ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 69774498799(cosmote)&
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ =

H πρώτη μέρα της εβδομάδας Κριαράκια μου χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις σχέσεις σας γιατί τα πάντα μπορεί να συμβούν ακόμα και με λιγότερες αντιθέσεις απο και προς το ζώδιό σας.Μπορεί οι αλλαγές στη δουλειά να προωθούνται,ωστόσο πρέπει πρώτα να διεκδικήσετε μεγαλύτερα οφέλη.

ΤΑΥΡΟΣ =

Το τρίγωνο Σελήνης Ουρανου απο το ζώδιό σας Ταυράκια μου ξυπνούν τα καλώς κείμενα προσωπικών και ερωτικών θεμάτων.Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να θυμάστε πάντα το σκοπό σας.Η θετική προσέγγιση Αφροδίτης-Ποσειδώνα προσδίδει μια νότα αισιοδοξίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Ο Ερμής σε απόσταση αναπνοής απο τον Κριο σήμερα διατηρεί καλες σχέσεις με τον Ποσειδώνα και η Αφροδίτη ενισχύει τη δημιουργικότητα και τις επιθυμίες σας.Ωστόσο το παρασκήνιο είναι έντονο ακόμα και μέσα στην οικογένεια γιαυτό μην εμπλακείτε με υποθέσεις άλλων..μην κάνετε τα προβλήματά τους δικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ=-

Υπάρχει ένα κλίμα αβεβαιότητας σήμερα Καρκίνοι μου σε θέματα επικοινωνιακά ως προς την αλλαγή και την εξέλιξή τους.Η γκρίνια στα οικογενειακά ζητήματα θα μπερδέψει μετά το απογευματάκι τη σκέψη σας στη δουλειά κι αυτό θα έχει βαρύ αντίκτυπο και σ΄άλλα θέματα.

ΛΕΩΝ=

Κάτι φαίνεται να σας βαραίνει λιονταράκια μου..ο κυβερνήτης σας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα,μπλοκάροντας τα εργασιακά σχέδιά σας.Η αντίθεση Σελήνης Ποσειδώνα βαζει στο παιχνίδι και εκείνους που δεν θέλετε να ανακατεύονται στη ζωή σας,ανθρώπους ασημαντους για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Μια αλλαγή στα οικογενειακά σας ζητήματα πλανάται σήμερα στο ορίζοντα λόγω καλής όψης της Σελήνης με τον Δία..ευπρόσδεκτη,αφού επηρεάζει θετικά τον τρόπο ζωής και όλων των θεμάτων που κατα καιρούς σας απασχόλησαν.Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ήσυχη κουβεντούλα με το ταίρι σας και λίγη ξεκούραση.

ΖΥΓΟΣ +=

Η Σελήνη Ζυγοί μου το μεσημεράκι περνα στο παρελθοντικο σας κοματι στη Παρθένο,κάνοντας παρασκηνιακό το υπόλοιπο της ημέρας.Η καλή όψη Αφροδίτης-Κρόνου-Πλούτωνα επιβάλλει να κρατήστε χαμηλούς τόνους ώστε να μην χαλάσετε την νηνεμία του οικογενειακού πειβάλλοντος και να αποφύγετε τα σχόλια κάποιων που μπερδεύονται στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =+

Ηλιος-Κρόνος σήμερα ανεφοδιάζουν τις αντοχές σας..η σαγηνευτική όψη τους που κορυφώνεται έντονα για το δικό σας καλό,φέρνει μεγάλη ηρεμία στην προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις. Αξιοποιήστε τις καλές διαθέσεις που φέρνουν οι καλές όψεις του Ερμή και με λίγο χιούμορ ακόμα όλα θα στρώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ =+

Ο Δίας απο χθές βρίσκεται αγκαλιά με τη Σελήνη Τοξότες μου και στα τρίγωνά του με τον Ηλιο και τη Σελήνη ενισχύει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.Οι ευθύνες στη δουλειά μπορεί να είναι περισσότερες αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και να βάζετε οι ίδιοι εμπόδια στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Απ΄όλα φαίνεται να ΄χει το πλανητικό σκηνικό σήμερα αφού ο κυβερνήτης σας εχει καλές και δυσκολες όψεις.Τα προσωπικά αλλά και συνεργασιακά θέματα βρίσκονται στην επιφάνεια σήμερα, πονοκεφαλιάζοντάς σας και πάλι.Ο Ερμής σε μια προσπάθεια καλής θέλησης με την Αφροδίτη βοηθά την καλή σας επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και τη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Δεν βλέπω να γελά το χειλάκι σας σήμερα Υδροχόοι μου,κάτω απο τις όψεις που επικρατούν, ωστόσο το τρίγωνο του Ουρανού κυβερνήτη σας με την Σελήνη και το τρίγωνο της με τον Δία δίνουν ελπίδες..ευτυχώς ο Ερμής ενισχύει τη χαρά της ζωής φέρνοντας επαφές ερωτικές κι απολαύσεις. Μην αφήσετε τα παλιά να περιορίσουν την ομορφιά της δημιουργικότητας.

ΙΧΘΥΣ =

Λίγο ακόμα και θα κοπάσουν τα κύμματα ψαράκια μου..αν και μαθημένοι στη θάλασσα,σήμερα αναζητάτε την ηρεμία και φαίνεται να έρχεται με το τρίγωνο Δία-Σελήνης και το εξάγωνο Κρόνου -Ποσειδώνα.Κάτι καλό σας γνέφει απ τη γωνία που δεν βλέπετε,λόγω της Σελήνης που είναι απεναντί σας..υπομονή και θα ΄ρθει.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s