ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGΥ
ΔΙΑIΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ=

Κριαράκια μου η μέρα σας βρίσκει με τον Ερμή στον Κριό,ιδιαίτερα ερωτικούς κι ανήσυχους και μολονότι τα πλανητικά γεγονότα είναι πολλά και σας αφορούν άμεσα,φαίνεται πως η ενθουσιώδη φύση σας δύσκολα θα ησυχάσει.

ΤΑΥΡΟΣ=

Ένα διήμερο φωτιά σας περιμένει γεμάτη παρασκηνιακές διαθέσεις και απρόσμενα ξεσπάσματα.Με μυστικές κινήσεις σε έναν κλοιό σφιχτό,έχοντας τη Σελήνη στα ερωτικά σας,θα έρθουν πληροφορίες συγκεγχυμένες και απρόσμενες.

ΔΙΔΥΜΟΙ=-

Κινηθείτε διακριτικά αυτή την ημέρα,η συνάντηση της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας στον Κριό πλέον πολύ πιθανόν να σας βγάλει ΄νοκ άουτ΄.Μπορεί εύκολα να πάρετε πίσω κάποιες υποσχέσεις που δώσατε ή να κάνετε ΄πίσω΄ μέσα στη σχέση σας και να μπερδευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ=

Γλυκά μου Καρκινάκια..παρότι η Σελήνη είναι σε γήινο ζώδιο,φαίνεται πως είστε μόνοι σ΄ αυτό το ταξίδι.Μολονότι δίνει ευκαιρίες για κάτι καινούργιο,αυτή τη φορά οι συζητήσεις μέσα στο σπίτι δύσκολα θα οδηγήσουν κάπου.

ΛΕΩΝ=

Πολλά θα μπορούσαν να είναι κοντά στα ΄θέλω΄σας αν και εφόσον η Σελήνη δεν ήταν απέναντι απο τον Ποσεισώνα,μέσα στον περίγυρό σας και σείς τρομαγμένοι!Γιαυτό λιονταράκια μου,για όσα θα χρειαστεί να φροντίσετε,σκεφτείτε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ=

Τίποτα και κανείς Παρθένοι μου,εκτός απο σας τους ίδιους,δεν μπορεί να αλλάξει και να ξυπνήσει μέσα σας τη διάθεση για δημιουργία.Η συνάντηση Ερμή-Αφροδίτης έχει κάτι απ΄τη σταθερότητα που σας λείπει,δεν αρκεί όμως για όσα θέλετε.

ΖΥΓΟΣ=-

Προτεραιότητά σας γι αυτή την ημέρα με την Σελήνη μεταξύ Παρθένου-Ζυγού και την Αφροδίτη στον Ιχθύ είναι η πορεία της ζωής σας.Μπορεί το επικοινωνιακό κλίμα να είναι θολό,παρ΄όλα αυτά με λίγη προσπάθεια μπορεί η ζυγαριά σας να παραμείνει στη θέση της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ=

Πολύ φοβάμαι πως θα΄στε με τα χάπια στο χέρι σήμερα..ίσως και με ενέσεις ηρεμιστικές για να απαλαγείτε απ΄τους άλλους!! Χρειάζεστε χρόνο για να εξαλείψετε τη θολούρα που επικρατεί ακόμα στις σχέσεις..στα οικονομικά όμως εχετε τα πρωτεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ+

Τα νέα για σας είναι καλά έλεύθεροί μου σκοπευτές,φαίνεται πως έχετε το κοκκαλάκι της νυχτερίδας να σας χαρίζει τύχη.Ένας έρωτας μπορεί να μπεί ξαφνικά στη ζωή σας ή μια έξυπνη δημιουργική ιδέα που μπορεί να τεθεί σε λειτουργία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-=

Με την Σελήνη στα σχέδιά σας,αλλάζει ο ρυθμός Αιγόκεροί μου,αλλά με την κόντρα του Ερμή με τη Σελήνη,πολύ φοβάμαι πως θα φάτε τα σαμάρια σας..και το μόνο που δεν χρειάζεται τωρα,είναι αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=-

Πιο θολό κι απ το χιονισμένο τοπίο φαίνεται πως θα είναι η κρίση σας αυτή τη μέρα φίλοι μου τρελλαμένοι.Κι ενώ αναπάντεχες ευκαιρίες θα ΄χετε,τα βήματά σας θα απέχουν λιγουλάκι του μυαλού σας και έτσι,ίσως τις χάσετε.

ΙΧΘΥΣ=

Ανατρεπτική όσο και ενδιαφέρουσα είναι αυτή η μερα..οι απρόσμενες καταστάσεις δεν θα λείψουν και σείς μπροστα σε μια πλειάδα θετικών σχηματικών όψεων,μπορεί και να τα χάσετε. Κολύμπι πολύ κολύμπι..τα νερά ζεστάθηκαν!

Δημοσιεύθηκε στο Χωρίς κατηγορία

Σχολιάστε