ΖΩΔΙΑ 15-21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

ΖΩΔΙΑ 15-21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ
ΤΗΛ 6977449879-6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Για την ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ αστρολογική ενημερωση
σας,καθε ΔΕΥΤΕΡΑ στον Εύριπο 90 fm στη
Χαλκίδα στις 10.20 το πρωί..

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΑ!!!

ΚΡΙΟΣ

Δικαιωματικά είστε πρωταγωνιστές αυτής της εβδομαδας φιλοξενώντας  στο ξεκινημα της την Σεληνη,ωστόσο με τόσα τετράγωνα απαιτείται προσοχή. Μια παροδική ενόχληση βέβαια θα την έχετε, άλλωστε είστε θερμοκέφαλοι το έχουμε χιλιο..πεί.Μην κρίνετε εν βρασμώ σύντροφο και συνεργάτες,γιατι το πρόβλημα δεν είναι εκεί.Μια καλή συμφωνία δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας..Αρκεί να είστε ήρεμοι!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταυράκια μου,ειδυλλιακά ξεκινά η εβδομάδα με λιγότερους προβληματισμούς και διακυμάνσεις στην διάθεσή σας,λόγω της θέσης της Αφροδίτης δίπλα στον Ποσειδώνα.Βέβαια η πρόσφατη Ν Σελήνη ήταν ότι καλύτερο στα θετικά που περιμένετε γιατί αυτό που θα τονίσει δεν θα είναι οι αδυναμίες πια στον επαγγελματικό χώρο.Ωστόσο κάτι διαφορετικό παίζεται στο μυαλό σας και στην καρδιά σας…εσείς ξέρετε καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διδυμάκια μου το ξέρω καλά,το παλεύετε το πράγμα.Έχουν δεί πολλά τα μάτια σας και τούτη την εβδομάδα θα δείτε κι άλλα.Αν μάλιστα το μεθοδεύσετε,σας βλέπω να προβάλλετε τα ταλέντα σας και να ανοίγονται νέοι δρόμοι!Δυστυχώς οι καταπιεστές σας στη δουλεια μαλλον το έχουν πάρει πατριωτικά γιαυτό προφυλάξτε τα σχέδιά σας,βάλτε σε μια τάξη τις σκέψεις σας κι αφεθείτε στη χαλάρωση.Προγραμματίσετε μια συναντηση..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκια μου πρέπει να πείτε όχι στην βιασύνη και την αφηρημάδα και να κοιτάξτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα τούτη την εβδομάδα.Σίγουρα δεν είναι εύκολο να εκλογικεύσετε τις καταστάσεις άμεσα και μάλιστα λιγο μετα απ΄όσα περάσατε,αφου το πλανητικό σκηνικό αυτό τον καιρό τονίζει όλες σας τις υποχρεώσεις.Οφείλετε να προσπαθήσετε να καθησυχάσετε τα πράγματα ιδιαίτερα την Πέμπτη πριν μετατραπούν σχέδια και όνειρα σε δυο αντίπαλες θέσεις.

 

ΛΕΩΝ

Μολονότι η πρόθεσή σας είναι να περνάτε καλά φίλοι Λέοντες,τουτη την εβδομάδα που στα μέσα μέσα της εχει πολλες αντιπαραθεσεις,οι επαφές θα σας ζαλίσουν κυριολεκτικά.Οι προβληματισμοί σας γύρω απο τις σχέσεις μπορεί να επηρεάσουν και την ερωτική σας ζωή.Προς το τέλος της εβδομάδας ιδιαίτερα την Κυριακή όλα δείχνουν να καταλαγιάζουν και το συναίσθημα με τη λογική να τα βρίσκουν,αλλωστε σ’ αυτο θα συμβαλλει κι ορθοδρομη φορα του Ερμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλοί μου Παρθένοι η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά,γεγονός που ανεβάζει την δημιουργικότητα,την φαντασια σας και τον συναισθηματισμό σας.Ωστόσο αν δώσετε τον πρώτο λόγο σ.αυτά κι όχι στα πιο πρακτικά ζητήματα που αφορούν ανάγκες σας φοβάμαι πως θα το μετανιώσετε.Η Σεληνη την Παρασκευη βοηθά τα σχεδια και τους στοχους σας κι ετσι θα μπορέσετε να κολήσετε όσα ράγισαν σε μια συνεργασία και να προχωρήσετε πιο κάτω.

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα κρύβει ομορφιές Ζυγοί μου,βάλτε όρια στις δαπάνες όχι στο συναίσθημα γιατί τα περιθώρια είναι large.Όσο η Αφροδίτη συμπορεύεται με τον Ηλιο και τον Δία οι προβληματισμοί σας θα κατευναζουν,γιαυτό θέλω να επανεξετάσετε την στάση σας απέναντι στον γάμο ή κάποια σχέση,ίσως και συνεργασία.Η Σεληνη την Παρασκευη ίσως φέρει εντάσεις στα οικονομικά.Ελπίζω το Σαβ/κο να αφήσετε την λογική να υπερισχύσει κι όλα να διορθωθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιοί μου,μπορείτε να αξιοποιήσετε το θετικό κλίμα της εβδομάδας και να χαλαρώσετε λιγάκι για να δεχτείτε όλη αυτή την΄βαβούρα΄του γύρω απο θέματα σχέσεων.Η πρόσφατη Ν Σελήνη προκάλεσε μια εσωτερικη μελαγχολία βγάζοντας καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια.Ωστόσο θα είναι για λίγο όλα αυτά,αφού την αρχη της εβδομαδας η Σελήνη θα είναι βοηθητικη κι οι δυο κυβερνητες σας αρμονικα τριγωνισμενοι τονίζοντας την γοητεία σας και την διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

΄Ελεύθεροί μου σκοπευτές΄αυτή η εβδομάδα τα συμπεριλαμβάνει όλα. Προβληματισμούς,δοκιμασίες μα κι ευχάριστες συναντήσεις, φλέρτ και μίνι ταξιδάκια.Η θέση του Ήλιου κάνει τα αισθήματά σας ζωηρά παρεα με τον κυβερνητη σας κι η ανάγκη να απολαύσετε την συντροφιά του συντρόφου θα είναι έντονη.Ωστόσο η θέση του Άρη πυροδοτεί σκοτούρες παγιδεύοντας σας στην δύνη των ξεσπασμάτων με συναδέλφους. Προσέξτε την συμπεριφορά σας ωστε η επικοινωνία να γίνει ευκολότερη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα μικρό ζόρι,όπως και να έχει θα το έχετε και μολονότι προσπαθείτε να σκέφτεστε θετικά, συναισθήματα πικρίας και τάσεις επιθετικότητας είναι πολύ πιθανόν να εκδηλωθούν με το τετραγωνο Κρονου Ουρανου.Φανείτε υπομονετικοί,όλα δείχνουν πως μπορούν να καταλαγιάσουν.Τα έξοδα θα συνεχιστούν,ωστόσο οι επιλογές σας θα ειναι αυτές που θα ρυθμίσουν και τα έσοδα.Η Πεμπτη είναι μέρα τύχης για σας ακομα κι αν δεν γινεται να συμμετεχετε σε τυχερα παχνιδια,η τυχη θα σας βρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομαδα αυτη ξεκινα επικοινωνιακα καλα..με οψεις διφορουμενες για το ζωδιο σας,ομως δεν είναι υπερβολή φίλοι μου..αυτή η εβδομάδα αν και με πολλα τετραγωνα,είναι αλλειμένη με βουτυρο και μέλι.Τόσο γλυκιά που κάθε φιλόδοξη σκέψη σας,κάθε ανάγκη να ανοίξετε τα φτερά σας και να προωθήσετε τα σχέδιά σας,θα γίνει πραγματικοτητα.Η τύχη θα σας χαμογελά  συνεχώς φίλοι μου,χαμογελάστε της κι σείς και πιστέψτε το,ακομα και με τοσους πλανητες είστε προνομοιούχοι!

ΙΧΘΥΕΣ

Λίγο προβληματισμένοι με τα οικονομικα θα νιώσετε Ιχθείς μου στην αρχη της εβδομάδας,με τη προσωπική σας ζωή επισης και τις σχέσεις σας.Μια παρεξήγηση με ένα φιλικό πρόσωπο δεν αποκλείεται να προκαλέσει την ζήλεια σας την Πεμπτη.Προσπαθήστε να μείνετε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται γιατί η όψη του Δία με την Σεληνη εμποδίζουν την ήρεμια σας.Ο ηλιος ωστοσο περνα στο ζωδιο σας βοηθωντας να γαληνέψουν τα πράγματα και με τον Ερμή πια ορθοδρομο θα διαπραγματευτείτε καλύτερα.

 

Advertisement
Δημοσιεύθηκε στο Χωρίς κατηγορία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s