ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 7-13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 7-13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Επιμελειται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879-6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

ΚΡΙΟΣ

Παρότι θεωρείται περίοδος που το νερο εχει μπει στο αυλάκι η εμπλοκή του Αρη απ΄το Ζυγό και τα απρόβλεπτα ξαφνικά γεγονότα στα οικονομικά,σας πιάνουν στον ύπνο.Αυτό σημαίνει πως ίσως να μην είστε τόσο ευέλικτοι ώστε να επέμβετε η να ανατρέψετε τις εξελίξεις γιαυτό,να είστε παρόντες.. κάτι δύσκολο βέβαια για σας τους Κριούς.Αυτή η Πανσέληνος δεν ξέρω αν σας βρει αγκαλιά με τους ανθρώπους της οικογένειάς σας,αν αυτο συμβεί θα σας ανταμοίψει πλουσιοπάροχα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταυράκια μου ότι και να πω,μια είναι η αλήθεια.. πως διανύετε μια περίοδο αλοφροσύνης.Πολλά θα αναθεωρήσετε και πολλά θα αποκτήσετε.Μέχρι όμως να περάσουν όλα αυτά,θα βγάζετε καπνούς από τα ρουθούνια σας.Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανου θα ταράξει λιγάκι τις σχέσεις,το ίδιο εύκολα όμως μπορεί να φέρει έναν έρωτα.Κι αφού συμβεί και αυτό,δεν θα ΄χετε τίποτα πια να φοβάστε.Συνδιάστε έρωτα,διασκέδαση και δουλειά, παρέα με ένα έξτρα μπόνους χρηματικό ποσό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ανανεωμένη διάθεση και γεμάτους αισιοδοξία σας βρίσκει η εβδομάδα Διδυμάκια μου!Ο Ερμής θα βοηθήσει να γίνετε πιο δυνατοί.Οι περισσότεροι προγραμματίζετε τις δουλειές σας ή βρίσκεστε ήδη στη διαδικασία.Άλλωστε τα φεγγάρια του Οκτωβρη έχουν τις καλύτερες προθέσεις ακόμα και συνθήκες για ισορροπία. φροντίστε τις εκκρεμότητες και τον υπερκαταναλωτισμό..μπορεί σ΄΄αυτές τις περιοδους να ξοδέψετε περισσότερα απο όσα αντέχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκια μου η καλή μέρα πάντα απ το πρωί φαίνεται γιαυτό προσπαθήστε να κρατήσετε ψύχραιμη στάση.Όλη αυτή η πλανητική συγκυρία απέναντι απο το ζώδιό σας έφερε αναστάτωση και ένα παρασκήνιο άνευ προηγουμένου! Μέσα σ΄αυτόν τον πλανητικό συνωστισμό έρχεται να προστεθεί και μια Πανσέληνος στα επαγ/κά.Ρυθμίστε τις εκκρεμότητες σας,αποφύγετε τις χρηματικές συναλλαγές για να μην εξαπατηθείτε και αποδράστε μακριά,έστω και καθυστερημένα.

ΛΕΩΝ

Λιονταράκια μου ακόμα εδω είσαστε.. είναι καιρός να κάνετε χρήση της άδειά σας και να φύγετε σε μέρη μακρινά και εξωτικά που θα βοηθήσουν να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.Το φθινοπωρο δικαιωματικά σας ανήκει,όμως αυτη τη φορά ο Ουρανός σας εφερε τα πανω κατω.Παντως δεν ειναι αργα,η γοητεία σας αλλωστε θα είναι ξημένη κι η τσέπη σας φουσκωμένη. Προσέξτε μόνο μην εμπλακείτε σε παράλληλες σχέσεις γιατι εύκολα θα αποκαλυφθούν με την Πανσελήνο της Κυριακής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εύνοια ακούτε και εύνοια δεν βλέπετε Παρθένοι μου και ίσως εν μέρη να ΄χετε δίκιο.Το τέλος του καλοκαιριού ήταν δύσκολο για σας,ωστόσο μπορείτε να ξεχωρήσετε και να εντυπωσιάσετε με τις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας.Τώρα νομίζω πως είναι η καλύτερη στιγμή για να απολαύσετε τις φθινιπωρινές διακοπές.Ήλιος και Αρης είναι σε θέση καλή,η Αφροδίτη βοηθά να ανανεωθείτε και να περάσετε στη δράση,μια περίοδο εξαιρετικά καλή για τις σχέσεις και τις επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Δεν εχετε δίκιο να παραπονιέστε φίλοι Ζυγοί ένας Αρης στο ζώδιό σας δεν είναι βάρος ασήκωτο.. και παρότι αυτή η περίοδος θεωρείται υποτονική για τέτοια θέματα,η συμπόρευση με τον Ηλιο δείχνει πως μπορείτε να τολμήσετε και να κάνετε μεγάλα βήματα.Η Αφροδίτη θα στηρίξει και θα διευκολύνει το έργο σας,το ίδιο και ο Ποσειδώνας αρκεί να μην κάνετε κατάχρηση δυνάμεων. Μπορεί να υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις,όμως όλα θα διορθωθούν,θα βρείτε τους ρυθμούς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα μάτια στραμένα στη δουλειά σας θα είστε όλη την εβδομάδα και αυτό είναι απόλυτα φυσικό, αφού σας δίνεται η ευκαιρία πλέον να πετύχετε όσα ονειρεύεστε.Ωστόσο είναι προτιμότερο καλοί μου να αλλάξετε,παρά να διορθώσετε πράγματα.Η ανάδρομη πορεια του Ουρανού και η αντίθεση του με την Αφροδίτη θα ανακινήσει κάποια προβλήματα που θα κορυφωθούν. Απο τις 10 και μετά θα γίνετε πιο κοινωνικοί και ίσως πραγματοποιήσετε κι ένα μακρινό ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κι ενώ οι τόνοι παραμένουν ανεβασμένοι κι οι αντιπαραθέσεις συχνές με το σύντροφο ή τους συνεργάτες για θέματα οικονομικά,τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν και να παίρνουν το δρόμο τους αρμονικά τέλος εβδομάδας.Η θέση του Δία είναι μια καλή αφορμή να πάρετε το σύντροφο και να πάτε καπου μαζί.Απο τώρα και στο εξής και με την επιρροή της Πανσελήνου θα κάνετε εκκαθαρίσεις που θα φέρουν μεγάλα προσωπικά οφέλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το γεγονός ότι μέχρι τώρα είχατε δείξει εμπιστοσύνη σε κάποιους που δεν άξιζαν,επιβαρύνει σχέσεις και συνεργασίες ακόμα περισσότερο.Θα πρέπει γρήγορα να χωρίσετε τα τσανάκια σας γιατί ο ανάδρομος Ουρανος δεν αστιεύεται.Ο Άρης ετοιμοπόλεμος,η Πανσέληνος τελος εβδομάδας γίνεται στο σπιτικό σας,καταλαβαίνετε λοιπόν το ενδεχόμενο των ισχυρών εντάσεων και την πιθανότητα να μείνετε μόνοι και χωρίς την στήριξη της οικογενειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και ενώ όλοι χαίρονται Υδροχόοι μου,εσείς κλείνεστε στον εαυτό σας λές και ζείτε σε άλλο πλανήτη.Ίσως οι όψεις του κυβερνήτη σας να είναι ότι πιο δύσκολο για σας τέτοια εποχή,το καταλαβαίνω.Η Πανσέληνος στις επαφές σας και το περιβάλλον το επικοινωνιακό,θα έχει μια δυφορούμενη μορφή αφού θα προκαλέσει με τις αποκαλύψεις της,ενώ ουσιαστικά θα σας οδηγήσει στις τελικές σας αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ψαράκια μου φαίνεται πως οι δυσκολίες πέρασαν,όμως ακόμα δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε ανέμελα.Ευτυχώς απο κολύμπι καλά τα πάτε,δεν σας φοβάμαι..άλλωστε ακομα δεν εχουμε μπει στο χειμώνα!Λιγάκι η οικονομική ανασφάλεια,λιγάκι ο ανάδρομος κυβερνητης σας είναι τα στανταρ της υποτονικής σας δράσης.Τώρα έρχεται να προστεθεί και που δεν θα αφήνει και πολλά περιθώρια καλής επαφής με την τσέπη σας.Προσέχετε την υγεία σας και δείτε τα πράγματα με άλλα μάτια!

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s