ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 23-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 23-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ 6977449879 & 6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Η εβδομαδα αυτη ειναι πολυσύνθετη λόγω της Ν Σελήνης που πραγματοποιείται στον Ζυγό στο α΄δεκ Κυριακή βραδυ.Πολλα πραγματα μπορει να ερθουν στο φως..η διπλωματια,η ειρήνη,η ηρεμία, ο τρόπος διαχείρισης και ισορροπίας των πραγματων που μας απασχολούν θα παιξουν σημαντικο ρόλο.Προσπαθήστε να ειστε ευελικτοι και να προσαρμόζεστε..δεν χρειαζεται να αλλάξετε κατεύθυνση,μια μικρη κινηση ισως να κανει τη διαφορά! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να τρέξετε αρκετα Κριαράκια μου,να προλάβετε προθεσμίες,να κλείσετε συμφωνίες και να ρυθμίσετε θέματα που εκκρεμούν.Ο κυβερνήτης σας,δίνει γοητεία,λάμψη και διάθεση για περιππέτειες ερωτικες και μή.Καλό είναι ωστόσο να προσέχετε την τσέπη σας και την καλάγαθη καρδιά σας.Με την N Σελήνη απεναντί σας θα πρεπει να είστε προσεχτικοιί,πολύ περισσότερο όμως την διαχείρηση των χρηματων σας γιατι ο Ουρανός αναδρομεί στον τομεα που τα διαχειρίζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ετοιμοι για όλα πρέπει να είστε Ταυράκια μου με την Αφροδίτη στα εργασιακα σας,αφου το πλανητικό σκηνικό προσγειώνει την ίδια στιγμή που σας απογειώνει.Πλανητική σωρεία στον τομέα αυτό κι η Αφροδίτη κυβερνήτης σας καλπάζει στα μονοπάτια του.Ωστόσο ρυθμίσεις,υπογραφές, αποφάσεις σημαντικές και φλέρτ,όλα βρίσκονται στο ίδιο το τραπέζι.. υποδεικνύουν για άλλη μια φορά την υπέρμετρη φαντασία και έμπνευσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα είναι και λίγες οι ευκαιρίες που θα σας`δοθούν για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις αυτή την εβδομάδα Δίδυμοί μου,ούτε λίγα τα εμπόδια που θα συναντήσετε.Με τον κυβερνήτη σας στο Ζυγό ευνοούνται οι συγκεντρώσεις,οι υπογραφές,το φλέρτ ακόμα και τα εμπόδια.Με τον Ηλιο δίπλα του έχετε το προνόμοιο της στήριξης,θα σας έλεγα όμως να προσέχετε λόγια που καίνε με τα παιδια σας,τους γονεις σας,όπως και τις προσωποποιημένες υπερεκτιμήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η φαντασία και το ένστικτο Καρκίνοι μου συμβαδίζουν αρμονικά αυτή την εβδομάδα.Η σελήνη και κυβερνήτης σας σε φαση Ν Σελήνης στο σπιτικό σας και σεις το μόνο που έχετε να κάνετε είναι όλα να τα ακολουθήσετε τυφλά.Ο Ερμής βρίσκεται στο Ζυγό σε απόσταση αναπνοής με τον Ηλιο, γεγονός που κάνει την επικοινωνία ισχυρό όπλο στα χέρια σας.Μπορείτε να πείσετε εύκολα, να`φλερτάρετε και να..πληγώσετε ακόμα!

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση Αρη Ποσειδώνα,φαίνεται να μην ενισχύει τα δημιουργικά σας ταλέντα στον οκονομικό τομέα και να αποδυναμώνει ακόμα και τη διάθεσή σας,πράγμα περίργο για κάποιο αλλο ζώδιο.Η συνάντηση 3 δυναμικών πλανητων μέσα στο συγγενικό σας περιβάλλον θα μπορουσε να βοηθήσει ωστόσο κοντα στη Ν Σελήνη θυμίζει κάτι.. απο ζούγκλα! Ρυθμίστε τις υποχρεώσεις και τα` εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σας και φυλαχτείτε απο κακοτοπιές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εξέλιξη των οικονομικών σας Παρθένοι μου θα σας απασχολήσει στην αρχή αυτής της εβδομάδας δεν αποκλείεται μάλιστα με τη συνάντηση Ερμή Αφροδίτης στη περίοδο της Νεας Σελήνης να κανετε μια καλη και συμφερουσα συμφωνια.Την Παρασκευή θα επικρατήσει ένταση στους κόλπους του συγγενικού χώρου,το ενδεχόμενο να ανέβουν οι τόνοι αντιπαράθεσης,είναι μεγάλο.Καλύτερα να αποφύγετε τις προκλήσεις και να δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας επιθυμίες.

ΖΥΓΟΣ

Κι ενώ..ανέμελα αποποιείστε την παρουσία του Αρη,η φαντασία σας καλπάζει,αντιλαμβάνεστε και πάλι τις αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις να σας χτυπούν την πόρτα.Η Ν Σεληνη στο ζώδιό σας κι η συνάντηση Ηλιου-Ουρανού στον οικονομικό σας τομέα,καλεί να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας όχι μόνο εκεί, αλλα και σε ένα θέμα με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα.Το Σαββατοκύριακο δώστε έμφαση στις ανάγκες του συντρόφου ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας ο πλανήτης τύχης και επέκτασης βοηθα απο τα οικονομικά σας Σκορπιοί μου,εγκαινιάζοντας λαμπερά την περίοδο της εύνοιας και της τύχης.Παρα την αντίθεση ΣελήνηςΠοσειδώνα,ο Ποσειδώνας σας κάνει γλυκούς και τρυφερούς ακόμα κι όταν προβάλλουν οι υποχρεώσεις και οι οικονομικές προκλήσεις και σε προσωπικό επίπεδο.Οι συζητήσεις βοηθούν να απαλλαχτείτε απο ανώφελους ενδοιασμούς,αρκεί να θυμαστε που και πότε πρέπει να πάψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σας αυτό το διάστημα όπου ο κυβερνήτης Δίας βρισκεται στο ζώδιό σας,στρέφεται στην δουλειά και την υγεία,παράλληλα μοιράζεται με τις προσωπικές σας επιθυμίες.Κάτω απο σύγχυση συναισθηματική,θα αναζητήσετε καταφύγιο σε ένα πρόσωπο της οικογένειά σας.Οι συζητήσεις γίνονται κάτω απο παρασκηνιακή επίδραση κι έτσι ίσως όσοι έχετε ρήγματα στις σχέσεις,προσεξτε να μην οδηγηθείτε σε δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος απο τον Ζυγό και κατω απο την επιρροή της Ν Σελήνης,προτρέπει να κάνετε ανοίγματα,να διευρύνετε τις κοινωνικές επαφές κι όλα σας τα ταλέντα.Η συνάντηση Αφροδίτης Κρονου,αναθέτει νέες ευθύνες που είναι αμφίβολο αν μπορείτε να επωμιστείτε και να βγάλετε πέρα.Μην υπερβάλλετε στις όποιες αποφάσεις σας και δώσετε την απαραίτητη σημασία στο παρασκήνιο.Το τρίγωνο Κρόνου Ποσειδώνα βοηθά να αναδείξετε το προφιλ σας και να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ανοίγει με μια πολυαστρική αναστάτωση Υδροχόοι μου,που μπορεί να μην διακρίνεται εύκολα,εμπεριέχεται όμως στις τρέχουσες ημέρες,επηρεάζοντας με έναν έμμεσο τρόπο.Τα πρώτα σημάδια της δυσφορίας είναι σχεδόν ορατά απο την Δευτέρα ωστόσο την Πέμπτη στη συνάντηση Αφροδίτης-Ποσειδώνα,διακρίνονται καθαρά οι αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις σας.Το Σαβατ/κο με την Ν Σελήνη οι εντάσεις δεν υπερβαίνουν την ανεκτικότητά σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τη συνάντηση Αφροδίτης-Κρονου ξεκινά η εβδομάδα αυτή,που ξεδιπλώνει κάθε σας αρνητική δημιουργική διάθεση,αφυπνίζοντας τα ταλέντα σας,νωχελικά.Απο το ζώδιο του Ζυγού ωστόσο θα αναδείξει τους στόχους σας γιαυτό πρέπει να σκεφτείτε εξυπνα και αισιοδοξα.Με την στήριξη της N Σελήνης θα κανονίσετε ενα ταξιδάκι που θα σας χαλαρώσει..αν μείνετε,θα τρέχετε πελαγωμένοι και κόντρα στα κύματα και τις υποχρεώσεις σας.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s