεση φαινεται να σας συντροφεύει,οι ικανότητές σας θα είναι τεράστιες,το ίδιο και το κυνήγι της ευκαιρίας που θα δώσει το κινητρο να πετύχετε.Μια συζήτηση για τα οικονομικά, θα φέρει στην επιφάνεια σκέψεις και σχέδια ανυλοποποίητα ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Τολμήστε να πάρετε πρωτοβουλίες σε σχέσεις και συνεργασίες μέχρι την Κυριακή με την Νεα Σελήνη και εκλειψη στο ζώδιο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ηλιο στον Αιγόκερω στη πορεία ζωής πολλά μπορούν να συμβούν στη σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.Φαίνεται οτι οι ανασφάλειές σας δεν θα σας αφήσουν να αποφύγετε τις εντάσεις ούτε τις αντιπαραθέσεις με την εκλειωη της Κυριακής.Ωστόσο στα μέσα της ημέρας θα υπάρξουν ευχάριστα νέα που θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα των σχέσεών σας. Ακολουθείστε το ένστικτό σας και μην αφήσετε καμμιά ευκαιρία ανεκμετάλευτη.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να μην έχετε την καλύτερη διάθεση ψαράκια μου,μπορεί τα μικροεμπόδια να μην σας αφήνουν να προχωρήσετε στη δουλειά σας,αυτό όμως δεν σημαινει πως είστε άτυχοι.Είναι μια περίοδος που ο Αρης διαφεντεύει τα οικονομικά σας κι οι υποχρεώσεις θα συναγωνίζονται τις δυσκολίες αλλά και την υπομονή σας.Μην απογοητεύεστε καλοί μου,γιατί την καρδιά σας θα χαλάσετε..τις συνθήκες όχι.

Σχολιάστε