ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Η Σελήνη στη Παρθενο εδραιωνει την
σιγουριά στην καθημερινότητα και
δίνει την ελπίδα στα γηινα ζωδια..

ΚΡΙΟΣ=

Προετοιμαστείτε Κριαράκια μου για απρόσμενες εξελίξεις που μπορούν να αλλάξουν τα σχέδιά σας και την ψυχοσύνθεσή σας.Eν μέσω πυρων ο κυβερνήτης σας και μάλιστα δυνατών,μπορεί να παρασυρθεί ακόμα και ο πιο δυνατός πολεμιστής σε ουτοπίες,πόσο μάλλον με τον Ερμή.Αξιοποιήστε το ένστικτό σας γιατί δυανύετε μια περίοδο σημαντική.

ΤΑΥΡΟΣ=

Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη συναντά τον Αρη κι εσείς σίγουρα κάποιον,με τον οποίο αξίζει να ασχοληθείτε.Φαίνεται πως είναι κατάλληλη εποχή για έρωτες και πάθη,είναι φανερό πως αυτή η αντίθεση εχει αντίκτυπο στο ζώδιό σας,κατευθύνει μάλιστα και σε μονοπάτια διαφορετικών συμφερόντων.

ΔΙΔΥΜΟΙ=-

Αλλάζει το σκηνικό για λίγο,λόγω της αντίθεσης του κυβερνητη σας με τον Πλούτωνα και της προετοιμασίας αλλαγής θέσης της Σελήνης που εμπλέκεται άμεσα.Οι μικρές δυσκολίες που εμφανίζονται δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο.Η εμπλοκή αυτή απλά παρασύρει σε απαγορευμένες κινήσεις γιαυτό να είστε προσεχτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Αυτές τις μέρες οι εσωτερικές σας ανησυχίες κι ανασφάλειες Καρκίνοι μου γίνονται έντονες ιδιαίτερα σήμερα που η επίδραση του τετραγώνου Σελήνης-Ηλιου και Δία και φορτίζει περισσότερο.Δώστε την προσοχή σας στην εξωτερική σας εικόνα,πολύ περισσότερο στις σχέσεις γιατί ο κυβερνήτης σας είναι σε έναν αγώνα δρόμου..διχασμενο θα ΄λεγα.

ΛΕΩΝ =-

Μια αλλαγή στην συμπεριφορά θα την παρατηρήσετε,πόσο μάλλον με το τετράγωνο της Σελήνης, ωστόσο ο κυβερνήτης σας διατηρεί αμείωτα τα ενδιαφέροντά σας.Περίοδος εντάσεων κι όμως ενισχύεται η τόλμη η γοητεία μαζί με το θυμό σας.Η αντίθεση Αρη-Κρονου,προς το τέλος της ημέρας θα κάνει τη τσέπη και τα σωθικά σας να πάρουν φωτιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Επιστρατεύστε όλη την διακριτικότητα στις συζητήσεις γιατί ο Ερμής προκαλεί μπερδέματα, κάτω απο την αντίθεσή του με τον Πλούτωνα και της Αφροδίτηςης με τον Αρη πολλά μπορεί συμβούν και σείς το μόνο που χρειάζεστε είναι ηρεμία.Ωστόσο μην ανησυχείτε,δεν θα είναι όλα τόσο επιβαρυντικά,υπάρχουν ενδείξεις πως θα ζωηρέψουν όνειρα και προσδοκίες.

ΖΥΓΟΣ =-

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην οδηγήσετε εργασιακές υποθέσεις και καταστάσεις υγείας στα άκρα..επικεντρωθείτε σε εκκρεμότητες που δεν σηκώνουν αναβολή πρίν ο κυβερνήτης σας προκαλέσει σύγχυση.Το μισο τετραγωνο Αφροδίτης πυροδοτεί τις φαντασιώσεις και είναι πολύ εύκολο να πέσετε θυματα υποσχέσεων δίχως αντίκρυσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ=

Σκορπιουδάκια μου η Σελήνη ξεκινησε μονομαχία με τον Ηλιο κι οι κυβερνήτες σας με τον Ερμή και μεταξύ τους επίσης.Ολα αυτά δεν σας αγγίζουν με διακριτικό τρόπο βέβαια..ωστόσο πάντα η διαδικασία επιδρά σε πάγιους τομείς.Τα οικονομικά σας επιστρέφουν να σας θυμίσουν οτι κακώς κλείνατε τα μάτια οταν βάζατε το χέρι βαθιά στη τσέπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Βάλτε τα τόξα στη φαρέτρα σας Τοξότες και κινηθείτε εξω απο το παρασκήνιο για να μην μπερδευτείτε σε καταστάσεις που θα δυσκολέψουν κι άλλο φανερά,αποφύγετε εντάσεις και βιαστικά συμπεράσματα.Οι γεννημένοι 12-13 Δεκεμεμβρίου είστε σε δυσκολότερη θέση,αφού οι τριγμοί σε σχέσεις και συνεργασίες μοιάζουν λίγο -πολύ με τον τυφώνα ΄κατρίν΄.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ=-

Η ευαισθησία σας στην κορυφή αυτές τις ημέρες..οι αντιθέσεις βυθίζουν στις σκέψεις και τον πιο σκληρό Αιγόκερω κι όσο κι αν θέλετε να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις,θεωρώ πως είναι σχεδόν ακατόρθωτο.Χειριστείτε με πρακτικό νου κάθε δυσκολία ιδιαίτερα στην αισθηματική σας ζωή,την ψυχική σας υγεία και τη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Ψυχραιμία φίλοι μου..δεν είστε οι μόνοι που περνάτε δύσκολα.Είστε όμως προνομοιούχοι που έχετε φίλους κι αγαπημένα πρόσωπα να σας κρατούν το χέρι σε μια χρονική περίοδο τόσο δύσκολη.Με τόσες δύσκολες όψεις και πλανητικές δυσμορφίες,ο ψυχισμός σας γίνεται η γέφυρα στις σχέσεις και ΄πίστα αγωνιστική΄ στις δύσκολες και νευρικές εξάρσεις.

ΙΧΘΥΣ =

Ψαράκια μου,μεγάλη η ένταση αυτό το διήμερο,ιδιαίτερα σήμερα,που οι δύσκολες όψεις Σελήνης και του Αρη,σας υποβάλλουν να συμμετέχετε σε έναν έντονο συναισθηματικά κυκλώνα.Ότι γίνεται στη καθημερινότητά σας έχει το ανάλογο αντίκτυπο στις σχέσεις Η δυσκολη όψη του Δία κι η συνάντησή του με τον Ηλιο φρεναρει την ελπίδα..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s