ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η
ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup)ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Για την ραδιοφωνική καθημερινή αστρολογική
σας ενημέρωση συντονιστείτε στον Εύριπο 90
fm στις 9.10 το πρωί..

ΚΡΙΟΣ=+

Καπως σφιγμένοι νιώθετε σήμερα,ίσως γιαυτό να ευθύνεται η πολυαστρία δίπλα σας κι η συνοδος του Αρη με τον Oυρανό..όμως προσέξτε την εμπλοκή των συναισθημάτων σας.Ο Ποσειδώνας απο τον Ιχθυ σε εξαγωνο με τη θεά του έρωτα κατω απ αυτη την όψη διευκούνεστε και πρέπει να παψετε να προβληματιζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ =

Πολλές κοινωνικές δραστηριότητες κρύβει η μέρα αυτή Ταυροι μου και έντονα συναισθήματα.Απο σας εξαρτάται αν θα είναι μια υπεροχη μέρα. Ο οικονομικός σας προυπολογισμός.. είναι σε εκνευρισμό λόγω της θέσης της Σελήνης,γαληνέψτε τον

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Το σπίτι και η οικογένεια φίλοι μου έχουν προτεραιότητα μπροστά στα οσα συμβαίνουν στην καθημερινοτητα σας..πριν καταλήξετε σε αποφάσεις με τον σύντροφο σκεφτείτε καλά.Τα ερωτικά μπερδέματα με πρόσωπα εργασιακου περιβάλλοντος και τα έξοδα για αλλαγές κοινωνικής προβολής θέλουν μέτρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ=-

Αναβολές εμπεριέχει η μέρα αυτή και αρκετές εντάσεις λόγω παρασκηνίου,που μάλλον θα σας βγάλουν απο το πρόγραμμά σας στη δουλειά και την υγεία.Αφεθείτε στη ροή των πραγμάτων στον εργασιακό χώρο όχι όμως και στη τύχη τους!

ΛΕΩΝ =

Παρότι απο νωρίς το πρωί υπάρχει μια δόση ασυνενοησίας λόγω του πενταγώνου του Ήλιου..κι  υπάρχουν και κάποιες μικροαναβολές που σας ανησυχούν,η μέρα αυτή στην πορεία εξελλίσεται καλά.Το εξαγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα τονώνει τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Με τον Ερμή παρεα με τον Ποσειδώνα μπαίνετε στο επίκεντρο των συζητήσεων κι όλες οι ευκαιρίες μοιάζουν σαν να είναι μπροστά σας.Το τετράγωνο βέβαια με την Σελήνη μπλοκάρει.. πραστατεύστε τους δεσμους συνεργασίας που θέλετε να διατηρηθούν.

ΖΥΓΟΣ =

Σήμερα ανεβαίνουν κάπως οι ρυθμοί σας και γιαυτό φροντίζει η Αφροδίτη..πρέπει να ελιχθείτε για να μην περιοριστείτε.Κάποια εκκρεμότητα οικονομική που έχετε θα τακτοποιηθεί,μην ανησυχείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ=-

Η κρίση σας δεν είναι τόσο ξεκάθαρη σήμερα..το άγχος στο σπίτι,στη δουλειά είναι ένα μεγάλο εμπόδιο στα οικονομικά σας για να αλλάξετε τις προϋποθέσεις.Αφήστε τις σοβαρές αποφάσεις για αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Προσοχή στις παρασκηνιακές ενέργειες σήμερα,ιδιαίτερα εκείνες που έχουν την ευλογία της δικαιολογίας.Αποφύγετε συζητήσεις με το σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας.Οι ελεύθεροι φαίνεται πως σήμερα θα εχετε κάποια αναπάντεχη γνωριμία που θα σας βάλει σε σκέψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Δώστε σημασία στα εργασιακά και οικογενειακά σας ζητήματα και κείνους που πίσω σας κινoύν τα νήματα της στήριξής σας.Το εξάγωνο Κρόνου Ποσειδωνα είναι πολύ βοηθητικό.Ο σύντροφος σήμερα σας έχει ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Κι ενώ η μέρα φαίνεται να μην σας ευνοεί,έρχεται ένα ξαφνικό γεγονός λίγο μετά το μεσημερι και σας καλμάρει τα νεύρα.Η θέση της Σελήνης είναι οτι καλύτερο για τις σχέσεις σας..στη θέση των αισθηματικών σας,ζεσταίνει την καρδιά σας.

ΙΧΘΥΣ =

Ούτε η Σελήνη ούτε ο Ηλιος εχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν να προωθήσετε όσα έχετε στο μυαλό σας..κάνετε σχέδια και νιώθετε πως δεν έχετε ένα σκοπό.Λάθος φίλοι μου!Ο βασικός σας σύμμαχος είναι η Αφροδίτη..

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s