ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Μάρτιος 2019..ο πρώτος μήνας της άνοιξης.

επιμελειται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ-ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΗΛ 6977449879-6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Για την καθημερινή αστρολογική σας ενημέρωση
συντονιστειτε στον Εύριπο 90 fm στη Χαλκίδα
στις 9.10 το πρωί.Μέσω διαδικτύου ακούστε
http://www.evripos90fm.gr

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!

ΚΡΙΟΣ

Το τέλος του χειμώνα και το ξεκίνημα της Άνοιξης φαίνεται να μην διαφέρουν και τόσο,αφού εν όψη των φάσεων του φεγγαριού του μήνα,πολλά μπορεί να σας εκθέσουν.Η υγεία,η δουλειά και οι προσωπικές σχέσεις μπαίνουν στο προσκήνιο με τη Πανσεληνο στις 21 του μήνα.Το σώμα φαίνεται να μην αντέχει..ωστόσο η Ν Σελήνη στους Ιχθύες και ο ανάδρομος Ερμής απο τις 6 του Μαρτη, αλλάζουν τα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ταυτόχρονο περασμα Ερμή στον Κριό με το περασμα του Ουρανού στο ζώδιό σας στο ξεκίνημα του Μάρτη μεγενθύνει τα αδιέξοδα. Εξισσοροπιστικά θα λειτουργήσει η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο απο τις 2 του μήνα, συνδέοντας έτσι οράματα και επαγγελματικά ένστικτα των αλλων με τα δικά σας.Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα φαίνεται να χτυπά καμπανάκια στην υγεία σας και την δημιουργικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας στις 6 καθιστά την περίοδο αυτή ακατάλληλη για συζητήσεις κι υπογραφές.Ωστόσο η θέση της Αφροδίτης και τα φεγγάρια του Μάρτη εξισσοροπούν τα πράγματα.Οσο αντιστέκεστε στις υποχρεώσεις,μην αγνοήσετε τα σημάδια για κάποιους που δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης σε μια πραγματικότητα που έχει αλλάξει προτεραιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις να μην είναι στα ζητούμενά σας Καρκίνοι μου,ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Ερμή αναγκάζει να συναινέσετε.Είναι καιρός να δείξετε πως μπορείτε να τολμήσετε.Η έντονη ενασχόληση με το σπίτι κι πλανητικοί σύμμαχοί δίνουν ένα τέλος σε μια περίοδο επικοινωνιακής σύγχυσης,ανταμοίβοντάς σας για τους κοπους σας σε ένα μήνα αντιφατικό.

ΛΕΩΝ

Οι προσπάθειές σας Λέοντές μου να βρείτε λύση σε θέματα προσωπικά ακόμα κι όταν η Αφροδίτη στηρίζει φαίνεται πως με την ανάδρομη πορεία του Ερμή και τα ξαναμμένα φεγγάρια,πέφτουν στο κενό.Το κλίμα αλλάζει όταν ο Ουρανός περνά στον Ταύρο,λίγο πριν την Ν Σελήνη,απογειώνοντας έτσι παρουσία Ηλιου κι Ουρανού,τα όνειρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με μια Πανσέληνο στον Ζυγό και μια Ν Σελήνη απέναντί σας, μπορείτε να κλείσετε νοσηρά κεφάλαια στη ζωή σας και να εστιάσετε σε ανθρώπους και καταστάσεις που σας βοηθούν να μοιραστείτε στη ζωή σας και να εξελιχθείτε σωστά.Με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο και μετά απ΄ αυτή τη θυελλώδη περίοδο ειναι δύσκολο να μπούν τα πράγματα σε τάξη και σείς ευκολότερα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Το ξεκίνημα της άνοιξης σας βρίσκει με μια Πανσέληνο στο ζώδιό σας,και μια Ν Σεληνη στα εργασιακά σας.Το βλέμμα σας είναι στραμμένο σε θέματα δουλειάς-υγείας, συντροφικότητας.Το κλίμα αλλάζει απο τις 2 που η Αφροδίτη θα ειναι στα ερωτικα σας και αυξάνονται οιεπαφές. Φροντίστε να βάλετε γερά θεμέλια σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο,δίχως να φοβάστε την ανανέωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιουδάκια μου..οι πλανητες υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις με πρόσωπα αγαπημένα και ευχάριστες δραστηριότητες τον πρώτο μήνα της άνοιξης.Μοναδική παραφωνία η ανάδρομη πορεία του Ερμή που δεν αφήνει να εκφραστείτε ελεύθερα σε προσωπικό επίπεδο και φυσικα η παρουσια του Ουρανου απέναντί σας.Η τάξη τελικά θα αποκατασταθει παρ΄ολες τις αντιξοότητες και τα δύσκολα φεγγάρια του μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσοχή σας αυτή την περίοδο είναι στραμένη στο σπίτι και τις φιλιες εκει όπου εκεί ορθώνονται εμπόδια λογω της Πανσελήνου και της Ν Σελήνης σ΄αυτούς τους άξονες.Η ανάδρομη πορεία του Ερμή απο τις 6 του μήνα θα φρενάρει τις δημιουργικές επιδιώξεις.. εκμεταλλευτείτε το καλό κλίμα στην ερωτική σας ζωή ως τοτε και βρείτε την ευτυχία που αναζητάτε πριν μπλοκάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να είστε σαφείς γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα προκαλέσει μπερδέματα απο τις 6 Μαρτίου που αναδρομεί.Παρά τις προσπάθειες των δικών σας ανθρώπων με την νεα θεση της Αφροδίτης και του Ουρανού και κάτω απο την Ν Σελήνη και την Πανσεληνο του μήνα θα έχετε απρόσμενες εκρήξεις. Ξεχάστε τις κόντρες που δεν έχουν λόγο ύπαρξης στη ζωή σας και δείτε τις ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά μπερδέματα έχετε και θα συνεχίσετε να έχετε,μέχρι να βρεί το δρόμο του ο Ερμής και σείς το δικό σας.Με την Ν Σελήνη στους Ιχθυες και μια γερή αλλαγη θεσης του Ουρανού θα μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε απο τις δυσκολίες.Τολμήστε να ανοίξετε το βήμα σας,μην περιμένετε απ΄τους άλλους να ανοίξουν το δρομο σας,ο ανάδρομος Ερμής καραδοκεί.

ΙΧΘΥΣ

Η περίοδος αυτή στέφεται απο πολλές ανησυχίες που προκαλεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή στα προσωπικά.Κι αν συνυπολογίσουμε ψαράκια μου την Πανσέληνο και την Ν Σελήνη στο ζώδιο σας φαίνεται πως δεν λειαίνονται οι διαφορές,αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα ησυχάσετε κιόλας!Τα φεγγάρια του Μάρτη σας δίνουν δυνανότητες να διορθώσετε πoλλα παρότι ειναι δύσκολα.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s