ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΙΟΥ 2019

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΙΟΥ 2019

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Η Σελήνη βρίσκεται στη Παρθενο δίνοντας
νοτες αισιοδοξίας σε εργασιακά θέματα
παραλληλα ομως στην αντίθεσή της με τον
Ποσειδώνα κατευθυνει τις αντιπαραθεσεις
στις προσωπικές σχέσεις..όπως και να΄χει
εύχομαι η εβδομάδα αυτή να ειναι για τον
καθένα,μοναδική!!

KΡΙΟΣ +

Η Σελήνη περασε στη Παρθενο κι αυτό σημαίνει οτι η επικοινωνία θα γινεται ευκολότερα με τους γύρω σας.Μπορείτε πλέον να ελπίζετε σε μια καλύτερη καθημερινότητα,σε πιο δυνατές σχέσεις κι οτι έχει σχέση με το εμπόριο και τα ταξίδια.

ΤΑΥΡΟΣ=

Κι ενω το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στα οικονομικά θέματα τώρα,το πλανητικό σκηνικό και με την παρουσία της σελήνης στην Παρθένο φέρνει πρόσωπα απο το παρελθόν κι αναμνήσεις που αναστατώνουν.Τα προβλήματα στην προσωπική ερωτική ζωή κορυφώνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ=

Δίδυμοί μου,η σελήνη περασε στο σπίτι σας και οι περιπέτειες με τη σχολαστικότητα των δικών σας και τη δουλειά πάνε κι έρχονται,χέρι -χέρι.Τα τετράγωνα του κυβερνήτη σας εφιστούν τη προσοχή σας σ΄οτι συζητάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ=-

Ο κυβερνητης σας πέρασε στην Παρθένο,σχόλια,επικρίσεις κι ότι σχετίζεται με το παρασκήνιο μπορεί να κάνει απο σήμερα την εμφάνισή του.Στη συνάντησή του με Ερμή κι Ουρανό,τα ηνία τα αναλαμβάνουν τα απροοπτα.Σιγουρευτείτε πως σκέφτεστε καθαρά,για να μην έχετε παρατράγουδα.

ΛΕΩΝ=

Αρκετά θέματα οικονομικά κι ότι αφορά τον φιλικό σας περιβάλλον μπαίνουν στο τρυπάκι της συζήτησης και μάλιστα με ανθρώπους που δεν συνηθίζετε να τα λέτε.Μην παρασύρεστε απο όσα θέλουν κάποιοι να σας μεταφέρουν,η παραπληροφόρηση είναι πληγή ανοιχτή,δύσκολα επουλώνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ +

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σας με τις καλύτερες διαθέσεις και προυποθέσεις που θα είναι καταλυτικές για την δουλειά σας.Νέες προτάσεις για συνεργασίες,φιλόδοξη η πορεία σας και πολλά απ τα επιθυμητά και ΄θέλω΄σας,θα έχουν θετική έκβαση.

ΖΥΓΟΣ =

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη πρόοδό σας,την αισιοδοξία και τα φιλόδοξα σχέδιά σας.Σήμερα αν εξαιρέσουμε το τετραγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα,έχετε λόγους να χαίρεστε και να κοινοποιήσετε όσα μέσα στο μυαλό σας εχετε σκεφτεί ώστε να ανοίξετε τα φτερά σας στη γνώση και στους ορίζοντες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ +

Στο κοινωνικό σας προφίλ δίνετε έμφαση σήμερα που η σελήνη βρίσκεται στη Παρθένο και χάρην του τριγώνου Ηλιου-Πλούτωνα μπορείτε να ελπίζετε σε ευκαιρίες για ανοίγματα που θα σας ωφελήσουν οικονομικά. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και νοιαστείτε πραγματικά για τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ +

Αλλαγές φαίνονται στον ορίζοντα,πολλές συμπτώσεις περίεργες και μια επικοινωνία που μπορεί απ τη μια να σας ξαφνιάσει,απ΄την άλλη να σας φτιάξει την ημέρα.Έχετε πολλά να δώσετε και το καλό είναι οτι θα πάρετε κιόλας.Δεν είναι τυχαίο που ο κυβερνήτης σας διαπραγματεύεται..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Στην πρίζα είσαστε κι είναι αλήθεια πως δεν μου κάνει εντύπωση..αφού τον περισσότερο καιρό είχατε διάθεση ανάλογη.Η σελήνη όμως στην Παρθένο σήμερα χαρίζει δύναμη και οι οψεις του Κρόνου ευστροφία και επινοητικότητα για όσα το πλανητικό σκηνικό κι οι κινησεις σας φέρνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ +

Πολλά τα απρόοπτα,πολλές οι εκπλήξεις,πολλά και τα λόγια που σαγηνεύουν την τσέπη σας! Η σελήνη είναι στα οικονομικά σας και σείς δέκτες της σαγήνης της Αφροδίτης υποκύπτετε. Κάτι ερχεται..χρήματα είναι; έρωτας; πάντως ερχεται δίχως προειδοποίηση.

ΙΧΘΥΣ =-

Σε βαθιά περισυλλογή πέφτετε σήμερα..το πέρασμα της σελήνης απέναντί σας μπορεί να έγινε με χάρη,το τετράγωνο του Δία με τον κυβερνήτη σας όμως φαίνεται να είναι καταλυτικό.Απ΄αυτό πηγάζει κι η ακεφιά για αλλαγές και αισθητικές παρεμβάσεις του χώρου που ζείτε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s